Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
@CopesLietas.lv | 14.oktobris 2014, 14:47 | 5 komentāri | 2689 skatījumi

NoskaidrotsSudraba ceļojošā ALDA kausa ieguvējs

12. oktobrī līdz ar sacensību posmu Limbažu Lielezerā noslēdzās Sudraba ceļojošā ALDA kausa 2014 izcīņa. Migla un sinoptiķu prognozes par stiprām lietavām sacensību 3. posma dalībniekus nespēja aizkavēt, un 20 devās ekipāžas Limbažu Lielezerā.

Spītējot lietum, ALDA kausa izcīņas 3.posms noslēdzās ar lieliskiem rezultātiem. Prāvs asaru loms (8,350 kg) nodrošināja 1.vietu komandai no Valmieras „Ko mēs te darām?” (Imants Saulītis, Kaspars Liepiņš). 2.vietā – „Lemisele Karp” (Krists Drazdovskis, Valters Pīlāgs) ar 5,9 kg smagu lomu, bet 3.vietu izcīnīja 2013.gada čempioni – komanda „Enkurs” (Andris Melbārdis, Gundars Vizla), kas Limbažu Lielezerā noķēra 4,660 kg zivju. Savukārt 4.vietā ierindojās komanda „Ziķeri” (Jānis un Roberts Lietiņi). Komandas loms – 4,250 kg.

Ar veicināšanas balvu – J.Lietiņa dāvāto kartupeļu maisu – sumināti tika arī sacensību pēdējās vietas ieguvēji – komanda„Lauztie airi”. Valters Pīlāgs izcīnīja balvu par kontrolsvaram atbilstošāko līdaku (1,770 kg), bet lielāko zandartu (1,850 kg) izdevās noķert Aivim Balodim. Balvu par vismazāko noķerto asarīti izcīnīja Jānis Tauriņš. Arī Guntra Remese savu īpaši gatavoto balvu pasniedza J.Tauriņam.

Katrā no trim Sudraba ceļojošā ALDA kausa 2014 izcīņas posmiem laurus plūca cita komanda. Sacensību kopvērtējumā uzvaru izcīnīja un par Sudraba ceļojošā ALDA kausa pirmajiem ieguvējiem kļuva komanda „Tandēms BB” (Aivis Balodis un Jānis Bitenieks). Pašvaldības aģentūra ALDA makšķerēšanas sacensības rīko kopš 2010.gada, bet šogad pirmo reizi tika pasniegts ceļojošais Sudraba kauss.

PA ALDA balvu – Humminbirdeholotu 561XDI izlozēja Andis Zēvalds. Veikala „Lielā zivs 3”

specbalva tika pasniegta sacensību jaunākajam dalībniekam – deviņgadīgajam Robertam Lietiņam.

Pašvaldības aģentūra ALDA direktors Jānis Remess izsaka pateicību AS SEB Banka, veikalam „Lielā zivs 3” un Jānim Lietiņām par atbalstu sacensību veicināšanas balvu nodrošināšanā! Paldies sacensību dalībniekiem! Uz tikšanos Sudraba ceļojošā ALDA kausa 2015 izcīņā!

 
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
DICHKA

apsveicam uzvaretajus. ta turpinat. ne asakas.

p.s. liels fui organizatoriem. nolikums tads no pirksta izzists. un e pastiem ari neatbilda. vienu vardu sakot mudaki...

16.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
mastrojani

Galvenais, ka ir trīs posmu seriāls spiningošanā arī Vidzemes pusē! Piedosim sīkas nepilnības. Cilvēki organizē, dara! Novēlu pilnveidoties un tā turpināt!!! ..jo aktīvi pacopēt/sacensties ir laba štelle!

16.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
duuuja

Piekrītu mastrojani:)

16.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
DICHKA

diemzel es ar savu sesgadigo puiku ari biju sataisijies aizbraukt. bijam pat laivu uzladejusi uz piekabes un smotkas masina salikusi. tacu del to ka organizatori neuzskata par vajadzigu atbildet- neaizbraucam.

rakstiju viniem tris dazados veidos, tacu viniem ir po. Lai vini saviem berniem apsola un neizpilda, gribu redzet kas tiks veltits. itseviski ja runa iet par copi no laivas.

16.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
holmz

Interesanti, jo Remesa kungu bija diezgan viegli sazvanit un viņš pat atzvanija man kad biju viņam zvanijis.

Japadomā vai tomēr vajag mest visu vienā maisā, kad veči velcē, sež uz dzivo un citi reali spiningo. Protams katrs ķer ar savu metodi, bet tomēr.

Otrs ka jau rakstiju ka ezers n2, kas bija Dūņezers butu jaņem ara no posmiem, jo ezera nu nav baudas copet. Man ļoti patik seklie ezeri, bet nu tadu seklu un duņainu (pilnu ar sudiem) ezeru es sen nebiju redzējis! Tas nav itkai mans viedoklis, bet ari citu copmaņu ar kuriem sanāca aprunāties.

20.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager