Karpu pagatavošana

Ka ilgak uzglabat karpu svaigu ja doma ir ir kupinat pec 3 dienam vai velak?
1.maijs 2017, 18:34 | links
 
Pirms kūpināšanas iesaku pārgriezt karpai ar nazi muguras daļu, atvērt vaļā un izņemt ārā ar filējamo nazi mugurkaula asaku.
Ja asaka netiek izņemta, tad garšvielas zem asakas netiek un zivs otra puse pēc kūpināšanas ir negaršīga.
Kas attiecas uz garšvielām, izmantoju sāli un ķiplokus, reizēm arī pārkaisu ar kādu no zivju garšvielām. Kūpināšanai parasti izmantoju alkšņa malku. Beigās, ja ir. var piemest klāt kādus 5 egļu čiekurus krāsai. Labu apetīti !!!
5.marts 2014, 10:08 | links
 
Vispār man patīk kūpinātas zivis, un to paveikt, nemaz nav sarēžģiti, nedaudz sāls, pipari, ķiploki, alkšnu malka un nedaudz laika...

1.marts 2014, 11:34 | links
 
Man kaut kā labāk kūpināta!
4.marts 2012, 23:43 | links
 
Man patīk grillēta karpa.
4.marts 2012, 22:19 | links
 
alex242....Parastais zivju kombikorms ir pa zorti,tikai saprātīgās devās.Ja sametīsi pa daudz,sāks skābt un karpa tur nedēļu nerādīsies.Lai veicas!!!
25.jūlijs 2009, 16:52 | links
 
Es piemēram uzvāru kukurūzas putraimus mājās pirms copes, ieteicams pirms tam arī tos nomērcēt kādas pāris stundas, pārējo sajaucu pie dīķa kopā ar to pašu ūdeni, tas ir, kombikormu, speciālo barību un atraktorus.Ļauj uzbriest kādas 15min un taisa bumbas un met iekšā.
23.jūlijs 2009, 12:59 | links
 
Pasakiet(uzrakstiet) lūdzu kā un no kā var mājas apstakļos uzstaisit karpu piebarošanas massu lai var sataisit no tas bumbas un samest (iebarot) ?
22.jūlijs 2009, 21:35 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager