Zivju pagatavošanas receptes

Tad tā nav īsta zivju zupa, sapratāt!!
15.novembris 2009, 11:38 | links
 
Pie zupas cepts sifelis noteikti ir labāks. Es arī karrotes parasti apcepu :)
15.novembris 2009, 11:38 | links
 
Ja zupē liek svaig sifel, tad pārgriež uz pus, lai pēčāk var izzvejot, un deletēt misenē:)))
15.novembris 2009, 11:36 | links
 
Man rieb svaig sifel, es pārtikā lietoj tik cept sifel, vai marinēt:)
15.novembris 2009, 11:34 | links
 
:DDD
15.novembris 2009, 11:33 | links
 
:DDD
Var mazliet sīkāk par to cepto sifeli?
:DDD
15.novembris 2009, 11:32 | links
 
Gunča, tu liec cept sīfel? Sīfel tak svaig ir jāvār!
15.novembris 2009, 11:32 | links
 
Zupa, kā zupa, ko tur stāstīt:)
Novār but, buljonā vār buļbu, burkān,cept sifel, un ko grib. Buš gāļ liek apakaļ. Šūflādē izmeklē lielāko karoti, jau pirms tam, un noslēpj, lai nav kādu jāsit.
15.novembris 2009, 11:30 | links
 
guntarskl-koļījies par zupeles niansēm!:)
15.novembris 2009, 11:29 | links
 
vislabākā zivs ir gaļa!:)
15.novembris 2009, 11:26 | links
 
Pastāsti labāk, kā bušu zupu vārīji ;)
15.novembris 2009, 11:24 | links
 
Vislabāk sanāk, ja gaļas:zivs attiecība ir 1:1, teiksim 1breksis:1liellops, nu sliktākajāq gadījumā, 1breksis:1cūka ;DDD
15.novembris 2009, 11:23 | links
 
Braukšu laikam pēc vistu spārniņiem(ķekavas), siekala mutē sabiezēja:)
15.novembris 2009, 11:23 | links
 
Gunča.sauc lietas īstajos vārdos!savādāk kāds točna iedomāsies ka finierim ir filejas! :DDD
15.novembris 2009, 11:19 | links
 
Aizmirsu sīpolu, to pirms pieliek vajag sacept.
15.novembris 2009, 11:18 | links
 
Finierim nogriez abas filejas, un samal divreiz, pieliec klāt malto gaļu, sāli, piperus, majonēzi, pierīvē vienu zaļu kartupeli, un cep kokletes. Baigai labas!:)
15.novembris 2009, 11:17 | links
 
pasakat kads labu plauzu recepti.. iznemot zavesanu un grilesanu... paldies
15.novembris 2009, 10:43 | links
 
Es karpas kūpināju sekojoši- nomazgāju,nogriezu galvu, izķidāju , pārgriezu gar mugurkaulu, bet lai āda satur kopā un kamēr kūpinātava iesila(tas ir viens neliels klēpis ar malku),zivis nokaisīju ar sāli, pipariem un ķiplokiem un liku kūpināties. Sanāca pa pirmo.
Laša fileju - nokaisīju ar sāli un pipariem un viss, kupinātavā iekšā.
Bet laiku konkrēti pateikt nevar viss ir atkarīgs kāda kuram kūpinātava.
14.novembris 2009, 22:03 | links
 
Vislabākā gaļa ir zivs!!!
14.novembris 2009, 21:11 | links
 
Ja zivju maz,tad var mizot spaini ar kartupeļiem.
14.novembris 2009, 05:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager