Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
epakalpojumi.lv, SIA ZZ Dats | 8.maijs 2012, 17:04 | 26 komentāri | 8727 skatījumi

Jauns elektroniskais pakalpojums - "e-LOMS"

Ir izstrādāts jauns elektroniskais pakalpojums - „e-LOMS”, kas piedāvā iespēju iegādāties makšķerēšanas licences un reģistrēt noķerto lomu tiešsaistē https://www.epakalpojumi.lv, savukārt ūdens tilpņu apsaimniekotājiem atvieglo ikdienu, uzlabo laika plānošanu un vienkāršo realizēto licenču pārraudzību, uzskaiti un kontroli.

Pakalpojums ir pieejams bez maksas un šobrīd to izmanto Alūksnes, Dubnas, Kāla, Luknas, Riebiņu un Višķu ezeru apsaimniekotāji un makšķernieki.

Lietotāji atzinīgi vērtē vairākas iespējas, ko sniedz pakalpojums:

- Iespēju veikt ūdenstilpņu meklēšanu pēc dažadiem kritērijiem un iegūt detalizētu informāciju par izvēlēto ūdenstilpni;

- Iegūt detalizētu informāciju par pieejamām licencēm, veidiem un to cenām;

- Iegādāties vairākas licences vienlaicīgi, katrai no tām norādot termiņu, ūdenstilpni un personu, kura licenci izmantos;

- Iegādāties un izdrukāt makšķerēšanas licences;

- Reģistrēt noķertos lomus.

Vēlamies vērst Jūsu uzmanību uz sabiedrības atsaucību un ieinteresētību ar vēlmi elektroniski iegādāties licences makšķerēšanai arī citviet Latvijā. Aicinām ūdens tilpņu apsaimniekotājus sazināties ar SIA „ZZ Dats” komandu par ūdens tilpņu pievienošanu https://www.epakalpojumi.lv pa e-pastu epakalpojumi@epakalpojumi.lv, tālr. 67439835; 67333600 vai izmantojot portāla www.epakalpojumi.lv sadaļu „Ziņojums portāla uzturētājiem”.

Makšķerniekus aicinām mudināt ūdens tilpņu apsaimniekotājus pievienoties https://www.epakalpojumi.lv.

 
 
[26] Komentāri | dilst | aug
 
Zvaigzne

Vai kāds tas e-fishing sanācis :)

08.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Vasiil

...un viss sākās ar to, ka dr.lv parādījās spēle Makšķernieks :D

08.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
papsis

Super!!!! Sestdien tieši gribēju pacopēt Višķu ezerā un funktierēju kā brīvdienā dabūt licenci. A te skaties, nekādu problēmu. Liels paldies!!! Un veiksmi tālāk.

08.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
epak_lv

Papsis, paldies par veiksmes vēlējumiem! Ļoti ceram uz makšķernieku atbalstu, kas mudinās ūdens tilpņu apsaimniekotājus pievienoties www.epakalpojumi.lv.

09.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Janciigais

Licence obligāti ir jāizdrukā, vai pietiek ar kādu numuru?

09.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
epak_lv

Mūsu nākotnes plānos ir licences saņemšana sms veidā, taču pagaidām tā ir jādrukā. Ļoti labi zinām, ka makšķerniekiem licences papīra veidā nav labākais risinājums, taču ceram uz Jūsu sapratni.

09.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Janciigais

Vēlu veiksmi, savādāk daudzi joprojām ir ierobežoti, turpretī tagad pat "lētie" telefoni ļauj ieiet internetā, lai varētu iegādāties licenci arī bez datora :)

09.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Kurmus

kur.ir/?licence nestrādā

10.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Nazis

epak_lv- Labāk pamudini!!! Saki lūdzu ko Jūs piedāvājat un pa kādu naudu? Tātad: Cik maksās Jūsu pakalpojums LM organizētājam? Vai atskaites sniedzat? Kā var izkontrolēt Jūsu iztirgotās licences- es domāju no kontroles puses???

10.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Nazis

Āāā, vēl! Cik ilgā laikā stājās spēkā nopirktā licence? Vai ir ierobežojums pārkāpējiem?

10.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
epak_lv

Kurmus ir jāraksta kur.ir?licence bez https

10.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
epak_lv

Informācija par Nazis uzdotajiem jautājumiem:

1) Pakalpojums e-LOMS sastāv no divām komponentēm. E-pakalpojums, kas ir publiski pieejams iedzīvotājiem portālā www.epakalpojumi.lv un pakalpojuma administrēšanas vide, kas ir pieejama vietnē mans.zzdats.lv, kuru izmanto sistēmas administratori - LM organizētāji.

2) Pakalpojums ir bez maksas iedzīvotājiem. Savukārt no LM organizētājiem tiek ieturēti 5% no mēnesī pārdoto licenču kopsummas.

3) LM organizētājam ir pieejama pakalpojuma administrēšanas vide, kur tiek uzrādīta informācijas par visām nopirktajām licencēm un finanšu atskaite.

4) Nopirktā licence stājas spēkā 1h pēc tās iegādes, lai samazinātu pārkāpumu skaitu (piem., lai novērstu iespēju iegādāties licenci, ieraugot inspektoru). LM organizētājs var anulēt licenci administrēšanas rīkā, ja ir konstatēti pārkāpumi.

5) Mēs esam atvērti Jūsu ierosinājumiem pakalpojuma uzlabošanai

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Nazis

Jautājums ni VVD pilnvarotās personas sabiedriskā inspektora, Kādas man ir iespējas pārbaudīt licenci, ja saskaros pie Jums nopirktajām licencēm? kā var atšķirt īsta vai viltota?

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
papsis

Tikko nopirku priekš Višķu ezera. Viss ir OK. Nazi, man liekas tu tāds kā amplis. Piedod, nekā personīga. Licenze ir tik pat derīga kā internetā iegādāta lidmašīnas biļete.:))

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Nazis

Papsis pats esi amplis, ja mani interesē jautājumi es uzdodu! Tādēļ ka zinu to neapzinīgo makšķernieku tieksmes. Tomēr šīs licences maksā naudu un es kā LM organizētājs esu ieinteresēts lai šo licenču derīgumu. un vēl vai Tev pašam patiks ka Tev stundu čakarēs prātu kamēr inspektors pārbaudīs to licenci!?

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
epak_lv

Viens gudrs cilvēks ir teicis - nav stulbu jautājumu, ir tikai stulbas atbildes uz jautājumiem. Droši uzdodiet sev interesējošus jautājumus par pakalpojumu.

Ir 3 iespējas, kā var pārbaudīt licenci:

1)Ja inspektoram ir telefons ar interneta pieslēgumu, ir vienkāršā pārbaudes lapa, kur anonīmi pēc licences numura var pārbaudīt tās derīgumu (personu datu aizsardzības nolūkos, pārbaudē rādās tikai vārds un uzvārda pirmais burts)

www.epakalpojumi.lv/Services/LOMS/Check.aspx

Šim pakalpojumam ir arī mobilā versija

www.epakalpojumi.lv/Services/LOMS/MobileCheck.aspx

2)Jāņem vērā arī fakts, ka LM organizētājs saglabā iespēju arī pats tirgot licences. Tas nozīmē, ka pirms VVD inspektors brauc pārbaudīt licences, tam jākontaktējas ar LM organizētāju un jāpaņem saraksti ar licencēm, ko ir pārdevis LM organizētājs. Līdz ar to LM organizētājs iedod līdzi arī no viņam pieejamā interneta softa izdrukātu aktīvo elektronisko licenču sarakstu

3)VVD var noslēgt ar mums bezmaksas līgumu par piekļuvi interneta videi. Mēs iedodam inspektoriem skatīšanās tiesības uz visām ūdenstilpnēm un tajās izsniegtajām aktīvajām licencēm.

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Nazis

Nekā personīga un negribu lai kāds domā ka piesienos pie kautkādām atbildēm. Mani tiešām tas interesē jo reāli mēs esam pilnvaroti organizēt LM trīs vietās. Un mūsu organizācijā darbojās VVD sabiedriskie inspektori.

Kāds teica- lai cik stulbas atbildes no viņām var mācīties!

1 punkts- ko darīs inspektors piemēra Varkaļu kanālā ja tur ir vairāk par 70 personām. cik aizņems laiku.

2. punkts- Nevienai no kontrolējošajām institūcijām nav jāpiesaka LM organizētājam pārbaudes reidi, tātad ja pats tirgo ir attiecīgas formas aizpildīta veidlapa ar zieģeli un visiem parakstiem. Tai jābūt klāt.

3. Vai sadarbība ar kontrolējošajām sabiedriskajām organizācijām arī ir iespējama?

un kā ar sabiedriskajiem inspektoriem kā tie pārbaudīs?

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
epak_lv

Mēs esam tikai "PAR" sadarbībai ar kontrolējošajām sabiedriskajām organizācijām.

11.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
papsis

Izteikšu tikai savu personisko viedokli. Man jau sen ir sajūta, ka mēs esam tieši tur kur esam-pa....ā, tieši visādu birokrātu dēļ, tādu kuriem visur rādās mošķi, meļi un krāpnieki, kuru vienīgā lasāmviela laikam ir tikai internetziņu portālu tizlie komentāri, kuru vienīgā doma ir aplikt vienalga ko ka tik aplikt. Manupra't šāda e-loma pakalpojums ir labākais kas pēdējos gados ir noticis. Un ir pilnīgs tizlums mēģināt to aplikt tikai tāpēc vien ka pašam negribās pat pakaļu pacelt, lai kaut ko mainītu.

Un tagad jautājums LM pilnvarotajam NAzim. Un ko tu teiksi par makšķerēšanas kartes iegādi internetā? Kā tad tu gatavojies pārbaudīt to numuru ko man iedod pie iegādes, a? PAr pašas kartes tirzniecības stratēģiju es neizteikšos- ir jābūt pilnīgi slimam lai kaut ko tādu izdomātu. Vai arī visniknākajam makšķerēšanas ienaidniekam.

13.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
Nazis

Papsis - Par makšķernieku karti, ja principiāli nav labi atbildēt ar pretjautājumu, bet- kuros noteikumos, kurā likumā ir teikts kāda ir makšķernieku kartei. Tavai kustīgajai būtnei zināšanai, pēdējais protokols par makšķerēšanu bez kartes es sarakstiju pavasarī Varkaļu kanālā, es plānoju un strādāju uz tīkliniekiem, dūrējiem, elektriķiem tādiem nopietnākiem.

Tavai zināšanai es nenoniecinu citu paveiktos darbus, bet lai būtu skaidrība ko šis pasākums piedāvā es uzdevu jautājumus. visas šīs e sistēmas nav līdz galam pārdomātas, jo informācija par LM vietām arī nav pilnīga. Par cik tā ir jauna sistēma, es domāju ka viņu pilnveidos līdz maksimumam!

Papsis- ne asakas! Lai izdodās pārsist rekordu.

14.05.12 Atbildēt | Ziņot 0
 
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager