Kūpinātavas

"Rubeņu" izstrādājumiem sen vairs nav tas smeķis. Ja kādreiz speciāli braucu uz to bodīti, tad tagad pat izstrādājumiem neskatos virsū.
28.jūlijs 2020, 20:27 | links
 

.
28.jūlijs 2020, 20:08 | links
 
seedoo [27.07.20]: seedoo [20m]: Raih ši ir ze- best. Šodien brekus nokūpināju, bez lieka čakara:)Nu, nezinu... Temperatūra regulējas uz impulsiem, kā indukcijai, kas reāli besī. Uzkarst, un tad atslēdzas, temperatūra neregulāra- vai nu krītas pat daudz, vai nu ceļas par daudz. Es izlīdzos ar strāvas kontrolieri- uzgriežu kūpinātavu līdz maksimumam, un regulēju ar šo- darbojas perfekti.

raihs, 27.jūlijs 2020, 22:30
Ir tiesa...jāpasē cītīgi. Interesants risinājums, būs jāpaštuko. Man gan uz zivi gan lielākais akcents un tur mazāk gemora kā vistai....
Es pat gribētu teikt, ka risinājums ir perfekts! Uzstādītā temperatūra stāv kā iemieta!
27.jūlijs 2020, 22:45 | links
 
seedoo [20m]: Raih ši ir ze- best. Šodien brekus nokūpināju, bez lieka čakara:)Nu, nezinu... Temperatūra regulējas uz impulsiem, kā indukcijai, kas reāli besī. Uzkarst, un tad atslēdzas, temperatūra neregulāra- vai nu krītas pat daudz, vai nu ceļas par daudz. Es izlīdzos ar strāvas kontrolieri- uzgriežu kūpinātavu līdz maksimumam, un regulēju ar šo- darbojas perfekti.

raihs, 27.jūlijs 2020, 22:30

Ir tiesa...jāpasē cītīgi. Interesants risinājums, būs jāpaštuko. Man gan uz zivi gan lielākais akcents un tur mazāk gemora kā vistai....
27.jūlijs 2020, 22:42 | links
 
zaraza [27.07.20]: Elektrisko kūpinātavu vienlaicīgs pluss un mīnuss ir temperatūas stabilitāte... Tieši tā pat kā malkas plītī, kur var izcept tādu cepati, kas uz gāzes vai elektriskās nesanāk... Pie tam nav algoritma, haotiska temperatūras diapazona lēkāšana nodrošina garšas īpatnības... Bet nu katram savas izvirtības...
A par vistām, tad viss jau no biezuma - ja tie Ķekavas, Bauskas utt. vistu izstŗadājumi,kas svarā ap kilogramu, tad pa 1.5h mierīgi, ja normāls resns broileris 3-4 kg tad bez 2,5h nesaiet.
Ja reiz vistai ir teikts, ka 60-70° ir optimāla temperatūra, es pie tās arī pieturos. Pēc manas saprašanas stabilitāte-tas ir labi.
27.jūlijs 2020, 22:40 | links
 
Elektrisko kūpinātavu vienlaicīgs pluss un mīnuss ir temperatūas stabilitāte... Tieši tā pat kā malkas plītī, kur var izcept tādu cepati, kas uz gāzes vai elektriskās nesanāk... Pie tam nav algoritma, haotiska temperatūras diapazona lēkāšana nodrošina garšas īpatnības... Bet nu katram savas izvirtības...
A par vistām, tad viss jau no biezuma - ja tie Ķekavas, Bauskas utt. vistu izstŗadājumi,kas svarā ap kilogramu, tad pa 1.5h mierīgi, ja normāls resns broileris 3-4 kg tad bez 2,5h nesaiet.
27.jūlijs 2020, 22:36 | links
 
Maris_C [27.07.20]: raihs [17m]: Karoč, sūdīgas jums visiem kūpinātavas :)Karoč, cepšana un kūpināšana ir divas dažādas lietas. :))))
Tā NAV cepšana! Rezultātas sanāk tāds, ka Rubeņi atpūšas! (tā vismaz saka tie, ar ko esmu dalījies:) Ta ka nevaig *irst
27.jūlijs 2020, 22:34 | links
 
raihs [27.07.20]: Karoč, sūdīgas jums visiem kūpinātavas :)
Karoč, cepšana un kūpināšana ir divas dažādas lietas. :))))
27.jūlijs 2020, 22:31 | links
 
seedoo [27.07.20]: Raih ši ir ze- best. Šodien brekus nokūpināju, bez lieka čakara:)

Nu, nezinu... Temperatūra regulējas uz impulsiem, kā indukcijai, kas reāli besī. Uzkarst, un tad atslēdzas, temperatūra neregulāra- vai nu krītas pat daudz, vai nu ceļas par daudz. Es izlīdzos ar strāvas kontrolieri- uzgriežu kūpinātavu līdz maksimumam, un regulēju ar šo- darbojas perfekti.
27.jūlijs 2020, 22:30 | links
 
Raih ši ir ze- best. Šodien brekus nokūpināju, bez lieka čakara:)
27.jūlijs 2020, 22:21 | links
 
Kengurs24 [27.07.20]: raihs [20:15]: tr222 [19:00]: par ilgu nebija, ātrāk paņemu nost uz 3h 80 grādos bet vēl bij par jēlu, kopā sanāca 4h un perfekti gatavas. tik tā āda...Dīvaini. Kā var sanākt tā, ka man marinēta vista gatava 60-70 grādos 70 minūtēs? (Metāla kūpinātavā). Ka tik Jums nav tas termometrs greizs...Nu tas interesanti!?varbūt maza pečka un kūpini pāris mazas vistas!:)...un ārā karstums!
Jo vairāk piebāzta kūpinātava,jo ilgāk kūpinās...kkā tā!:)

Jā,maza- Kota saucas. Somu ražojums. Trīs vistas ielien. Bet 70-75 minūtes... (tas pie nosacījuma, ka vistas lieku iekšā jau karstā kastē). Bet neatkarīgi no vistu daudzuma un ārējās temperatūras, kūpināšanas laikam vajadzētu būt līdzīgam. Karoč, sūdīgas jums visiem kūpinātavas :)
27.jūlijs 2020, 22:15 | links
 
raihs [27.07.20]: tr222 [19:00]: par ilgu nebija, ātrāk paņemu nost uz 3h 80 grādos bet vēl bij par jēlu, kopā sanāca 4h un perfekti gatavas. tik tā āda...Dīvaini. Kā var sanākt tā, ka man marinēta vista gatava 60-70 grādos 70 minūtēs? (Metāla kūpinātavā). Ka tik Jums nav tas termometrs greizs...
Nu tas interesanti!?varbūt maza pečka un kūpini pāris mazas vistas!:)...un ārā karstums!
Jo vairāk piebāzta kūpinātava,jo ilgāk kūpinās...kkā tā!:)
27.jūlijs 2020, 21:47 | links
 
Abas 200L kūpinātava, vistas 2,2-2,5kg 3h.grādi 70-80 vidēji.
A ja to vistu pa stundu grib dabūt gatavu, tad cepeškrāsns 220 grādi.
27.jūlijs 2020, 21:08 | links
 
Man arī marinētas vistas 70-80 grados kūpinas 2.5-3 h. Ātrak ne kā nesanāk.
Mūrēta kūpinātava.
27.jūlijs 2020, 20:47 | links
 
tr222 [27.07.20]: par ilgu nebija, ātrāk paņemu nost uz 3h 80 grādos bet vēl bij par jēlu, kopā sanāca 4h un perfekti gatavas. tik tā āda...
Dīvaini. Kā var sanākt tā, ka man marinēta vista gatava 60-70 grādos 70 minūtēs? (Metāla kūpinātavā). Ka tik Jums nav tas termometrs greizs...
27.jūlijs 2020, 20:15 | links
 
copis [27.07.20]: Pēc savas pieredzes , par ilgu kūpināji,un āda vienkārsi sakalta,es kad kūpinu zivis gaļu ,vistu kupinatavai apakšā lieku trauku ar ūdeni.
Nu tieši tā!...mīksākai ādiņai vajag mitrumu!
27.jūlijs 2020, 19:16 | links
 
par ilgu nebija, ātrāk paņemu nost uz 3h 80 grādos bet vēl bij par jēlu, kopā sanāca 4h un perfekti gatavas. tik tā āda...
27.jūlijs 2020, 19:00 | links
 
Pēc savas pieredzes , par ilgu kūpināji,un āda vienkārsi sakalta,es kad kūpinu zivis gaļu ,vistu kupinatavai apakšā lieku trauku ar ūdeni.
27.jūlijs 2020, 18:39 | links
 
Sveiciens, vecā metāla kūpinātava norakstīta, aizsūtīta pensijā. Uzmūrēju jaunu, tests uz zivīm perfekts, tas pats par cūkas cauraudzīti, vista arī ļoti laba, tik tai vistiņai tā āda cieta sanāk. Ir kāds knifs lai āda mīkstāka ?
27.jūlijs 2020, 17:57 | links
 
OtomarsZutis [15.jūn]: Nepieciešams siets kūpinātavai, lai var izkūpināt kādu zivi, vistu.
Kāds nepieciešams - vai nerūsējoša tērauda, cik liela acs, kur tādu meklēt?Sveiks, ieej Depo. Apskaties turpat Abas kūpinātavām kāds siets. Tad pēc tam atradīsi arī pie kateriāliem tieši tādas pašas loksnes. Veiksmi!

Odens, 15.jūnijs 2020, 18:16

Labus sietus var nopirkt Sanistala! Pats savai kupinatavai pirku tur, piemetinaju pa malam metala listes un gatavs, liela loksne 2 metriga ap 15 eur bij
17.jūnijs 2020, 19:09 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager