Zivju pagatavošanas receptes

Paslinka jau viņa man uz gatavošanu, ieliku Engures asarīšus iekš marinādes, reņģi arī šķiet līdzīgi gatavo. Ar caurspīdīgo labi aiziet šādi gatavots zibis, bet var arī tāpat:)
1.decembris 2019, 17:19 | links
 
Parasti temperatūru mēğinu turēt 120'-122',bet tā kā ir vēl inerce, temperatūra aiziet līdz 125,bet tas ir īslaicīgi.Medījuma gaļai120 minutes ir normāli.Man līdz šim vēl nav sadegusi.Cik dzirdēju ,gaļa sadeg pie140'.Protams labāk būtu gatavot mazākos grādos,(kvalitāte un garša),bet es nolēmu neriskēt.
30.novembris 2019, 14:56 | links
 
Gaļu medījuma 120 min 120-125 grādos.Papildus manometram lietoju termometru,tā tomēr drošāk.

Andris64, 26.novembris 2019, 17:51


120min 120-125grādos nav pa traku! tā gaļa ir ēdama(nav deguma garša)??
28.novembris 2019, 08:56 | links
 
Kur var meklēt autoklāvu?

egilss, 27.novembris 2019, 22:50


Ja Tev ir doma pa autoklāvu, tad es ieteiktu no nerūsējoša tērauda.
28.novembris 2019, 08:50 | links
 
Kur var meklēt autoklāvu?

egilss, 27.novembris 2019, 22:50

Kur var meklēt autoklāvu?

egilss, 27.novembris 2019, 22:50

Ļoti labi autoklāvus būvē Juris-jelgava Ja vajag telefona nr varu iedot bet PM
27.novembris 2019, 23:31 | links
 
egilss [27.11.19]: Kur var meklēt autoklāvu?
Pilns ss.com
27.novembris 2019, 23:14 | links
 
Kur var meklēt autoklāvu?
27.novembris 2019, 22:50 | links
 
[quote=594868]bums [26.11.19]: Protams ka tā nav ikdienas izprieca ,bet paša gatavotu produktu nevar aizstāt neviens lielveikals .
Piemēram jau kādu laiku ēdienu gatavoju kazanā -man ir tādas iespējas -fantastiska padarīšana kura ir maz savienojama ar parastu virtuvi Katru dienu pusdienas kā restorānā un par ļoti samērīgu cenu :)
Bums... Parasti ir interesanti apskatīt jūsu piedāvājumus,komentus. Bet šis jau paliek par traku. Otreiz neskatīšos,siekalas arī var nogalināt
27.novembris 2019, 00:14 | links
 
Protams ka tā nav ikdienas izprieca ,bet paša gatavotu produktu nevar aizstāt neviens lielveikals .
Piemēram jau kādu laiku ēdienu gatavoju kazanā -man ir tādas iespējas -fantastiska padarīšana kura ir maz savienojama ar parastu virtuvi Katru dienu pusdienas kā restorānā un par ļoti samērīgu cenu :)
26.novembris 2019, 22:36 | links
 
Lasu un priecājos!
Nav jau tie padomju laiki nekur aizgājuši, kā konservējām toreiz, tā, izrādās daudzi šo nodarbi nav atmetuši arī tagad. Ja ir ko, un, ja ir laiks šai nodarbei.
Protams, jauki ir, ja vari pats pēc savas receptes sagatavot sev un ģimenei garšīgu ēdamo, pietaupīt un pabaudīt laikā, kad sezona beigusies.
Pats gan nu jau labu laiku ka tā vairs nedaru, kaut kā to svaigo zivju līdz šim nav trūcis, nav jākonservē, var citādi sagatavot, arī garšīgi.
26.novembris 2019, 21:39 | links
 
Nu re ,Bumam pareiza pieeja!
26.novembris 2019, 21:29 | links
 

Riktīgam autoklāvam jābūt visiem pričindāļiem gan spiedienam gan temperatūrai
26.novembris 2019, 20:48 | links
 
Andris64 [26.11.19]: Botulas iet bojā 117 '.Bet lieta tāda ka 120' grādi ir autoklāvā ,konservu iekšējā temperatūra būs mazāka.Tāpēc man liekas ka ar pusstundu būs par maz.Kaut gan lasīju ka 95% procentu botulu sporu iet bojā jau 105'.Es zivis turu 70-80 min 120'.Gaļu medījuma 120 min 120-125 grādos.Papildus manometram lietoju termometru,tā tomēr drošāk.
nu mums mediķos tā mācīja
26.novembris 2019, 17:56 | links
 
Botulas iet bojā 117 '.Bet lieta tāda ka 120' grādi ir autoklāvā ,konservu iekšējā temperatūra būs mazāka.Tāpēc man liekas ka ar pusstundu būs par maz.Kaut gan lasīju ka 95% procentu botulu sporu iet bojā jau 105'.Es zivis turu 70-80 min 120'.Gaļu medījuma 120 min 120-125 grādos.Papildus manometram lietoju termometru,tā tomēr drošāk.
26.novembris 2019, 17:51 | links
 
bums [24.11.19]: Praktiski visus gaļas konservus taisu jau entos gadus spiedkatā/bez spiedkatla neriskēju/Temperatūra 120-125 grādi 40 min to var dabūt pie 3-3,5 atm spiediena Neviens butulisms to nevar izturēt
ivim nedaudz mazā 110-115 un tas jau tiek sasniegts pie 2-2,5 atm Lieta tāda ka temperatūra spiedkatlā saglabājas vismaz 3-4 stundas Vēl viena niasnse par zarazas esmību konservā paziņos pats konservs Bundža būs nedaudz uzpūtusies un vāciņš staigās Tas liecina ,ka tur kaut kādi procesi ir sākušies
viss pareizi. pēc 30 min/120 grādos botulisma tur vairs nav
24.novembris 2019, 17:30 | links
 
 
Praktiski visus gaļas konservus taisu jau entos gadus spiedkatā/bez spiedkatla neriskēju/Temperatūra 120-125 grādi 40 min to var dabūt pie 3-3,5 atm spiediena Neviens butulisms to nevar izturēt
ivim nedaudz mazā 110-115 un tas jau tiek sasniegts pie 2-2,5 atm Lieta tāda ka temperatūra spiedkatlā saglabājas vismaz 3-4 stundas Vēl viena niasnse par zarazas esmību konservā paziņos pats konservs Bundža būs nedaudz uzpūtusies un vāciņš staigās Tas liecina ,ka tur kaut kādi procesi ir sākušies
24.novembris 2019, 16:31 | links
 
arnox61 [24.11.19]: Gundar, vai tad tas ka Bums te vēl kaut ko raksta ,Tev neko neizsaka?
Normāls adekvāts jautājums no Gundara puses, manuprāt.
24.novembris 2019, 12:53 | links
 
Gundar, vai tad tas ka Bums te vēl kaut ko raksta ,Tev neko neizsaka?
24.novembris 2019, 09:15 | links
 
bums [20.11.19]: Uzpumpē līdz 0.5 atm uzsildi līdz 2,5 atmosfērām tas būs 115*C - 20 min noturi un slēdz āra Atstāj līdz otram rītam lai atdziest -atdziestot process turpinās ,bet lēni .Gaļai šie parametri būs nedaudz niknāki
Bet kā tad ar botulisma varbūtību! Šī T jau ir pa mazu priekš iznīcināšanas??!
23.novembris 2019, 23:57 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager