Zivju pagatavošanas receptes

Manas receptes iznakums, kas bija gaja uz ziemassvetku galda. Tas ir pirmais attīrīšanas proces un tad ūdenī. Neesmu no tiem lielājiem visu jafotogrāfē tapēc ir tikai vidus stadija! Skardināju pats sevi
29.decembris 2017, 11:36 | links
 
29.decembris 2017, 11:34 | links
 
Atvaino sito ieraudzij tik tagad,
kur velos vin vez vel dabu?
Vai ta sis jau negul?
Šogad pienākums man taisīt 31 pie sevis!

Pirmo reizi nežēlosim nekam, ka nekā mammai tieši arī apaļi 70, jaunais gads!

Nolēmām https://www.ss.com/msg/lv/agriculture/foodstuffs/fish-and-seafoods/fdngb.html?0.8097859504048741

Mans jautājums puikas vai Rīgā centraltirgū ir arī dilles vēl piejamas?

Jo Dobele ej kur gribi nav..

Kāds varbut var padalīties ar kādu knifu,izņemot sali un diles?

Mareens, 28.decembris 2017, 16:10
29.decembris 2017, 09:51 | links
 
vo jus i trak, 29 decembri runa par dillem un veziem, kur jus velos nokers vezus 29 decembri??
29.decembris 2017, 09:43 | links
 
Šie ir labi, galvenais ir nepirkt Sky veikala vot tos vai ari jau izvaritos saldetos ķīniešu, tie visi garšo pēc.. Aptuveni kā Optima līnijas visi produkti, tu jūti kaut kur tāluma to garšu,bet nekā!

Pirku no šī cilvēka uz ziemassvētkiem! Tev 100 būs vajadzīgs vai nu liels katls vai vairākas vārīšanas reizes.No sākuma 5minūtes pavāri tikai sāls ūdeni, lai tie netīrumi izvelkās uzreiz laukā. Tad jaunu ūdeni, sali, diles,sīpolo vāri 20min bulijonu un tad vēžus iekšā, galvenais cik vien dauz vari ņem nost putas ar kā zupas kad vāri. Es neesmu līdz šim ēdis neko labāku par varītu vēzi savā mūžā! Nejau velti to sauc bagatnieku ēdienu!
28.decembris 2017, 21:21 | links
 
Tagad, visticamākais, ka LV tādas nevarēsi iegādāties, starp citu, vajadzētu vēl vairāk nobriedušākas, tādas, kam jau sēkliņas ir parādījušas.
Liec tās pāšas RIMI, bet tā pavairāk. Varbūt arī parakājies garšvielu plauktā, paņem kaltētās, tās reizēm ir tīri nekas, tikai smalki samaltas gan. Varbūt kādu fenheli pamēģini pielikt klāt ja ir.
Un Ķīnas ķiploki tiešām ir sū... Pēdējais variants attiecībā uz ķiplokiem pēc līdzšinējās pieredzes.
28.decembris 2017, 20:35 | links
 
Es nesaku, ka tās ir sliktas, bet vai 100 vēžiem es iešu un pirkšu RIMI dilles, visur tiek uztverts ka vajag http://g3.delphi.lv/images/pix/659x380/w09G9zVUDfo/dilles-45742360.jpg

Tapēc to ko es prasu ir vai iespēja iegadaties tādas kaut kur? Un ja nav tad varbūt kāds var ieteikt kā labāk! Es nekad šito nevaru saprast, vienmēr kad kāds kaut ko pajautā tā uzreiz ka aitu vilku barā! Nauda izmesta,tas, šitas.
28.decembris 2017, 19:47 | links
 
Kapēc vasarā laivojot parasts kušķītis parastu diļļu der, bet ziemā pēķšņi tās ir "tās salātu dilles"? Rītiņš arī šitā gvelž par Ķīnas ķiplokiem - galīgi neīsti ķiploki. Ja tev tas vēžu buljons būs negaršīgs, tad arī paši vēži tādi būs. Tādēļ nežmiedzies un šovakar uztaisi no Rimi dillēm tādu buljonu, lai pats par sevi tas ir dievīgs - tad arī vēži tādi būs.
28.decembris 2017, 19:39 | links
 
Obligáti ir japieliek arí nátres,ja ir iespéjams.
Daudzi to nezina.Lieto tikai transportéjot vézjus vai zivis.Vajag arí katlá likt.Garsha bús pavisam labáka.
Par alu un cukuru arí ir taisníba.Zviedri to dara.
28.decembris 2017, 19:17 | links
 
Vislabák dilles lietot nopirktás no tantes tirgú,kas ir riktígi iesálítas,burcinjá.Ja,protams nav savu.
Ir viena laba recepte,bet neatzíshos nekad,D
28.decembris 2017, 19:11 | links
 
