Zivju pagatavošanas receptes

Kādas ir receptes ne pārāk lielu līdakas fileju gatavošanai cepeškrāsnī? Vēlams, bez majonēzes.
25.septembris 2015, 18:24 | links
 
kads padalisies ar mazo asarisu receptem?
18.janvāris 2016, 18:59 | links
 
Definē kas ir maziņš,tad runāsimpar receptēm,20g vai 50,vai 100,varbūt,kā te dažiem 250....
19.janvāris 2016, 11:54 | links
 
50-100. domaju ka tas daudziem te interese.
19.janvāris 2016, 12:17 | links
 
simtniecinji vienkarshi sacepti kraukshkjigi super
19.janvāris 2016, 12:28 | links
 
Iegādājies filējamo nazi{ja nav},sākot ar 50gr. jau var izfilēt.Iemaisi mīklu-sakul olu,vai divas,atkarībā no fileju daudzuma,iemaisi miltus,konsistence kā biezam krējumam,pieliec garšvielas,piem. Santa Maria zivju ar citronu,labi pasāli.Filejas nesāli.Mērcē filejas mīklā un cep sakarsētā eļļā.Garšīgi karstā un aukstā veidā.Labu apetīti !!!!!P.S.Mīklai piena vietā var pieliet alu,būs čauganāks...
19.janvāris 2016, 20:08 | links
 
Iegādājies filējamo nazi{ja nav},sākot ar 50gr. jau var izfilēt.Iemaisi mīklu-sakul olu,vai divas,atkarībā no fileju daudzuma,iemaisi miltus,konsistence kā biezam krējumam,pieliec garšvielas,piem. Santa Maria zivju ar citronu,labi pasāli.Filejas nesāli.Mērcē filejas mīklā un cep sakarsētā eļļā.Garšīgi karstā un aukstā veidā.Labu apetīti !!!!!P.S.Mīklai piena vietā var pieliet alu,būs čauganāks...

Arvids8, 19.janvāris 2016, 20:08

Arī švammi tā var ēst,tik asari zaudē kulināro vērtību!
19.janvāris 2016, 20:24 | links
 
Var protams arī ar visām zvīņām un ķidām,jēlas,tad izjutīsi īsto garšu....
19.janvāris 2016, 20:30 | links
 
Tā kā tuvojas jaunais gads un viesi nolēma, ka cepta karpa būs no manīm, tad varbūt kāds ar labu recepti var padalities? Iepriekšējos gadus esmu taisijis folijā, bet tad vinja sanāk tāda sutināta, gribas to brūnāku, kraukškīgāku:)
30.decembris 2016, 18:01 | links
 
man patik cepeshkrasni,samarine ar garshvielam ka pats velies,nakti janostav,tad cep cepeskrasni kamer bruna,pa to laiku sarive sieru,izspied kiploku un sajauc to visu ar majonezi bljodinja,tad kad karpa bruna izvelc apsmere ar to zapti un baz ieksha atpakalj,kamer viss izkusis,nu kautka ta,man ljoti garsho un visi kas megjinaja,ja gribi vel kautko liec klat pie majonezes,kas pasham patik
30.decembris 2016, 18:23 | links
 
Tepat blakus draudzīgais karpistu forums,apjautājies, tur pieredzes gana;)
Pats cepu līdzīgi kā fotoreceptes.lv,bet ar zvīņām, uz restes.
30.decembris 2016, 18:30 | links
 
Sushnjak Tu vinju kā atvērtu grāmatu liec cepeškrasnī, vai tikai izkjidātu? Un vēl viens jaut par galvu? Kaut kur lasiju, ja cep kā atvertu gramatu galvu negriež, lai visas sulas tek iekšā.. Usi, labs:))))) Gribi, lai kādam no karpniekiem ar sirdi slikti paliek pēc receptes uzprasīšanas:)))
30.decembris 2016, 18:43 | links
 
30.decembris 2016, 19:05 | links
 
ka atvertu gramatu ar visu galvu,tik bez zhaunam
30.decembris 2016, 19:30 | links
 
tīrot dīķi zivju kūpināšanai bija tik daudz ka nebija kur likt,bet ne par to,finierīšus bija žēl mest laukā ,tāpēc sametu uz restēm netīrītus,neticēsiet,iznāca vienkārši super,sulīgas,iekšas bija sarāvušās un garšu nemaz neietekmēja,tākā ekspermentējiet,ne asakas...un lai zivs nepiedeg.
30.decembris 2016, 21:20 | links
 
Jā ,eksperiments drosmīgs,-samest uz restēm netīrītus plinderīšus, to ne katrs var iedomāties...:)
30.decembris 2016, 21:45 | links
 
Jā ,eksperiments drosmīgs,-samest uz restēm netīrītus plinderīšus, to ne katrs var iedomāties...:)

Tonis, 30.decembris 2016, 21:45


doma bija atdot sunim,:)kātad atdevu gan :0
30.decembris 2016, 21:49 | links
 
Reņģes arī kūpina ar iekšām,voblas arī gatavo neķidātas,pirmsnārsta,protams,pēc tam vajadzētu tīrīt...Un vispār,katram sava gaume un iespējas,viens katru rītu ēd auksti kūpinātas foreles un pālijas,cits pie divlitrenes piekož kūpinātu plinderīti,bet tas netraucē vienam otru augstprātīgi pamācīt,tas BL kungam....Par garšu runājot,apm.20 % cilvēku ir labi attīstītas garšas sajūtas,5% izcilas,pārējiem-nekādas,sāļu no salda atšķir,škābu no rūgta...un viss...
30.decembris 2016, 22:06 | links
 
Pildīta karpa cepeškrāsnī.Jau vairāk kā 10 gadus top recepte ciemiņiem.Ņem karpu 1,5-4kg.Notīra zvīņas,izķidā caur vēderu,izņem žaunas(kādreiz ķidāju caur muguru lai pildījums nekrīt ārā,bet caur vēderu pildod arī normāli turās iekšā)sarīvē ar sāli un pipariem,gan no āras, gan no iekšas un ieziež ar majonēzi(francis provansas),šapilda pildījumu un cepeškrāsnī iekšā.Pildījums:sagriež sīpolu un cep bieži apmaisot, pievieno sāli un piparus,kad paliek caurspīdīgi (gatavi)pievieno 1\3paciņu majonēzes,samaisa un minūtes 3 pasautē,tad atdzesē un pilda karpā.Ja pildījums paliek pāri, saliek blakus karpai cepeškrāsnī.
30.decembris 2016, 23:19 | links
 
Vīri padalās ar receptēm, kā labāk samarinēt Peipusa raudu.
Paldies jau iepriekš :)
17.janvāris 2017, 20:07 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager