Aktīvākie lietotāji

aakkis
aakkis
480 video
 
edgarst
edgarst
223 video
 
parcopi.lv
parcopi.lv
204 video
 
rimvyd
rimvyd
201 video
 
Maxxtro
Maxxtro
172 video
 

Jaunākie komentāri

Pievieno video

Arī Tu vari pievienot video šeit. Atrodi video kādā no populārākajiem video portāliem, kuru Tu vēlies parādīt citiem, galvenais, lai tas būtu par makšķerēšanu.

Šobrīd mēs atbalstām video no šādiem portāliem:

2012.09.05. Cita cope Ķīšezerā

 
Kopā ar Raivi Bergu dodamies Ķīšezerā, doma - tikt pie lielā asara. Neliels ieskats pīto auklu specifikā.
Vērtējums:
  • Vērtējums ir 4.923076923077 no 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 (13 balsis)
Skatīts: 16312
 
 
[30] Komentāri | dilst | aug
 
kraft

Edgaram jauna rotaļlieta :)))

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
Kukuliic

Cimdi no treninzales?

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
sandzes

man ir tieshi taada auklinja krasa dzelrtena un pagaidaam nesuudzos straaadaa labi.

un pa tiem mezgliem 2 reizes jau nolazojos un rotinsh paliek zivij mute

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
tomels

Labs raidijums, malači :)

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
dolo
dolo :

vienā vārdā - haltūra. Par daudz šoreiz dabas skatu un pārbraucienu safilmēts. Liekvārdība. Noderīga info tik pat kā nekāda. Tas ko pasaka totālas muļķības. Īpaši ap 19.minūti. "no pagājušā gada daži ražotāji sākuši ražot 8 braid auklas":DDD Labrīt! Varivas avani see bass 8 braid nopirku jau pirms gadiem 5. Varēja pateikt ka 8 braid ir neizturīgāka pret skrambām, tāpēc varbūt pat 4 braid ir labāka, ja šancē pa niedrēm vai grunti kas nosēta ar dreisenām (tā to molusku sauc). Normālām firmām (varivas, unitka, ygk) PE auklas nav plakanas. Berkley auklas nelietoju jau gadus 6, jo manis pieminētās ir labākas. Japāņi arī ar izmēru nemelo. Protams viņiem cita klasifikācija, bet ja viņi raksta ka 0.8 izmērs ir kaut kāds tur 0.11 mm tad tas arī ir! Berkley PE 0.17 pirms pāris gadiem devu vienā institūtā zem mikrometra nomērīt - 0.17 bija vietām pat 0.21 :D Par mezglu varēja piebilst ka dubultais palomars ir pavisam droša lieta.

Parasti nekritizēju, bet šoreiz tas sviests piedūra. Atraduši ekspertu...

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
normis123

Ir laiva ,labs laiks,kārtīgi štrumenti ar ko ķert,plus vēl navigācija un čušš ! Kur tad reklāmas produkti- ka ar ēdamo gumiju vienmēr un visur ???

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
dolo
dolo :

normis123

nevar jau pirms mačiem atklāt savus slepenos ieročus:D

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
FishBon

Dolo, Paldies par tavu viedokli, bet lūdzu turpmāk bez personīgiem uzbraucieniem. Diemžēl raidījuma formāts neatļauj plaši stāstīt par auklu tehniskajiem parametriem, daudz kas tika arī izgriezts no manis teiktā dažādu apstākļu dēļ. Arī par tevis pieminētājām auklām varu pastāstīt daudz, bet raidījums bija jāfilmē par to ko bija jāfilmē, tak lielam puikam jau tas būtu jāsaprot. Par tām 8 dzīslu auklām, laikam neprecīzi izteicos raidījumā, piekrītu aizrādījumam. Biju domājis tieši Berkley.

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
dolo
dolo :

aber lūdzu :)

man jau patīk tas teiciens: bet raidījums bija jāfilmē par to ko bija jāfilmē....

tas atgādina Portosa teicienu: ja ģerus potamu što ja ģerus.

Paši jau izlemjat par ko taisāt un kā taisāt ar varu nespiež un ja kādam puikam (dolo) nepatīk tad tā ir viņa, puikas problēma:DDD. Ceru ka tas puika manī nepazudīs. Ja nebūs sīka kritika nebūs progresa. Man naf nekādu iebildumu pret fishbone, esmu pie Ināras šo to pircis, bet ja redzu ka kaut kas naf kā vajag tad dažreiz ari pasaku ko. Ja raidījumos sāktu atklāti runāt par to kas labs un cik maksā ar visu "atvilkšanu" Latvijas ekonomika strauji kristos...:D.

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
juliuss

Normāls raidījums (nevis mācību filma) par to, kā vīri makšķerē.

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
Kukuliic

Kas ar tiem cimdiem. Tu esi kikboksers vai ka?:P :D

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
FishBon

Kukuliic, Tie normāli makšķerēšanas cimdi, iebrauc veikalā, es tev parādīšu.

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
zipcs

Fishbon vari pateikt kādi ir plusi cimdiem spiningošanai vasarā? Izmantoju agrā pavasarī vai rudenī, parasti cimdi tomēr ir apgrūtinošāki jo mēdz āķi ķerties.

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
edgarst

To: dolo

Sis raidijums mums tapa tiesam neviegli. Sakot ar to, ka necopes delj veltijam tam daudz vairak laika, ka planots, lai kadraa buutu arii zivis, nevis, kaa tu pats izsakies, tuksha/nepareiza muldeshana. Ne viss vienmer izdodas visiem pa pratam. Tachu Tevis rakstitais vairak gan izskatas pec personigas nepatikas vai zhults izkratishanas pret kadu no veidotajiem, nevis objektivas kritikas. Taas, protams, tik manas domas. Jebkura gadijuma - paldies par viedokli.

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
Kukuliic

Nezinu man raidijums patika. Edzam vienmer ir labi raidijumi ta pat ka Edzukam. Man ka spiningotajama un dzigotaju iesacejam interese sitas lietinas. Taka veci turas.

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
kraft

ar ēdamgumijām slāna ašūkus vai zanderus - slikti - salmo reklāma atkal! Neizvelk divdesmit lielus asarus - atkal slikti- tukša muldēšana!

Tirsēji.

Foršs raidījums, salikts ar smuki. :)

11.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

Raidījumam nav ne vainas. Varēja arī pastāstīt par SpiderWire UltraCast FluoroBraid, bet droši vien par visu nepastāstīsi.

12.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
dolo
dolo :

edgarst

atkārtošos laikam, par daudz pārbraucieni safilmēti, tas ko par 8 braid pateica nu nekādi nav "izsmeļams", un ja jau par palomar runā tad var piebilst un parādīt ka dubultais palomars drošāks. Komentos šķiet kāds minēja ka pāris rotiņus pazaudējis ar šo palomaru savlaik. Tagad par to saturu, ja atmet nost to ko es iepriekš minēju kas paliek? Nebij jau neka vairāk, paskatījos kā cilvēks džigo:) Ja necope, saprotu, man tas dabisks stāvoklis:D Bet var ielikt jau vairāk info. Nevajag jau slānīt arā vienu pēc otra kilogramniekus. Kaut pateikt kāta testu, garumu, svingalvas svaru un kā to labāk kombinēt ar auklas resnumu, ejošākās krāsas. Mani tas interesē. Ja varu nojaust ka džekam ir St.Croix tad labprāt uzzinātu arī vairāk. Esmu iesācējs copē. Vismaz džigu lietas svešas. Raidījumā par Lielupi uzzināju ka ir volframa galvas, kādas krāsas tur rullē. Šai raidījumā tā paknapāk ar derīgu info. Ja negribas dalīties ok, saprotu, mači pievārtē, bet tad paņemiet nākamreiz lūdzu kādu kam nav žēl. Vismaz no Zvaigzne komenta uzzinu ka ir kas jauns Berkley sortimentā...

12.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
fish
fish :

dolo - priekš iesācēja tu par daudz gudri runā :DD

es ieteiktu uzaicināt Edgaru pie sevis, uzfilmēt copi, parādīt un izstāstīt visu tā pareizi un perfekti :DD slabo?

12.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
dolo
dolo :

fish

iesācējs džigu lietās kā jau teicu. Ķīsī biju, džigot pamēģināju un sapratu ka neko nesaprotu. Gudri runāt jau visi māk...es neesmu izņēmums, bet nebaidos atzīt faktu nu nemāku ar svinu silikonu sadzīvot:D Par to slabo - nekļūsti smieklīgs, atgādina jau ko redzētu. Esam pieauguši no tā vecuma. Ja nedrīkst izteikt savas domas un tas automātiski ir: personīgs uzbrauciens, žults izgāšana, nepatika pret raid. veid., tirsējs utt tad saprotu kāpēc te vairs neapgrozas zivenieks un vēl dažs exdalībnieks. Tas kā cilvēks skatās uz pasauli liecina par viņu. Ja visur meklē sazvērestību tad naf labi. Nez kāpēc to, ka es par Lielupes raidījumu aizliku labu vārdu aizmirst, bet kad par lietu pasaku tad nopeļ? Bet lai paliek. Dzīvē ir skaistākas lietas savas "taisnības" pierādīšana. Tagad piekrītu ka: pasaulē 8 braid auklas sāka ražot pērn un parastais palomars (īpaši tievām PE auklām) ir uzticamākais mezgls.

12.09.12 Atbildēt | Ziņot 0
 
Uz augšu
Creative templates for Google Ad Manager