Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Fishing.lv | 28.janvāris 2014, 18:33 | Komentēt | 865 skatījumi

LR čempionātā zemledus makšķerēšanā 1. posms

Iepriekšējās nedēļas nogalē Balvos 14 komandas uzsāka Latvijas šī gada zemledus čempionātu, tur notika pirmā posma divu dienu sacensības

Sacensībās savu gatavību 2014.gada pasaules čempionātam, kurš februārī notiks Baltkrievijā, pārbauda arī visi Latvijas izlases sportisti - Raimonds Kinerts, Aldis Vārna, Guntis Kārkliņš, Rita Verza-Grabovska, Ainārs Eglītis, Artūrs Baltais.

Latvijas čempionāta 2.posmu rīkot palīdzēja Balvu pilsētas dome, tā sagādāja sprotistiem siltas pusdienas, nodrošināja automašīnu stāvvietas apsardzi, kā arī sagādāja kausus un medaļas sacensību uzvarētājiem. Liels paldies par sacensību nodrošināšanu arī balvēnietim Ērikam Tučam ar komandu, viņiem nācās sacensību sektorus pārspraust pat 3 reizes, jo vietējie jaunieši ar automašīnām pa naktīm mērķtiecīgi jauca nost nospraustos sektorus.

Mutiski esam vienojušies ar Balvu pilsētas vadītājiem, ka arī nākamgad LČ zemledus makšķerēšanā 1.posms, nu jau tradicionāli, notiks Balvos, tikai savlaicīgi jāparedz iespēja, ka ziema var iestāties vēlāk, līdzīgi kā tas notika šogad.

Tiekamies uz Limbažu Lielezera ledus 8. nn 9.februārī, kur notiks LČ šī gada pēdējais posms.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager