Zupa, kā zupa, ko tur stāstīt:)
Novār but, buljonā vār buļbu, burkān,cept sifel, un ko grib. Buš gāļ liek apakaļ. Šūflādē izmeklē lielāko karoti, jau pirms tam, un noslēpj, lai nav kādu jāsit.
Finierim nogriez abas filejas, un samal divreiz, pieliec klāt malto gaļu, sāli, piperus, majonēzi, pierīvē vienu zaļu kartupeli, un cep kokletes. Baigai labas!:)
Es karpas kūpināju sekojoši- nomazgāju,nogriezu galvu, izķidāju , pārgriezu gar mugurkaulu, bet lai āda satur kopā un kamēr kūpinātava iesila(tas ir viens neliels klēpis ar malku),zivis nokaisīju ar sāli, pipariem un ķiplokiem un liku kūpināties. Sanāca pa pirmo.
Laša fileju - nokaisīju ar sāli un pipariem un viss, kupinātavā iekšā.
Bet laiku konkrēti pateikt nevar viss ir atkarīgs kāda kuram kūpinātava.