Zivju pagatavošanas receptes

Šeit lūk būs !
5.janvāris 2009, 17:48 | links
 
Uz ezeriem pavērās ļoti bēdīgs skats, lai vai kura zivs, bet tā ir dzīva būtne un noķert to un nomest to uz ezera pat neatdodot kaķiem ir ļoti liela izšķērdība. Tad nu daudziem liekās ļoti liela sērga tāda zivs kā Ķīsis, šeit nu būs recepte kā manuprāt viss labāk pagatavot ķīsi. Gribētu teikt, ka šī ir mana viena no mīļākajām receptēm, Vecaistēvs šādi taisīja un lika uz galdu SUPER. Tad nu, lūk. - ķīsi Notīra, iztīra nogriež tiem galvas. Lielākiem ķīšiem nogriež arī muguras spuru. Tad nu ņemam vairākus sīpolus tos nomizojam un sagriežam ripiņās. Tālāk vāramajā katlā liek sīpolus un ķīšus Kārtās un paber ar sāli vai savām vēlamajām garšvielām Santa Marija zivju garšvielas ļoti labi iederas. Atceramies, ka pēdējai kārtai jābūt ar Sīpoliem. Tālāk Ieliekam laura lapas un pārlejam ar eļļu lai pilnībā viss nosegtos. Sautē 1stundu un 30minutes + - . Var pasniegt siltu vai aukstu pilnībā vienalga, jo garšo abos variantos. Tiešām veči iesaku šo recepti.. Sanāk tiešām super.
10.janvāris 2009, 19:47 | links
 
Ja kas šāds ēdiens glaunākajos restorānos premero, Vincents skaitās īstākā delikatese. Un tapēc veči ja ķērās tie Ķīsi uztaisam Sievām/Dargajam vai kam citam ļoti ideālu mielastu. Un šī ir ar aukstā veidā ļoti laba zakuska pie kāda gradīgā. Klāt protams vel siltā veidā ver likt Kartupelim, Griķim,Rīsiem un citiem pamata ēdieniem. Un var likt klāt vel ko baudāmu. Bet nu saņematies un neatstājat tās zivis uz ezera ledus.
10.janvāris 2009, 19:50 | links
 
Shodienas ķīšus es atstāju lapsaam,kaa auksto zakusku:)Cerams,ka liela skaade taa nebuus ķiišu populācijai..
10.janvāris 2009, 20:00 | links
 
Gabi nu es jau to nedomāju, kā mūsu supermens Aigars. Bet nu tomēr ja tu uz ledus atstāj pāris KG ķīsus nu kam tas vajadzīgs? Domaajš cilvēks tomēr māk visu izmantot lietderīgi.
10.janvāris 2009, 20:17 | links
 
"Supermens Aigars" :D:D
Paaris kg ķīšu neatstaaju..,bet ir dzirdēts,ka ķīsis ir vislabākā zivs,priekš zivju zupas!
10.janvāris 2009, 20:22 | links
 
Diezvai lapsām tiks tie prieki, vārnas būs visu norijušas. Šodien atlika tikai aizgriezties, kā kāda vārna jau vazājās ap maniem asariem.
10.janvāris 2009, 20:23 | links
 
Arī, bet šī recepte tiešām ir ļoti superīga Ināra Koha ( ja zini tādu) Ari līzīgu recpeti Copes Lietās pirms pāris gadiem ievietoja un raksija, ka šī ir viena no labākajām receptēm.
10.janvāris 2009, 20:25 | links
 
es jau domaaju kapec man ausis sarkanas kaadu laicinju :)
10.janvāris 2009, 20:25 | links
 
visu pārlej ar eļļu vai ūdeni?
10.janvāris 2009, 20:26 | links
 
Eļlu!! kad taisīšu šo recepti uzņemšu foto un ielikšu albūmā.
10.janvāris 2009, 20:36 | links
 
Sadaliet vēdzeli filejā bez ādas un asakām, sagrieziet gabaliņos un viegli apcepiet kopā ar sīki sagrieztu sīpolu. Zivij pielejiet nedaudz ūdens, pievienojiet tomātu biezeni, piparus, sāli un sautējiet 20 - 30 minūtes. Pielieciet krējumu, lauru lapu un sautējiet 5 minūtes. Pasniedziet ar kartupeļu biezeni. Noformējiet ar zaļumiem.
11.janvāris 2009, 17:51 | links
 
Ja gribi riktīgu /Uha/nevis zivju zupīti ķīsim jābūt noteikti
11.janvāris 2009, 21:31 | links
 
Ja cepu lasi foreli tad tikai lai būtu no ārpuses balta iekšai jābūt sārtai ,tieši kā labam bifšteksam ar asini,
sāls un garšvielas jāpravī tikai tieši pirms cepšanas tad iznāk sulīgs un smeķīgs.Zivs gabaliem arī jābūt līdzīgiem steika lielumam 2-3 cm bieziem
11.janvāris 2009, 21:35 | links
 
mazos asarīšus arī nevajag smādēt .Notīra apviļā rīvmaizē un uz karstas pannas cep ./es cepu bez galvām/ja vēl drusciņ sakraukšķina var ēst kā sēmuškas .Super
11.janvāris 2009, 21:38 | links
 
Usmas līnis ir ļoti smeķīgs ja to vispirms sagriež kā desu 2 cm biezos gabalos /iznāk tādas ripas .pēc tam no ripām izņem iekša nepārgriežot vēderu .Sāls pipari apviļā rīvmaizē un cep lielākā daudzumā eļļas .Tīeši tāpat arī cepu karpu .Iesaku izmēģināt baigi smeķīgi
11.janvāris 2009, 21:42 | links
 
Kāds varētu ieteikt kādu ladu receptīti kā uztaisīt gurķiša zivtiņu>?
20.februāris 2009, 22:01 | links
 
receptes elementaras ,bet efektigas apcepam miltos un ola ,varam marinadi ,kuras sastava udens ,etikis ,bet ne esence ,sipols ,sals ,cukurs ,melnais pipars ,tas vis pec brivas izveles , pa daudz nebus vienigais sipols ; visu varam ;kamer sipoli miksti , ar karsto marinadi parlejam gurkisus ,marinadei gurkisi janosedz pilniba , atdzesejam un lobam ieksa .
20.februāris 2009, 22:45 | links
 
otrs variants ,tai pasa marinade svaigus gurkisus pavaram minutes divas ,tris , kamer zivtina miksta ,bet neizskist , var est siltu un aukstu ,labu apetiti
20.februāris 2009, 22:50 | links
 
oki doki paprovesim uztaisīt tad jau padošu tev ziņu kā garšoja Gunta.
20.februāris 2009, 23:22 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager