Aktīvākie lietotāji

aakkis
aakkis
480 video
 
edgarst
edgarst
223 video
 
parcopi.lv
parcopi.lv
204 video
 
rimvyd
rimvyd
201 video
 
Maxxtro
Maxxtro
172 video
 

Jaunākie komentāri

Pievieno video

Arī Tu vari pievienot video šeit. Atrodi video kādā no populārākajiem video portāliem, kuru Tu vēlies parādīt citiem, galvenais, lai tas būtu par makšķerēšanu.

Šobrīd mēs atbalstām video no šādiem portāliem:

Ventas breki, garā versija

 
cope Ventā
Vērtējums:
  • Vērtējums ir 5 no 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 (6 balsis)
Skatīts: 5346
 
 
[7] Komentāri | dilst | aug
 
Rams
Rams :

Pa pirmo zorti!

22.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
iconcept.lv

Pa skaisto! ;) Vairāk copes video, pēc LV copes raidījumu pazušanas/neaktīvu jauno raidījumu filmēšanas letiņi, manuprāt, ir izsalkuši pēc jauniem video. Tik uz nākotni ieteikums telefonu turēt horizontāli. Lai veicas un biežākus tādus lomus!

23.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
badapiicka

njā.... šādi man nav gadījies, ne tuvu... Es te Daugavā pie daugavpils vai nu nezinu, vai arī nemāku, jeb abi kopā... Tagad vēl ūdens tik zems kā nekad.

Es tā saprotu, ka tā nav katru reizi, protams, bet tomēr- tā ir atrasta bedre, kants/"galds", kuru cik-necik regulāri baro? Jo man tā domājas, ka tas ir darba-gatavošanas iznākums (iesēdētas vietas), nevis baigā veiksme. Arni, apstāsti nedaudz par savu fīderēšanas mākslu(sāncensis neesmu, "darbojos" Latgalē)!

23.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
Brikets

Perfekts video,pat GPS koordinātes nevajag. Tagad vīri rindā stāvēs uz to vietu! :(((

24.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
arnox61

Tātad īsa atbilde uz Eldorado jautājumiem. Ar ,,pīderēšanu,, saslimu kādus 4-us gadus atpakaļ, kad ziemas sezonā no decembra līdz martam izlasīju un noskatījos laikam visu kas par šo tēmu ir rakstīts un filmēts krievu valodā. Citas valodas nezinošam cilvim krievu saiti arī ir vienīgā vieta kur var gūt noderīgu informāciju, šeit var uzzināt tikai par ,,slepenām ,, ēsmām un ,,slepenām,, vietām.Izņēmums protams ir Grabovska raidījumi, bet tā pamatā Fadejeva, brāļu Ščerbakovu un citu copes ,,guru,, raksti un filmas. Kaut gan jāatzīs jo vairāk mācos un uzzinu jo vairāk pārkāpju visus fīderēšanas pamatlikumus . Sava slinkuma dēļ netaisu sākuma barošanu ,vienā copes reizē neeksperimentēju ar barībām, ēsmām, āķu izmēriem un pavadu garumiem , nepārmetu ik pēc pāris minūtēm ja nav copes, vienīgais metu precīzi vienā vietā . Tā kā mana pamatupe ir Abava, tad tur tādi smalkumi arī nav tik būtiski, Ventā un ezeros to dziļuma mērīšanu esmu mēģinājis, bet arī tā nosacīti, parasti paskatos uz to vietu un ja patīk tad sēžu, svarīgākie kritēriji man ir-lai var piebraukt ,lai nav cilvēku, lai var kurināt uguni utt… .Tas vien jau būtiski samazina potenciālo copes vietu daudzumu . Tā vieta Ventā atbilst visām šīm prasībām, atraduto nejauši pāris gadus atpakaļ, nāca virsū tumsa un vienkārši nebija vairs kur palikt, tādu vietējo ,,takuziņu,, man tur nav. Regulāri tur neko nebaroju ,jo dzīvoju 100 km no turienes, aizbraucu kad ir iespēja, patīk jau dikti, salīdzinot ar Abavu pavisam cits kas, kaut gan ja runā par vimbām, tad liekas ka Abava Ventai liek iekšā, vismaz man tā ir. Ar to ķeršanos tajā vietā ir bijis visādi, rekords bija pagājušajā vasarā, kad vienu reizi pa 36-ām stundām uz diviem kātiem nebija NEVIENAS copes, ne maile, ne raudiņa, pilnīgi neviena pieskāriena. Bet reizēm jau pietiek ar to īpašo gaidīšanas sajūtu, kad Tev liekas-tūlīt, tūlīt nodrebēs tā fīdera spicīte… .Tātad jāstrādā un viss būs!

24.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
badapiicka

Paldies, Arni!

Es fīderī esmu krietni jaunāks- pamēģināju tikai pagājšvasar. Arī pieskatījos, pielasījos krievu netu, tie paši Salapins, Popovs, Ščerbakovi, Fadejevs.... Angliskajās lapās ir savādāk- lielākoties tur viss būvēts uz fīderi/method-u komercūdeņos, kur ir gan presings, gan arī zivju kaudze(zivis tur ir kā sēnes amerikāņiem- mežos aug jebkas, bet viņi pērk šampinjonus veikalos...)+ pārsvarā lieto tādas barības, granulas un vēl visādus smeķus, ko mana kabata nevelk nekādīgi, tāpēc tas ir cits stāsts, man tuvāks mūsējais.

Ar iespējām ir tā, kā ir, auto man nav, tikai meitas vellapēds. Tais nedaudzajās reizēs pie ūdens gadās grūti izlemt, ko, kā rīkoties, jo tomēr gribas ne tikai sēdēt, bet arī lai fīderis „pastrādā”, daudzreiz nesaprotu- vai šī nav piemērota vieta, vai es kaut ko daru nepareizi... Panikā nekrītu, mēģinu variantus, kaut kad taču ir beidzot jāizdodas- ja jau citi ķer, tātad zivis ir. Tagad ar vieglo fīderi(80gr) daros- cita dziesma, nekā 150nieks- roku prasmei metienā jābūt daudz augstākai. Cerams, augusts laikapstākļu ziņā būs stabilāks- jābliež, kamēr atvaļinājums ļauj.

25.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
Ainisss

Cepuri nost smuki brekseni .Un vairāk tadu pašpuiku video

26.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
Creative templates for Google Ad Manager