Zivju pagatavošanas receptes

Mirtin, tad redz kāpēc tev tas rokasspiediens ir tik ciešs.
:DD
1.jūlijs 2010, 18:52 | links
 
Receptes BĻAĢJ!
1.jūlijs 2010, 18:43 | links
 
Ja ņem tā pa lielo,Griezēja u Mirtina teksts ir meiteņu nedabūjuša un onānistu pulciņa cienīgs!Skaistu jUMS PORNO AR SARKANACAINU LINI! Paskatat Krievijas saitus,tik debīli Ausekļi var tā runāt!
1.jūlijs 2010, 18:41 | links
 
:DDDDDDDDDD
1.jūlijs 2010, 18:03 | links
 
avtt - tu neko nejēdz... labākā vobla ir no alatām... Prasti ņem saišķos pa 10, ver uz drāts un liek zem alkšņa pavēnī. Es gan parasti veru ar galvām uz leju, lai sūdi satek galvā. Tad nav jāķidā. Alatām jau maz sūdu, visi satek galvā. Galvu nolauž un var ēst ar visām ķišķām. ...
1.jūlijs 2010, 16:49 | links
 
A kāpēc ne no zuša?Pag,vot -vot no forelēm ,lūk kur būtu vobla!
p.s.sviests...
1.jūlijs 2010, 16:36 | links
 
Kā Jūs gatavojat voblu?
Pēc manas pieredzes - labākā sanāk no līņiem. Recepte mazliet nežēlīga.. bet ko vajag, to vajag, lai rūgtuma nav. Saķer līņus, dzīvus ieliek ledusaukstā ūdeni un tumšā lebuksī.. uz etoki 24h, lai šīm ieslēdzas 'ziemas režīms' un zarnas iztīra, tad rūgtuma nebūs, ēdot ribas un visu kas zemāks par muguru. Ar dvieli noslauka gļotas, un liek kārtās lauru lapu + sāls maisījumu - zivis.. lauru lapu + sāls maisījumu..zivi... karoč sapratām. Pēc ~30h sālīšanās rūpīgi noslaukām VISU sāli. Karinām aiz žokļa, lai galvā esošais mitrums lēnām sūcas uz leju un neļauj astei izkalst kā cepumam. Laiks? A tas no mēness fāzes atkarīgs.. reizēm ir gatavas 2 dienu laikā, reizēm teju nedēļu karājas kamēr pēc taustes ir liekamas uz zoba :) Saulē nekad nelieku, jo reizēm gadās ka virsa izkalst kā bruņa, a iekšpuse sāk pūt.
1.jūlijs 2010, 15:30 | links
 
ludzu kads pasakat kadu recepti
15.jūnijs 2010, 20:52 | links
 
nebija ta domat pasakat ludzu savas receptes ka jus vinus taisat? un vai jus zvinas tirat nost? paldies ludzu uzrakstiet vairakas receptes
9.jūnijs 2010, 20:31 | links
 
Cep,kūpina un galertā lieku.
9.jūnijs 2010, 16:53 | links
 
iesakat ka linus var pagatavot kads ludzu
9.jūnijs 2010, 16:46 | links
 
gaļenieki..., phe

ziniet, kurš pelmeņus ēd...
9.jūnijs 2010, 16:00 | links
 
Es jau pierijos peļmeškas Viepli !!!!!!! Man jau labi :)))
9.jūnijs 2010, 15:45 | links
 
Brālīti, laikam vakarā kauko uzgrillēšu. Ar aukstu alu, protams.
:)))
9.jūnijs 2010, 15:33 | links
 
SantaMarias marinādes ir uz fikso taisāmas, bet ar visādām nesaprotamām piedevām tāds piemēram kā "gaļas iredinātājs". Vai tas ir labi un veselīgi - nedomāju. Bet ja labu gaļu nepārsāla, ar etiķi nesaliej un finālā vēl nesacep līdz "pastalas" konsistencei, tad ēdiens vienmēr būs labs. Un ja vēl klāt vēsu alu... :)
P.S. Gaļa ir jācep nevis jādedzina !
9.jūnijs 2010, 15:27 | links
 
Pelmenji omammas gaumee :)

Novaritus permenjus kaarto traukaa. Pa virsu uzber apceptas krutinjas gabalinjus un cept sipol rinkjus. To visu parlej ar parmezaan+majoneez+krejum mercit` un kraasnii ieksaa 200 graad uz 10 min. Iznem laukaa , uzkaiss dilli - Shuljiigi, trekni, bet gardi :)
9.jūnijs 2010, 15:22 | links
 
Un nenormaali vienkaarsha, bet sad tad neslikti pielietojama ir SantaMaria gatavaa marinaade.
Bija pasakums, kur gribeejaas apeest kautko steikam lidzigu, tad nu nopirku smuku gabalu kakla karbonades (cucinja) un SantMaria tradicionaalo marinaadi.
Sagriezu skeelees galju, sadurstiju ar daksu ap 2cm biezumaa un sajaucu ar marinaadiit un peec 4h uz grilla. 5 min no katras puses un sanaaca suliigs, saarts un GARDS steikveidiigais :)


P.S. Tiem, kas citronu pielieto marineejot.
Citrons sausina galju, es visur izmantoju laima sulu, jo noverojumi liecina, ka galja atrak samirinejas + saglabaa savu suliigumu arii gatavojot.
9.jūnijs 2010, 15:20 | links
 
Braliti, bet tikko dikti sagribējās - cepti pelmenīši pārklāti ar šampinjonu mērcīti, majonēzi un tad vēl sieru - un visu šito iekš sepeškrāsns biš pakarsē, lai garšas sajaucās un tad ar bairīti vienkārši pasakaini!
9.jūnijs 2010, 15:17 | links
 
Ķēmi tādi ! Es te vāru pelmenīšus (kādus mēnesi vecus izvilku no saldētavas) bet Jūs te pa grilētām gaļiņām,karbonādītēm,marinādītēm............:(((((
9.jūnijs 2010, 15:11 | links
 

šašliku receptes
9.jūnijs 2010, 14:43 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager