BrunoL [8.apr]: Tēvicīti jot, Jūsu minētās, pašas par sevi garšīgas! Kāpēc jāpārvērš picā?Nu tak jā!bites ar var svaigas ēst!;)
8.aprīlis 2024, 17:19 | links
BrunoL [8.apr]: Tēvicīti jot, Jūsu minētās, pašas par sevi garšīgas! Kāpēc jāpārvērš picā?Nu tak jā!bites ar var svaigas ēst!;)
Tieši par vākiem.
https://www.youtube.com/watch?v=5U9DoH9oo7I
snipiens, 2.aprīlis 2024, 22:00
Ta pliki tauki vai sacepti circenīši?
Vilnis62, 2.aprīlis 2024, 23:26
Starp citu, varu ieteikt, ko var izmēģināt sagatavot ar autoklāvu - pēlēkos zirņus ar speķīti - sanāk prīmā ēdiens. Nevajag ēst tos pretīgos sausos zirņus, ko uz jaungada sagaidīšanu liek galdā, bet gan treknāku variantu. Tad arī zirņu nemīlētāji teiks - eu, tas patiešām ir garšīgi.
Sabriedina zirņus (šo gan jādara apzinīgi, lai tie burkā pārāk neizplestos), jāpakausē tauki ar sīpoliem, jāielej burkā un jāpiešauj kādas garšvielas pēc saviem ieskatiem. Nekā sarežģīta.
Savulaik biju noprovējis laikam visus bodēs atrodamos zirņu veidus - jāatzīst, mans neveiksmīgākais vārījums bija 5x labāks par bodēs atrodamajiem.
Hotentots, 2.aprīlis 2024, 23:13
bišķi tēma jāatdzīvina, tipa padoms vajag! :)
Uz jubileju bērni uzdāvināja autoklāvu. Vajadzēja iemēģināt. Paņēmu Rimčikā cūciņu un 10 burciņas ietaisīju. Laurlapa, 5-piparu maisījums un 1% sāls. 40 min 120 grādos 4 atm. Viss kā pēc grāmatas. Garša super, gaļiņa mīksta un maiga.
BET. Burkas pildīju ar aukstu gaļu, atstāju 1cm līdz vāciņam un skrūvēju ciet pie "neitrāla" spiediena. Ārā nekas nespiedās, bet pēc sterilizācijas burkās joprojām neitrāls spiediens (t.i. vāciņš nav ievilcies).
Un tas man nepatīk - kā es zināšu, kad tās burkas "uzpūtīsies", ja tur kāds bacilis vai neblīvums radīsies? Gribētos, lai burkās ir vakuums.
Jūsu pieredze, kas esat ar autoklāviem ņēmušies?
daddy_j, 2.aprīlis 2024, 17:31