Kādas ir receptes ne pārāk lielu līdakas fileju gatavošanai cepeškrāsnī? Vēlams, bez majonēzes.
25.septembris 2015, 18:24 | links
Iegādājies filējamo nazi{ja nav},sākot ar 50gr. jau var izfilēt.Iemaisi mīklu-sakul olu,vai divas,atkarībā no fileju daudzuma,iemaisi miltus,konsistence kā biezam krējumam,pieliec garšvielas,piem. Santa Maria zivju ar citronu,labi pasāli.Filejas nesāli.Mērcē filejas mīklā un cep sakarsētā eļļā.Garšīgi karstā un aukstā veidā.Labu apetīti !!!!!P.S.Mīklai piena vietā var pieliet alu,būs čauganāks...
Arvids8, 19.janvāris 2016, 20:08
Jā ,eksperiments drosmīgs,-samest uz restēm netīrītus plinderīšus, to ne katrs var iedomāties...:)
Tonis, 30.decembris 2016, 21:45