Kaut ko jau mēģināšu, bet pieredze ir tāda, vienreiz nopirku Stockmana Omārus divus, nu tik braukšu mājas un ēdīšu, beigās kaut kā ne tā,nē tāds katls, ne tas un nebija.. Tapēc gribējās zināt par tām dilēm, kur varētu dabūt 'tadas kā vajag! Nevis tās salatu dilles,
28.decembris 2017, 18:50 | links
 
Reiz lasīju, ka savā laikā KomPartijas funkcionārs A. Voss vēžus vārījis alū, beigās tur vēl ielējis pudeli konjaka. Protams, dilles un sāls pats par sevi.
Par recepti, es domāju, nu pamēģināt taču var.
28.decembris 2017, 18:33 | links
 
http://receptes.tvnet.lv/recepte/13887-variti-vezi

Vai varetu but labi? Lasu gan, ka visu liek somi,zviedri kuriem jau tas laikam ir tradicijas no bernu kajas, cukuru tikpat cik sali.
28.decembris 2017, 18:00 | links
 
Es tieši tapēc arī rakstiju, ka vienmēr jau izmanto ar ziediem, nevis tās salatu dilles kas ir Rimi,Elvi,Maxima un pat Siguldā! Es esmu edis vēžis gan laivojot salacā, tie gan man nepatīk jo cieti, gan arī pargajienos, copes,jaņos latgalē, man vēži garšo, esmu gatavs samaksāt. Nesatraucaties tik ļoti par manu naudu puikas! Mums ar sievu vienakrši ir apnikuši tie svētki ar rosoliem, karbonādēm,kotlet;em. Neparprotiet, bet nu.. Mums šogad 5 svētki vienā tā teikt būs. Mans jautājusm bija, ja es nedabūju šīs vajadzīgas dilles, vai ir kāda varbūt cita recepte? Vai ari ko var pielikt klāt? Krievi saka, ka piemeram Platspīļu nevar gatavot tapatās, ka amerikāņu vai tur citu. PALDIES, bet austeres vairāk nekad, atceraties kā binam gāja? Man tieši tapatās bija vienās kazās, kamēr visi svin es tikmēr svīstu :D Puikas vai tiešām būs jazvana Ritiņam? Kadam numurs nav :D :D
28.decembris 2017, 17:46 | links
 
Par tām dillēm - kopš tā laika , kad rimiķī paostīju tos diļļu kātus ... vairs tās nepērku. Bet nu varbūt esmu izlepis ...
P.S. Katram sava uts. :)
28.decembris 2017, 17:15 | links
 
Mareen, ir tā, ka labākās dilles tādam procesam ir tās, kurām ir ziedi un tikko aizmetušās sēklas. LV apstākļos tādas ir vasarā atkarībā no tā, cik agri tās ir iesētas.
Pats vari iesēt podā vai kastītē uz palodzes. Būs vismaz ekoloģiski vitamīni pašam. Dīgst gan viņas lēni, kādas pāris nedēļas jāgaida.
28.decembris 2017, 17:14 | links
 
p.s.
tās dilles gan liku daudz, iepriekš minētā dēļ.
28.decembris 2017, 17:09 | links
 
Un rēķini, ka 2 eur ir norādīta cena, sākot no... Es piekrītu Daddy un savu naudu šajā netērētu. Bet cita galvā un makā nelienu :) Ja ar lašiem viss ok, tad arī drīzāk skatītu tīģerenes, vai ja pa visam ekskluzīvi, tad FB bija lapa kur tirgo svaigas austeres, ja nemaldos 25gab, 50 eur...tās gan ne visiem garšo.
Un ja par dillēm, tad vasarā vārīju no vidējām rimi dillēm un viss bija pa pirmo.
28.decembris 2017, 17:09 | links
 
Veikala dilles parasti nav izcilas ar aromātu. Un jāatzīst, ka tādas īstas dilles izaudzēt tagad arī ir problēma, dēl tā, ka to īsto šķirņu sēklas nav. Izvēle ir, bet tās nav gluži tādas. Ja ir savas, tad var sasaldēt, vai izžāvēt, vai ar sāli samaisīt.
28.decembris 2017, 17:06 | links
 
CT nezinu, bet svaigas dilles parasti ir rimi, maximās, elvi... dajebkurā lielveikalā, vismaz Rīgā un Siguldā noteikti.

vēži vairāk "glamūram", ēst tur nav ko...tāpēc baigo naudu "spainī vēžu" es neieguldītu, 2 eur/gab (!), par tādiem knapsieriņiem...

es drīzāk paņemtu jēlas tīģergarneles pāris kilogramus, tur arī panašķoties sanāktu...
28.decembris 2017, 16:55 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Custom creative templates for DoubleClick for Publishers