Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Žurnāls Copes Lietas | 1.septembris 2014, 21:25 | Komentēt | 1022 skatījumi

Ščerbatihs vilkšanas disciplīna

Nedzīvojam tik ilgi, lai visu laiku strādātu, – atbild VIKTORS ŠČERBATIHS, reaģēdams uz manu izbrīnu, kad uzzinu, ka visu laiku izcilākajam Latvijas svarcēlājam patīk vilkt nevis ļoti lielas karpas un citas viņa spēka cienīgas zemūdens pretinieces, bet gan kilogramīgas karpiņas un vimbas.

Svarcelšana bija Viktora Ščerbatiha darbs, un tajā viņš sasniedza gandrīz visas virsotnes, tai skaitā bija 2007. gada pasaules čempions un pieckārtējs Eiropas čempions, Atēnu olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs supersmagajā svarā, bet Pekinas spēlēs par planētas stiprāko vīru nekļuva tikai kļūdas dēļ, kad tika zaudēts viens mēģinājums. Ejot uz šīm virsotnēm, Ščerbatiham makšķerēšanai laika atlika ļoti maz, tāpēc vairāk šim vaļaspriekam iznāca pievērsties, kad 2001. gadā viņš uz diviem gadiem tika diskvalificēts par steroīdu lietošanu. Sekoja atgriešanās sportā un jauni panākumi. Tagad Ščerbatihs no lielā sporta ir aizgājis un trenē jaunos svarcēlājus, taču atzīstas: trenerim brīva laika ir vēl mazāk nekā sportistam. Toties tagad viņš varētu vairāk pievērsties pat spiningošanai, kura, izrādās, svarcēlājam ir grūts copes veids...

Aldis Miesnieks, Egīls Zirnis, Dienas Žurnāli, speciāli Copes Lietām

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager