Bums
Par kupinasanas guru gramatu ari pateiktos ja vari padaliities
Iveta.antonova@inbox.lv
Ivisivis, 1.janvāris 2015, 22:43
Nolādē pats
http://failiem.lv/u/wieonwm
1.janvāris 2015, 23:19 | links
Bums
Par kupinasanas guru gramatu ari pateiktos ja vari padaliities
Iveta.antonova@inbox.lv
Ivisivis, 1.janvāris 2015, 22:43
Itkā jau kāda starpība,ka tikvelk.
dimkins, 10.janvāris 2015, 21:22
Sveicināti,
Palasījos šo sadaļu, informācija daudz un vērtīga, bet neatradu, ja tomēr šāda informācija bija, ceru, ka piedosiet, kā notiek pats kūpināšanas process iekš kurtuves.
Pats šajā jomā esmu zaļš, "nokūpinātas stundas" ir labi, ja 10. Kūpinātava ir ar kurtuvi no kuras uz kasti iet truba, idejiski kā zemāk bildēs redzamā. Tātad kāds būtu kurināšanas scenārijs. Kādu stundu kurinu ar sauso, lai izsilst kūpinātava, lieku kūpināmo, tad šeit ir galvenais jautājums, par kuru maza saprašana. Ko dara ar zaļo alksni, tālāk kurina tikai ar zaļo uzraugot temperatūru, kurina ar miksu, gan zaļa gan sausa, kurina ar sauso un dziļāk kurtuvē ievieto zaļo, lai dūmo, varbūt ir vēl kāds variants?
Paldies.
Azverins, 6.februāris 2015, 13:08
te viens video ar visu recepti, nav par trubas žāvētavu, bet šis tas varbūt der.
Domaataajs, 6.februāris 2015, 20:49
Es miksēju vairāk zaļo beigās ķirsi,kadiķi vai kádu ábeli.
dimkins, 8.februāris 2015, 17:44