Ala Vitenahemota stilā pagatavots švammis garšos dievīgi?
Za ribalku!
Za ribalku!
11.maijs 2015, 20:06 | links
Pēc loģikas tā majonēzes kārta pāri zivij to arī nozīmē, ka pati zivs ir nebaudāma, savadāk jau to neslīcinātu vienā no neveselīgakajiem produktiem. :D :D :D Nav īsti korekti rukāt iekšā majonēzes paciņu un slavēt "oj, ku laba recepte". :D :D :D Arī cīsiņi pārklāti ar majonēzi un labi daudz ķiplociņu - 20-30 min cepeškrāsnī - vienkārši dievīgi! :D :D :D
abrakadabra, 11.maijs 2015, 17:53
Sviestam 'agstāka'cepšanas temperatūra nez vai būs ,jo tas piedeg.Ta jau drīzāk 'aukstāka'...Garšas īpašibas gan labākas.
Tonis, 11.maijs 2015, 17:33
Cepeškrāsnī...follijā...pārgriež kā vimbu uz kūpināšanu....pipars..sāls...kiploksāls....ķimene un pāri majonēze...uz 45min cepeškrāsnī un mēli var norīt...
kasix3331, 11.maijs 2015, 12:46
Cepeškrāsnī...follijā...pārgriež kā vimbu uz kūpināšanu....pipars..sāls...kiploksāls....ķimene un pāri majonēze...uz 45min cepeškrāsnī un mēli var norīt...
kasix3331, 11.maijs 2015, 12:46
Kāds varētu padalīties ar zivju konservešanas recepti,kautkādu lečo tipa. Ineta neko pieklājīgu neatradu. Gribētos iegūt kādu recepti un lēnā garā priekš ziemas pa vasaru. Doma itkā ir pilē kartīgi izsautēt ar tomatu pastu, līdzīgi,ka reņģes un tad ar darzeņiem burciņās.
Atradu tikai krievu variantu, kur ar Vīķēm dara tieši tapatās
Marlboro, 8.maijs 2015, 12:39
Tie gabaliņi ir bez ādas
Vēl viena recepte
Veselu vimbu atķido nogriez galvu un pārgriez zivi uz pusēm izņem mugurkaula asaku Griez tā lai mugur pusē āda paliktu nepārgriezta -tas ir tāpēc lai vimbu varētu kā grāmatu aizvērt ciet
Atvērto zivi apber ar sāli +cukurs pipari sasmalcināta lauru lapa Tad ver viņu ciet ietin pārtikas plēvē un ledusskapī iekšā Nākamajā dienā ņem laukā un ar asu filējamo nazi zivi sagriez plānās loksnītēs ,apmēram tādās kā Japāņi griež fugu zivi Protams bez ādas Zacene būs fantastiš Mēriņš franču maizīte un pa virsu vimbas aļa fugu Prozit un labu ēstgribu Es tā būvēju zviedrijas sīgas un protams pašmāju vimbas
bums, 12.aprīlis 2015, 16:29
Zandarts ,Vimba ,marinādē
Copmaņiem, kuri specializējušies uz treknajām zivīm — karpa, līnis,breksis u.c. rekomendēju marinādes recepti: 250 gr. ūdens, 2,5 ēdamkarotes sāks (rupjā) , 1 karotes. cukurs, 1 ēdamkarote etiķis 9% , sīpoli (griezti rinķos), dilles,koreandrs./var arī melno piparu ,bet tas pēc gaumes/ Izgriežam fileju , jāsagriež gareniski šurās sloksnēs Un liekam kastrolī . Uzlejam marinādi uz zivs , ja marinādes nepietiek ,gatavojam vēl tādās pašās proporcijās /marinādei jānosedz zivju gabaliņi .Zivi no aukšas nedaudz noslogojam .Ar visu kastroli liekam ledus skapī uz 8 — 10 stundām , Pēc tam aukstā ūdenī zivi nomazgājam no marinādes to veicu 2 — 3 min. Nomazgāto zivi liekam stikla burkā , un aplejam ar eļļu .Pēc 1 stundas var likt uz galda un mieloties
bums, 14.septembris 2012, 08:24
bums
Maza konsultācija par Tavu recepti!?
Vakar pagatavoju vimbu pēc Tavas receptes, zivs baigi garšīga zacenei, asaku nejūt!
Pirmkārt, nesapratu, likt zivi aukstā marinādē, vai karstā, liku aukstā.
Otrkārt, vai filējot nebija jānovelk āda, zivs ir super, bet āda, takā traucē, nesakožama!?
Gaidīšu atbildi!
vitenahemots, 12.aprīlis 2015, 15:58