Kūpinātavas

Beigās uzmet kādu sauju sāli un būs brūns!
31.augusts 2019, 11:22 | links
 
Arvids8 [30.aug]: Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garša
Ķirsis manuprāt nav sveķains, plūme gan. Es zivīm dažreiz speciāli uz beigām uzmetu ķirsi, dod skaistu krāsu.
31.augusts 2019, 09:25 | links
 
Brencis21 [30.aug]: EdgarsB [Vakar]: Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.
Es gatavot vispār neprotu.To no kurienes tā smaka, jau tev vajag pastāstīt un cik kādas dūņas esi ēdis? Ja reiz pat negatavo!
:)))
Ģeniāla atbilde. paldies par padomu.
31.augusts 2019, 02:02 | links
 
man ābele liekas rūgtāka par alksni,mazāk sūrs būs ja izmanto sausu,pašās beigās krāsai var zaļu ,ļoti labi ir sausi priežu čiekuri,var pat sausas priežu ēveļskaidas(ik pa brīdim mitrinot)
30.augusts 2019, 23:46 | links
 
Arvids8 [30.aug]: Manā kastē apakšējā rinda ir ap 10cm augstumā,skaidas(ar cirvi satestas) beru apm. 3 saujas,jāuzpasē uguns,lai nepiedeg, siltā laikā 40-50 min. gatavs. Pa starpām 2x izvēdinu... Visi ēd ņurrādami... Vēlreiz iesaku lietot ābeli.
Kur lai pilsētnieki ņem to ābeli?
30.augusts 2019, 22:46 | links
 
Manā kastē apakšējā rinda ir ap 10cm augstumā,skaidas(ar cirvi satestas) beru apm. 3 saujas,jāuzpasē uguns,lai nepiedeg, siltā laikā 40-50 min. gatavs. Pa starpām 2x izvēdinu... Visi ēd ņurrādami... Vēlreiz iesaku lietot ābeli.
30.augusts 2019, 21:58 | links
 
Kūpinātavās, kur ir mazs attālums starp produktu un skaidām, parasti sanāk ar rūgtuma piegaršu. Var mēģināt mazak likt skaidas un būs cits rezultats.
30.augusts 2019, 21:10 | links
 
Kengurs24 [30.aug]: ass [14:15]: Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?Ar zaļu nekas labs nebūs ....melns un rūgts un ļoti neveselīgs...visam jābūt sausam,arī zivs ir jānosusina
Pēc ES standartiem, neviens mājas kūpinājumslv nav ,, labs un veselīgs,,.
30.augusts 2019, 20:39 | links
 
ass [30.aug]: Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?
Ar zaļu nekas labs nebūs ....melns un rūgts un ļoti neveselīgs...visam jābūt sausam,arī zivs ir jānosusina
30.augusts 2019, 20:31 | links
 
EdgarsB [30.aug]: Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.
Es gatavot vispār neprotu.
To no kurienes tā smaka, jau tev vajag pastāstīt un cik kādas dūņas esi ēdis? Ja reiz pat negatavo!
:)))
30.augusts 2019, 20:12 | links
 
Laikam zaļas un ar mizu....Zaļš baltalksnis pat bez mizas būs rūgts,melnalksnis jau labāk,bet vislabāk ābele,bumbiere,ķirsis sveķains,labāk ne...Es lietoju ābeli ,vai kopā ar sausu melnalksni. Ir mēģināts osis,tīrā veidā "cieta " garša
30.augusts 2019, 19:55 | links
 
Saskatijos YouTubi uzbuveju atro zavetavu no veca katla,produkija parugta,ko daru nepareizi?Tur katrs kautko savadaku saka to mitras skaidas to sausas?
30.augusts 2019, 14:15 | links
 
Brenci, neturi sveci zem pūra, padalies kā gatavot un no kurienes tā smaka.
Es gatavot vispār neprotu.
30.augusts 2019, 13:29 | links
 
Lasu un smaidu: saprotu, te dūņu semiljē eksperti novākušies. Jūs vispār zinat, kā garšo dūņas un no kurienes ,, zivīm tāda,,?
Ķeru zivis dažādās tilpnēs, gan purva dīķos, gan dzidros ezeros un garša zivīm vienādi izcila. Varbūt vienkārši neprotiet pagatavot un tad pie vainas ,, dūņu garša,, .
30.augusts 2019, 11:06 | links
 
Kā kurā dīķī!Ir tādi dīķi kur karpa nav ēdama,ir pat asariem dūņu piegarša.
30.augusts 2019, 10:18 | links
 
Šķiet, ka piena pelde līdakai nāca par labu. Sākumā bailīgi stiepu roku pēc pirmās kotletes, bet, izrādās, uztraukumam nebija pamata. Dūņu garšas nav, arī karpa izdevās lieliska :)
30.augusts 2019, 10:13 | links
 
Paturi pienā uz nakti. Tas līdz. o.
28.augusts 2019, 08:47 | links
 
Esmu ļoti jutīgs :)
Dēļ tās dūņu piegaršas ir atsevišķas ūdenstilpnes no kurām es zivis mājās nevedu.
Cerēju, ka ir kāda recepte vai rituāls, kā zivij bez galvas piegaršu dabūt ārā, bet, šķiet, ka mājdzīvniekiem kādu brīdi būs zivju diēta :)
Par peldēšanu tīrā ūdenī zinu, tāpēc jau tā karpa tur peld. Vispār arī līdaka devās peldēt tīrā ūdenī, bet svēršanas procesā izsvempās no rimi maisiņa un satraumējās :(
28.augusts 2019, 08:06 | links
 
Dūņu garšu dabūt ārā?

EdgarsB, 27.augusts 2019, 22:46

makten traka dūņu piegarša?- jeb kāds ļoti jūtīgs? ;) Varu kļūdīties, bet, manuprāt, nekā nevar- zivij būtu jāpadzīvo dzidrākā ūdenī kāds streķītis un tad pazustu dūņu smeķis. Es paretam līni dabonu pacopēt tumšā, dūņainā dīķī, nav ne vainas- iet iekšā tā, ka norūc vien!(ja ir noķerts, protams ;)))
28.augusts 2019, 00:24 | links
 
iem, kas būvē un remontē paši - BūvētPrieks.lv
Visi tie lopiņi tika izķeksēti no piemājas dīķīša. Karpa peld bļodā pie akas. Asaris un līdaka palika slābani un atnāca sēdēt ledusskspī.
Karpa, ja rīt no rīta nepeldēs ar muguru uz leju izskalosies un būs ok.
Nav skaidrs ko ar to asari un līdaku darīt?!
27.augusts 2019, 22:49 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager