Aktīvākie lietotāji

aakkis
aakkis
480 video
 
edgarst
edgarst
223 video
 
parcopi.lv
parcopi.lv
204 video
 
rimvyd
rimvyd
201 video
 
Maxxtro
Maxxtro
172 video
 

Jaunākie komentāri

Pievieno video

Arī Tu vari pievienot video šeit. Atrodi video kādā no populārākajiem video portāliem, kuru Tu vēlies parādīt citiem, galvenais, lai tas būtu par makšķerēšanu.

Šobrīd mēs atbalstām video no šādiem portāliem:

Makšķerēšana ar Normundu Grabovski

 
Šoreiz Zviedrijas ūdeņos meklējot lielo līdaku
Vērtējums:
  • Vērtējums ir 4.9333333333334 no 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 (15 balsis)
Skatīts: 17217
 
 
[23] Komentāri | dilst | aug
 
BUKS
BUKS :

Labs raidījums, patika! Man jau liekas, ka riktīgi noveicās, uz pasūtījumu nofilmēt 13 kg līdaku! Smuki!

03.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
Flakais

Akvalangistus un jau iepriekš noķertās līdakas mums nerādīja...:D

03.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
Tonis

Flakais,

akvalangistu pakalpojumi tur dārgi maksā,nez vai raidījuma pasūtītāji ietu tā tērēties...:)

Bet nav arī īstas vajadzības to darīt,jo nu ir Zviedru pusē to mēra fišiņu daudz vairāk ,pa retam tik kāda siļķīte piekožas.Protams ka ne jau katru dienu var vilkt atspēries,tur strādā tie paši dabas likumi kas pie mumsīm,ir labākas un ir arī sliktākas dienas...Kādēļ tā?Tādēļ ka lielās izēd mazās ,un copmaņu laivu barus tur nemanīsi,ar to arī viss izskaidrojams.

Šoreiz Tavs patriotisms ir nevietā...

04.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
Flakais

Toni, ar humoru man viss kārtībā un citus ūdeņus ne tik negribu noniecināt. Pasekoju jau pats līdz, kas tad dīķa otrpus darās, protams, ka ir vēlme arī tos izprovēt ar laiku. :)

04.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Raidijums foršs. Nedaudz tik izbrīnija tā māžošanās ar sačoku, kad gribēja abus šķukārus ar vienu smēlienu pacelt. ;)

04.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
NG-NG

:):):) to var atļauties, ja

1. zivis ēst negribi

2. ir vienalga izvilksi vai nē, jo zivi jau redzēji

3. copju daudz un process notiekās

4. līdakas nemīli

manā gadījumā sakrita visi 4 šie faktori kopā :):)

04.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
shikais

Smuk, asini kārtīgi uzsita. Rokas niez, kā gribas spinēt:)

04.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

pat stipri izbrīnīja, pirmo sen varēja izcelt ;)

05.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
ROTO
ROTO :

Līdaka nu ļo-o-oti sportiska, vienu sporta skolu, laikam, ar raibajiem absolvējusi, un labam video fonam tieši tam augumā mazākajam pieķērās. ''Lašara'' stiliņš ar, biškuciņ, tā sakot, pamat-mēķauditorijai.

Raivo mazā spolīte ilgi tos100-gramigos nepavilks.

Mikrofonam gan kuplāku ''kažoku '' prasās.

Laiks copēt! Daudz asaku!

06.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
gatis1983

tā arī nekad nesapratīšu-kādēl grabovskis runā krieviski savos copes raidījumos-normāli runā latviski,bet nē,ir jaizdabā krievam :(

07.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
mrpike

Allow me to express my opinion .

I do not want to attack anybody, the video as I have seen and done in the best way with people who know how to do the director's own work , and great explanation in the view of the video.

But I have to give unfavorable vote , the way to bring the fish caught by boat to the steps of unhooking , photo and release .

First: the landing net that was used to in my opinion is to a small extent for pike , pike and try to put 2 in the same landing net , involves rubbing of the skin and loss of the protective mucus of fish.

And anyway, when you make unhooking pike , should be done with the fish in the landing net out of the boat , leaving the net in the water to make sure that the fish should not be stressed too much and hurt as little as possible .

Second: BOGA THE GRIP AND ' BY CRIMINALS !

Excuse me if I would, but it is the tool that leads to death of the fish during the extraction of the water.

Because, first of all the weight of the fish 's mouth with finiscesull'osso lower risk of being able to break , and also the consequence that if you use Codest tool , when you bring up the pike out of the water you have to put your hand on the belly of the fish and keep it in horizontal position to ensure that the stomach does not go down and bring the fish died due to suffocation .

Point three: for the operations of disgorging, measurement of fish and photos, I highly recommend you do these things with the help of a wet mattress, where to place the pike, as if the fish gets beat into the boat, it becomes dangerous for both fish (loss of protective mucus) and also for us (our feet do not have enough grip where we walk if there is mucus of fish.

These are my opinions about what I have seen in this video, I do not to be argumentative, but because I do not like to see the fish treated badly, because there is always the consequence of death even after release, if not is carried out in the best way.

Yours sincerely,

A fishing guide.

