Tur jau tās problēmas sākas,ka uguns nav apakšā un pietrūkst vilkme.Sodrēji,pelējums,gaļai vai zivij cita produkta pēcgarša.Jo vis tas labums krājas tunelī,kuru ne tik viegli iztīrīt.
Bleķa kastes lielākā priekšrocība,elementāra temperatūras kontrole.Uz tausti. Protams,var jau pa smalko ar termometriem utt.
Kau kā tā.Sen neko neesu kūpinājis.Kas reiz bijis par daudz,tas par skādi.Vēl pat uz šo baltu dienu,no žāvēta asara pa gabalu.Varbūt,ka tāds rightīgs plaudis no 3kg uz augšu,spētu radīt apetīti.Zutiņš,sviestā cepts ar skraukšķīgu ādu,silts ar labu baltmaizi pie rīta kafijas!
Par garšvielām zivij.Mans un vienīgi mans subjektīvs viedoklis.
Tik sāls un vienīgi sāls. Jo tikai tā var izbaudīt katras fišiņas īsteno smeķi.
29.septembris 2014, 09:54 |
links