Kūpinātavas

tā ir laba, sena un klasiska marinādes recepte, ja vajag ātrāk labāk sašpricēt neka vistas turēt istabas temperatūrā, sevišķi vasarā:)
19.aprīlis 2015, 15:44 | links
 
Pirmais iespaids par "elektrisko krēslu" ļoti labs-viss vienkāršs un pārdomāts. Temperatūra regulējama. Nekādu galvassāpju un paredzams rezultāts bez pārcepināšanas utt. riskiem! Ideāls variants,ja nav jābaro lielģimene vai kūpinājumi jāved uz tirgu. Laikam ne velti somi jau pacēluši cenu-pirms pāris nedēļām bija 320,tagad jau ap 400 juriem. Thanks seedoo vēlreiz!
19.aprīlis 2015, 16:03 | links
 
Raihs aber Lūdzu. Žēl ka mūsu industrija nogājusi tur kur tā ir tagad, varēja tak tādus krēslus štancēt uz nebēdu.
P.S. Būs man ar kas cits bez žuvelēm jāiekar, jā Somi cenu uzrāvuši:(((
19.aprīlis 2015, 18:45 | links
 
Jā,-..metāla kaste.tenis,temp. regulators pa 400 juriem!!
19.aprīlis 2015, 19:08 | links
 
Jā,-..metāla kaste.tenis,temp. regulators pa 400 juriem!!

aakkis, 19.aprīlis 2015, 19:08

Piekrītu-būtībā primitīva cepeškrāsns. Bet kā saka-viss ģeniālais ir vienkāršs...
19.aprīlis 2015, 19:50 | links
 
Sveiki kolēģi!Meklēju cilvēku, kas māk uzmeistarot kūpinātavu!Jo ir visādi mēģināts, bet gribas tādu kvalitatīvu!Ja ir kādam info, būšu pateicīgs!Un tas būtu Kuldīgas pusē!
19.aprīlis 2015, 20:02 | links
 
Sveiki kolēģi!Meklēju cilvēku, kas māk uzmeistarot kūpinātavu!Jo ir visādi mēģināts, bet gribas tādu kvalitatīvu!Ja ir kādam info, būšu pateicīgs!Un tas būtu Kuldīgas pusē!
19.aprīlis 2015, 20:02 | links
 
Jautājums spečukiem.Plāniņš nokūpināt pāris vistiņas un dažus breksēnus tad jautājums vai var kūpināt kopā, vai tomēr labāk atsevišķi?
8.maijs 2015, 15:09 | links
 
Var kūpināt visu kopā,jautājums,cik lieli breksēni?Vistiņas noteikti Tev būs biezākas,breksēni būs ātrāk gatavi.Protams ar noteikumu,ka visu liec uz restes.
8.maijs 2015, 16:34 | links
 
Var kūpināt visu kopā,jautājums,cik lieli breksēni?Vistiņas noteikti Tev būs biezākas,breksēni būs ātrāk gatavi.Protams ar noteikumu,ka visu liec uz restes.

leonids, 8.maijs 2015, 16:34

protams,paldies par padomu!
8.maijs 2015, 19:12 | links
 
veči varbūt kāds saskāries
Kūpinātava koka kaste, no kurtuves uz kasti apmēram 2,5 m dzelzs truba nelielā slīpuma uz kasti, trubas gals ieiet kastē vapakša centra (ierakts), apaksa ar akmeniem nav noklata!
Problema tada ka kurinnot dūmus un uguni sit no kutuves atpakal, slikta vilkme, nosākuma domāju ka slikta vilkme tapec ka nav uzsilusi, bet tapt turpinot diezgan slikti tie dūmi iet caur žāvētavas kasti, doma kupinat zivis, sobrid fotografijas nevaru ielikt
10.maijs 2015, 15:59 | links
 
karusa112, vai bieži esi redzējis ka dūmi ietu uz leju?
10.maijs 2015, 20:07 | links
 
no kurtuves truba slipumā uz augšu uz kasti
10.maijs 2015, 20:50 | links
 
Vai kastes vākā ir atvere?Ja nav tad uztaisi un nedaudz atver lai rodas vilkme!
10.maijs 2015, 21:07 | links
 
auksukastei kad zivs ieksa nokrameju ar delisiem un starp kadu atstaju spraugu ir meginats regulet ar spraugam bet ta vilkme ir kad uzsilst neliela tapat, pa kurtuvi vairak nak, doma varbut kaste pa lieli kubs apmeram 1x1x1 m, varbut apaksu vajag izkramet ar akmeniem nezinu, trubas slipumu liku pec limenraza, varbūt slipums pa mazu, doma jau pat saisinat trubu bet problema kaste uz betonetas pedas un truba zem vinas, doma bija pa divam stundinam to zivi gatvau dabut, bet pec tagadeja varianta tikai ar pilnu kurtuvi malkas visu laiku var dabut kaut kadu rezultatu kaut kas nav kartiba bet kas
10.maijs 2015, 21:17 | links
 
karusa - varbūt trubas diametrs ir par mazu no kurtuves uz kūpinātavu?
10.maijs 2015, 22:10 | links
 
30 cm truba diametra
11.maijs 2015, 06:56 | links
 
Nesatraucies nomainīsies gaisa spiediens un viss dūms aizies kur vajag
11.maijs 2015, 08:20 | links
 
pagasgad divas reize meginaju kupinat rezultats nekads pec tam pargaju atpakal uz mucu,sogad jamegina problemu atrisinat, slipums minimals uz tiem divim metriem vārbut pamainīt slīpumu lielaku, lielaks slīpums (saprāta robežās) droši citas problēmas nevaretu radīt,
11.maijs 2015, 10:19 | links
 
Man ir tāds variants. Vakar uzkūpināju brekšus uz grilla. Pa virsu karstām oglēm saliku zaļos kārklu zarus ar jaunajām lapiņām, tā lai karstums noslāpējās, un ir dūmi, tad grilla restīte, tad 2 brekši ap 1kg, vairak diemžēl nav vietas. Apmēram 30-40 min. un gatavs.
Svarīgi uzpasēt lai zari neizdeg, ja vajag- papildina ar svaigiem.Mīnus tādai kūpinātavai - mazais izmērs.
11.maijs 2015, 12:02 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager