Aktīvākie lietotāji

aakkis
aakkis
480 video
 
edgarst
edgarst
223 video
 
parcopi.lv
parcopi.lv
204 video
 
rimvyd
rimvyd
201 video
 
Maxxtro
Maxxtro
172 video
 

Jaunākie komentāri

Pievieno video

Arī Tu vari pievienot video šeit. Atrodi video kādā no populārākajiem video portāliem, kuru Tu vēlies parādīt citiem, galvenais, lai tas būtu par makšķerēšanu.

Šobrīd mēs atbalstām video no šādiem portāliem:

2013.09.04. Tīklu trakums un pavadu struktūra - turpinājums

 
Nedēļu pēc raidījuma veidošanas, Liepājas ezera airētāji tomēr tiek notverti. Armands turpina izglītot par pavadu materiālu uzbūvi un pielietojumu.
Vērtējums:
  • Vērtējums ir 5 no 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 (5 balsis)
Skatīts: 13169
 
 
[15] Komentāri | dilst | aug
 
hariss

šis raidijums bija viss viss garlaicīgākais no visiem garlaicīgajiem ''Makšķerēšanas noslēpumiem'' :D

06.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
dolo
dolo :

šoreiz jāpiekrīt. Armands jau kā cilvēks labs, bet labs cilvēks nav profesija :) Laikam filmētājiem radošais apsīkums....

06.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
Zvaigzne

Man gan šķiet pavisam savādāk. Ļoti vienkārši izstāstītas atšķirības materiālos, uzvedībā, cenā. Saprotams ja esi būries tam visam cauri, iespējams tas nav interesanti. Jārēķinās ka raidījumu skatās raibu raibā publika, tai skaitā tie kas vakar izdomāja makšķerēt.

06.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
vikings72

Labs raidījums.

06.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
Hotentots

Šoreiz jāpiekrīt Zvaigznes teiktajam. Copes gan nebija, bet vismaz nebija liela garlaicības momenta.

To gan nevar teikt par vienu no pēdējiem Oltes raidījumiem, kur viens vīrs fanātiski maisīja putru visu raidījumu...

06.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
Rolis11

es spiningojot tos dzekus biju iepriekš redzējis viens vel prasija vai es kko esu noķēris viens bija ar laivu iebraucis niedrēs otrs ar rollera ķiveri izbrida cauri niedrēm un iekāpa laivā

07.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
onkyo

Viss jau labi, tikai kur pazuda princips, ka vobleriem tikai cietā pavada, bet mīksto flexonit reklamē kā piemērotāko!

P.S. flurokarbons vairs netiek uzskatīts par pavadu?!

08.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
NG-NG

flurokarbonu kā pavadu sākotnēji sāka reklamēt vobleru ražotāji :):), tikai viena iemesla pēc, lai plēsēji kostu nost voblerus un copmaņi pirktu jaunus, nesmaidiet, ja iet runa par 100 notirgotiem vobleriem, tad nekas, bet kad ražotājs uz saviem 500 000 - 1000000 gb vobleriem tikai dēļ nokostiem mānekļiem zvien dabū 10-15 % pieaugumu, tad saproti, ka sava loģika tur ir :):)

vismaz tā šņabi dzerot atzinās kāda pasaulslavena brenada īpašnieki

09.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
dolo
dolo :

fluorkarbons der kā līderis gan MJ gan džigam un kur vien vēlies, bet kā pavadiņa tas ir pilnīgi garām. Paskaidrošu kāpēc - pārkost to līdaka tāpat var un otrs iemesls ir diametrs. Lai fluorkarbons turētu kaut vai tos pašus 7-9 kg tā diametrs ir jau 0,5 mm un tas ir mīts ka ūdenī to sūdu neredz. Redz un kā vēl, īpaši ja ir apskrambāts. Salīdzinājumam AFW 20lb titāns ir knapi 0,3 mm un var jau likt pat 15 lb titānu. Kas attiecas uz tām flexonit pavadām zaļajā iepakojumā - mēsls totālākais un ar čomu apspriežam domu iet pie tirgotāja kašķi meklēt, jo pārāk daudz labu vobleru pakāsti tieši metienā!!! Vobleris aizlido ar karabīni kopā :D Vai tā ir kvalitāte? Tas sūda mezgls hand made Latvia netur neko. Vispār pavadiņas labāk pašam taisīt ko arī tagad daru. To štruntu flexonitu liku kad paštaisītās aptrūka. Nevienu vobleri neesmu pakāsis dēļ sevis ražotās pavadiņas :) Paša ražotai pavadai var uzlikt kādu karabīni vien vēlies, es lieku no japāņiem pirktu green round 1 izmēru un ticat vai ne, ir kalpojusi pat 2 sezonas. Nupat joka pēc nopirku no Fishbone pavadas ar it kā Dekoy karabīnēm - mēsls totālākais! Normāli neiet ciet pēc pirmās reizes!!! WTF tirgo viņi?

10.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
Morda

Par to, ka pie stīgas var pielikt karabīnīti, lai paātrinātu procesu, jau neviens neiedomājās... Interesanti, kurš Latvijā ražo šīs pavadas? Nav viņas sliktas, tikai bieži vien iepakojums aiziet vienā makšķerēšanas reizē. Priekš manis viennozīmīgi stīga.

10.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
dolo
dolo :

ja stīgai liek karabīni tad zūd tās jēga, vismaz man tā šķiet. Stīga domāta tvičam, galvenokārt. Pieliekot karabīni papildus svars. Ja skrutku izmanto roterim tad vajadzīgs griezulis. Sākot stīgu apgreidot ar karabīni, griezuli zūd tās jēga - lētums. Man stīga nepatīk, viens normāls līdakas ņēmiens un metama ārā.

10.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
Krishs_KG

Līdzīgu variantu izmantoju, lai nav jāpārsien pavada, ja gadījumā no voblera izdomāju pāriet uz roteri - galā pielieku karabīni ar griezuli. Pārējos gadījumos mans viedoklis sasan ar dolo - svars palielinās, izmaksas pieaug, sistēmā ir papildus elementi, kas var pievilt kādā momentā (griezulis, karabīne)

10.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
Morda

dolo, itkā viņu titāna pavadām nebūtu griezulis un karabīne. Līdzīgi kā ar fleksonītu, viena normāla līdaka un pavada ir savērpusies, ja esi nopircis garās, tad iespējams, ka var pārsiet, ja īsās, tad visdrīzāk ka nāksies izmest ārā. Stīgu vismaz pataisnot var. Lietoju stīgu arī džigam, zivis ķerās.

10.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
dolo
dolo :

AFW titāns maksā 15 $ (8lvl) 4,5m, cik pavadas es varu tur uztaisīt? Vismaz 15. Cik maksā viena x-twich pavada pie mums bodē??? turklāt nekomentēšu to "furnitūras" kvalitāti. Titānu nemaz tik bieži nesaliec un kalpo labi. Man nepatīk čakarēties ar skrutku, tas arī viss. Ja patīk, lūdzu, katrs dara kā grib. Savu politekonomiku pateicu :) Netaisos pretendēt uz pareizo viedokli, jo cope pēc būtības ir hobijs ko katrs izkopj pa savam.

Ja par konkrēto raidījumu tad nav viegli izstiept visa tā garumā lietas kuras varēja pateikt ātrāk bez aplinkus runāšanas. Ētera laiks jāaizpilda kaut kā :D Ja pieietu pavadiņu tēmai nopietni tad parunātu arī par citu firmu piedāvājumu, bet laikam jau sanāktu reklāma, ne tā kā ar flexonit...

11.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
bums
bums :

NG un dolo -skarbi bet taisnība :))

11.09.13 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
Creative templates for Google Ad Manager