Aktīvākie lietotāji

aakkis
aakkis
480 video
 
edgarst
edgarst
223 video
 
rimvyd
rimvyd
205 video
 
parcopi.lv
parcopi.lv
204 video
 
Maxxtro
Maxxtro
172 video
 

Pievieno video

Arī Tu vari pievienot video šeit. Atrodi video kādā no populārākajiem video portāliem, kuru Tu vēlies parādīt citiem, galvenais, lai tas būtu par makšķerēšanu.

Šobrīd mēs atbalstām video no šādiem portāliem:

Mušiņmakškernieka iesācēja epizodes. Piecas copes

 
Vērtējums:
  • Vērtējums ir 3.6666666666667 no 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 (3 balsis)
Skatīts: 5716
 
 
[9] Komentāri | dilst | aug
 
eMKa
eMKa :

Viss ir forši, pirmā sezona, zive ķerās, saprotu- ir emocijas, gribās iemūžināt, bet nevajag vasaras laikā to zivtiņu šitā valkāt.

Nezinu, es viņu pēc šādas sesijas būtu ņēmis. Tas ir vēl tas, kas kadrā, kas aizkadrā...

Veči, ja laižam tad laižam- ātri, akurāti un bez liekiem "mu-mu", ja paturam, tad paturam- var izpildīties ar "māksliniecisko".

Bez pārmetumiem, tik tā informācijai un aizdomāties par C&R- tā būtību un izpildījumu.

25.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
Karlis_K

Nu te jau tik traki nemaz nebij, zivs tomēr vislaik atradās ūdenī, vasarā kritiski ir celt krastā sakarsušās sausās smiltīs vai zālē un tad tur vēl ņurcīt pa rokām vai sačoku. Un šovasar upēs tomēr pavēss ūdens, šajā upē (un citās Gaujas piet.) vēl šonedēļ bija ne augstāks par 15 grādiem, šur tur pat bija zem 14, tiešām neticami vēss priekš jūlija. Bet visumā jau Mārim taisnība, pats jau vairākus gadus foreles nepaturu un arī nebildēju tāpēc, jo diemžēl jebkurā fotosesijā mēdzu aizrauties, profesionālais kretīnisms :D

25.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
SHrimp

Sveiks eMKa> otrā sezona :) Pirmajai būtu pārāk labi. Piekrītu, šo tiešām varēja ātrāk, bet kopumā ar mušu izvadīšanas process ir garāks nekā ar spiningu. Zivs staigā brīvāk. Aizkadrā deguna šņaukšana :) Ūdens augsts un auksts. Nācu, nosvīdu, iekāpu un nosalu. Nākošajā video, piemēram, zivis nebūs lielas, bet labi turēsies straumē. Izvadīšanas ātrums, ūdenim paliekot siltākam un zemākam mušiņmakšķerējot kļūst vēl lēnāks, jo tiek izmantotas mazas mušas un tievas pavadiņas. Vispār jau mušiņmakškerēšana galīgi nav par ātrumu, bet C&R kontekstā es piekrītu. Paldies par labu komentāru. Uzreiz tiek ņemts vērā. Kādas Tev pašam attiecības ar mušu? Zviedrijas bildēs šis tas jauks parādās :)

25.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
SHrimp

Sveiks Sulla> jā, ūdens ļoti patīkami vēss. Par to uzreiz ziņoja mana vīrišķība, tiesa neuzrādīja temperatūru. Termometrs jāņem līdzi. Jā, ar bildēšanu ir diezgan traki - makšķere starp kājām, zivs ūdenī un mēģini kaut ko jēdzīgu saknipsēt. Ar telefonu praktiski garām, lielo Nikon spoguli staipīt līdzi - diez kas nav. Šis ir tas, kas vajadzīgs, manuprāt. Viens no labākajiem, ja ne labākais savā segmentā www.ebay.co.uk/itm/Sony-Cybe...item33a42d5892

Pieāķēts pie vestes un kabatā ievietots.

Paldies par komentāru!

25.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
yuuhuu

Mušiņkāts to zivin nenokauj kā spininga bomis, kur nu vēl runāt par 3 žubura āķiem. Tamdēļ salīdzināt mušiņkāta izvadīšanu, ar spininga izvadīšanu, būtu kā salīdzināt pim*i ar pirkstu.

26.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

SHrimp :)

Ar mušu ķeru tikai Zviedrijā. Ja to var nosaukt par stāžu, tad tas ir vairāk kā 10 gadi. Noris (gan jau pēc Flyonly foruma zini) ar savu azartismu pavilka. Sākums, protams, bija pa Latvijas upītēm un upēm, bet nu nepaķēra līdz galam mani tas. Ne metienu var jēdzīgi izpildīt, te runāju par klasisko metienu (visi tie rollcast-i un pārējā padarīšana, lai dabūtu mušu upē, kaut kā apnika).

Laikam esmu pārāk liels estēts, bet patīk man tās mušiņauklas "cilpas" vērot, kas veidojas priekšā un aiz muguras :)

Lūk, tad šos priekus izbaudu Zviedrijā, kur varu izpildīties savas mākas amplitūdā un gūt no tā procesa prieku un baudu, tajā skaitā- noķerot skaistu zivi.

26.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

yuuhuu, skaties, ka tas pirksts neizrādās lielāks par "*" :D

Tad gan būs nelabi :D

26.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
SHrimp

eMKa,

Tu esi sausās mušas estēts, tātad. :) Jā, foršas tās cilpas gaisā. Zviedrijas Lapzeme gan ir cits stāsts, bet vilinoša tik un tā. Jā, Noris ir MM patriarhs, kurš, kā dzirdēts, gana rezultatīvi strauta foreles LV makšķerē.

26.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
SHrimp

yuuhuu,

tie bomīši jau ir gana smalki un LV forelistiem raksturīga saudzīga attieksme, bet par kontakta ' nodibināšanu' ar zivi un izvadīšanu es varu piekrist. Saprotu, kādēļ tie, kuri aizgājuši no spininga uz MM un ir pieticis pacietības tikt pāri sākuma grūtībām,t.sk., mušu izvēlēm, metienu un mušas vadīšanas tehnikām mūsu nelielajās upēs, nekad vairāk pie pirmā neatgriežas.

26.07.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
Creative templates for Google Ad Manager