Aktīvākie lietotāji

aakkis
aakkis
480 video
 
edgarst
edgarst
223 video
 
parcopi.lv
parcopi.lv
204 video
 
rimvyd
rimvyd
199 video
 
Maxxtro
Maxxtro
172 video
 

Jaunākie komentāri

Pievieno video

Arī Tu vari pievienot video šeit. Atrodi video kādā no populārākajiem video portāliem, kuru Tu vēlies parādīt citiem, galvenais, lai tas būtu par makšķerēšanu.

Šobrīd mēs atbalstām video no šādiem portāliem:

Makšķerēšanas noslēpumi (10.02.2018.)

 
NG - pierīgas copē.
Vērtējums:
  • Vērtējums ir 4.3333333333333 no 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 (6 balsis)
Skatīts: 5538
 
 
[11] Komentāri | dilst | aug
 
maksi

Cmuks raidijums!

Runājot par boriem,savus pāris kg sāls tai ziņā esmu norijis :).

Varu apgalvot ka lētie bori nemaz ir līdzvērtīgi Moras/Heinolas vai Rapalas boriem,pēc tagadējās pieredzes pirktu ne dārgāku par 30-50 Euriem,jā gadās rūpnīcas brāķis kuru ar esošām zināšanām stundas laikā noteikti var izlabot,jo pēc asināšanas mikro atskabarga kuru cilvēka acs nevar saredzēt un neļaus urbt urgdamies :),protams vel i daži fatori- ticat man jebkurš pat karotveida 40 gadu vecs boris var nest Jums tikai prieku ja pieiet pie tā ar "prātu".

Pareizi asināti naži turās vienu un vairākas sezonas tas arkarīgs no paša saimnieka un ja neatduraties pret grunti vai smiltīm :).

Cerams mans Skolotais neizlasīs rakstīto, bet ja ar izlasīs lai piedod :).

Ne asakas,kolēģi!

21.02.18 Atbildēt | Ziņot 1
belijs23

man ir šis ukraiņu urbis, urbj viņš tiešām, bet nu spēkus arī prasa, varbūt pēc sezonas uzasināšu

21.02.18 Atbildēt | Ziņot 0
snitraM

Man arī jāpiekrīt ka nesaskatu jēgu dārgajos urbjos vairāk, sāku ar vecu lūzni, tad nopirku Moru expert110, tad piepirku Heinolu ar galvu uz 115, tad līdaku copei paņēmu Nero 130 kas nez kāpēc pielipa un pašlaik tiek izmantots kā pamaturbis.

21.02.18 Atbildēt | Ziņot 0
AR2
AR2 :

Kungi, re zemāk boru testi Krievijā. viela pārdomām, un daži radīs atbildes, un parliecināsies sevis rakstītajā

www.youtube.com/watch?v=MWKTVBOzIB8

21.02.18 Atbildēt | Ziņot 0
NG-NG

:))))) nesauc šo video par urbju testu :)) un vispar šī puiša video par testiem, jo :

*vins ir piesiets konkretiem brendiem :), tapec tas nav neatkarigs tests :))), esmu izstādē Maskavā un vakar tieši ar vinu par so tēmu runājām :)

* Rextors ir ukrainu boris un publiski reti kurs krievs salidzinošajā video pateiks ko labu par Ukrainas produktu :)), jo tā politiskā rīdīšana dalu tautas “sasniegusi”

Tieši tadel es ari raidijumā panēmu to bori rokās un godīgi visus +-70 caurumus urbu, jo man bija interesanti :)), urbj un labi, ja uzasinatu vai nomainitu nažus, tad urbtu vel labak :)

22.02.18 Atbildēt | Ziņot 0
Lauris74
Lauris74 > NG-NG:

Pilnīgi piekrītu NG-NG, kā naglai uz galvas!

22.02.18 Atbildēt | Ziņot 1
AR2
AR2 > NG-NG:

Piekrītu, bora nažu asums ir viens no galvenajiem elementiem labam urbim, lai cope būtu baudāma. Bet otrajā video viņš arī norādīja, ka Rextor borim nebūtu ne vainas, ja būtu citi naži, jo kad viņš uzlika nažus no Nero, urbšanas rezultāts pamatīgi uzlabojās. Uzgriežņa galvas skrūvēm ir superīgs risinājums, lai nerautu nost skrūves ar krustiņu, kas ir mīnus Nero un Tonar nažiem.

Man pašam bija nepatīkama pieredze ar Rextor nažiem, jo tie tikko izņemti no iepakojuma, atteicās griezt ledu, bet pēc mazas korekcijas ar galodiņu, noņēmu minimalu atskabargu, kas bija uz nažiem pēc asināšanas, tad bija ok.

22.02.18 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa :

Ja par urbjiem, tad... nu jau laikam gadus desmit atpakaļ nopirku Mora Expert 110... tā arī neesmu ne asinājis, ne mainījis nažus, a caurumi mērāmi tūkstošos, pat Zviedrijas biezajā ledū esmu sacenties ar motorurbjiem ātrumā, tik rokas pagurst pēc kāda otrā aliņģa :)

Nezinu, vai paveicies, bet arī tagad šamais urbj kā traks, ar tiem pašiem nažiem.

130 Experts gan "nokviecās" pēc otrās sezonas... tā viš arī mētājas tumšā stūrī...

22.02.18 Atbildēt | Ziņot 0
snitraM

to eMKa: nu tad tu tā ļoti maigi urbies, man jau iet 4 nažu komplekts un domāju ka labi ja kāds tūkstotis būs izurbts ar viņu. Nekādi nevaru iedot uz asināšanu. Man izdodas atrast visādu šaizi ledū iesalušu, zari, niedrāji utt, bet tam urbim tas nepatīk, tāpēc arī Babītes un Engures ezeru niedru laukiem izmantoju Nero, tas iet kā ruksis, grauž visu un jautājumus neuzdod, un naži maksā metāla cenu.

22.02.18 Atbildēt | Ziņot 0
eMKa
eMKa > snitraM:

Nezinu ko nozīmē "maigi" :)

Ziemas komberi esmu sagriezis divās vietās, neakurāti ar urbi darbojoties...

Paurbos šajā vīkendā, viss notiek un uz pirkstu ass konkrēti, sagriezties elementāri... un nav ne asināti vai mainīti...

Saku, varbūt paveicies ar nažiem..

22.02.18 Atbildēt | Ziņot 0
snitraM
snitraM > eMKa:

Tie Moras naži tā vai tā pat ja pārstāj urbt paliek asi, pat ļoti asi. Viņos var pat pamatīgus zobus sataisīt un tāpat iet rūgdami, bet te pēkšņi uzrauj šmuci ledū un viss, ja nav rezerves cope ir beigusies. Tur ir kaut kāda cita štelle ar tiem nažiem.

22.02.18 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
Creative templates for Google Ad Manager