07.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
NG-NG

gatis1983 - tikai tāpēc, ka krievvalodīgā auditorija kanālam Ohota I Ribalka ir , pēc statistikas ap 24 000 000 cilvēku, atmetam daļu nost, bet 15 miljoni skatītāju man ir :):):),

šeit ..... tie ir ~30 000 -40 000 vidēji

pietam latviešu valodā, vismaz pagaidām, bija 45-53 raidījumi gadā, krievu valodā 20-25, šī proporcija gan mainīsies par labu krievu valodai, jo ... lai arī tur TV maksā maz, bet tomēr vismaz kaut ko maksā :):), šeit.... labi, ka ir tāds ZF, ja nebūs ZF atbalsta, tad nebūs arī šī TV projekta

pietam Grabovskis rakstās ar lielo burtu .... :)

07.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
NG-NG

mrpike - mīļais draugs, kad tu bildē savas zivis, pietam lašveidīgās :), ar mēnekli mutē, valkājot tās sev pa priekšu vairāks reizes, tad tu gan esi humanists vai ne ?

protams, ka man var pārmest attieksmi pret vaļā laižamajām zivīm, es tās vis biežāk vienkārši iemetu ūdenī ..., bet viņas izdzīvo un tas ir galvenais

es no savas puses nekad neesmu sapratis to auklēšanos gar forelēm un citām lašveidīgajām zivīm, vai karpinieku ņemšanos ar karpām, pat mutes smērēšanu ar jodu ...

es to nesaprotu, BET savu nesaprašanu nevienam neuzbāžu...

ja visi copmaņi attiektos pret zivīm vismaz tā, kā to daru es, tici vai netici, bet zivju būtu krietni vairāk ...

un nevajag arī bērniem mācīt muļķības, viņiem ir jāzin, ka zivis ir gala, garšīga gala, kuru vajag ēst, bet paturēt vajag tikai tik, cik vari apēst :):)

tāpēc paliksim katrs pie sava viedokļa :), ja man būs iespēja, tad smelšu vienā tīkliņā arī 3 un 4 zivis vienlaicīgi, jo tas ir jautri un kas tads izdodas tikai 1-2 reizes dzīvē :)

brutālai noziedznieks

NG

:)

07.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
gatis1983

nevajag būt tik burtiskam-grabovskis vai isak-grabis-viens un tas pats jau ir.starp citu-ir arī raidījumi krievu valodā atsevišķi kuru vada latvietis-šeit tomēr ir latviešu saits ja gadījumā kāds ir to piemirsis

07.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
NG-NG

:):):) ja tu domā, ka tos raidījumus šeit liekam mēs ar Edgaru, tad tu stipri kļūdies, ...latvieti....

es savu pozīciju vienmēr esmu paudis atklāti, man nepatīk pārlieku nacionāli idioti no abām pusēm

un ja man ir jāizvēlas nodrošināt ģimeni un copēt, bet raidījumus veidot krieviski, vai sēdēt ar pliku, bet ļoti lepnu dirsu un teikt, ka es esmu latvietis, tad es pat sekundi nedomāšu ....

BET ... ja tev , latvieti, tie raidījumi šeit tiešām traucē, tad es palūgšu CL administrāciju tos izdzēst ..., lai vari lepni skatīties forumā kā tavi tautieši viens otru apdirš :):)

vispār piektdienas, pirms copes, nav labākās dienas, kad internet sēdēt, katru duraku gribās pasūtīt, pietam rupji :)

07.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
Archey

In-ya-face, gatis1983 :D:D:D

07.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Kādam laikam šīberis aizvēries. Kāda starpība kādā valodā raidijums, ka tik skatāms. Naciķiem neieteiktu Jutubi lietot. Jo tur tak ar ir svešvalodas.

07.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
V.Zandarts

Starp citu, kur ir palikuši Māra Oltes veidotie raidījumi?Tas pats finansējuma trūkums?Jebkurā gadījumā, ja Makšķerēšanas noslēpumi "noklāsies", vieta tukša nepaliks,vietā nāks parcopi.lv veidotie raidījumi "Patiesība par copi"! :DVēl kas-raidījums Makšķerēšanas noslēpumi ir labs,ar noskaņu,tomēr dažbrīd kautkādas lietas tiek pasniegtas pašsaprotami(dažbrīd pat būtiskas), līdz ar ko nākas vien samierināties ar skatiem, kā Normunds -20 grādos ar vaļā kaklu un plikām rokām montē virsū motili, kas arī nav maz un ir apbrīnojami un iedvesmojoši!(runā cilvēks ar 73 kg, kuram liekas,ka pasaulē nav izdomāts apģērbs,kurā ziemā nesalst!) :):):)

07.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
itaalis

And so, esmu vainīgs, biju vainīgs un būšu...

Kapēc lieku šos raidījumus šeit, iekš copes lietām punkts el vē, tapēc, ka netikai man, bet arī ļoti daudziem citiem tie patīk, tā teikt, ja nav vietējā mēlē, tad kaimiņu, bet nejau nu tapēc raidījums sliktāks.

Tādam gatim varu pateikt, lai cik patriotisks tu būtu, tev nāksies samierināties ar to, ka šeit tiek likti video netikai LV valodā.

Tapēc nav ko pukstēt ne par tēmu.

Būtu labāk pateicis PALDIES NG, par to, ka tev ir feini raidījumi/video ko skatīties.

Paldies Tev LIELS NG, par feinajiem copes raidījumiem :)

07.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
jancpoo

Viss kārtībā Normund! Neņem pierē tos komentārus. Latvija ir tāds mazs pīļu dīķis, kur reti kāds saprot notiekošo situāciju. Es ļoti cienu tavus raidījumus un man ir ļoti žēl, ja vairs nebūs Latvijā Makšķerēšanas noslēpumi. Oltes raidījumi ir pārāk virspusēji un reizēm attālināti no copes, ka ir pat garlaicīgi. Bet jūsu ar Edgara veidotie bija super viela jaunajiem makšķerniekiem un ne tikai!!! Prieks, ka latviešu makšķernieki tiek lielajā krievijā ar sevis veidotiem raidījumiem. Tas vien parāda tavu līmeni un gudrību. Visu to labāko. Par labu copi!

08.03.14 Atbildēt | Ziņot 0
 
Uz augšu
Creative templates for Google Ad Manager