Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
LETA | 19.oktobris 2014, 15:43 | 5 komentāri | 2202 skatījumi

Liepājā vairāki makšķernieki iekļūst negadījumos

Liepājā sestdien molā ietriekusies laiva ar diviem cilvēkiem. Laiva nenogrima, bet, lai izceltu makšķerniekus, tika izsaukti glābēji

Ātrās palīdzības pārstāve Ilze Bukša stāstīja, ka vīrieši braukuši ar motorlaivu, trieciena rezultātā viņi guvuši nopietnas traumas. 38 gadus vecais vīrietis - ribu lūzumus, vēdera orgānu traumas un smadzeņu satricinājumu, bet 43 gadus vecais vīrietis - mugurkaula skriemeļu bojājumu, brūci galvā, smadzeņu satricinājumu un viņam konstatēta ķermeņa atdzišana.

Savukārt Liepājā no mola - 1200 metru no krasta - jūrā sestdien iekritis ap 60 gadus vecs makšķernieks, iepriekš informēja VUGD.

Bukša stāstīja, ka 59 gadus vecs vīrietis bija alkohola reibumā. Viņš, sēžot uz mola, bija aizmidzis. Viņam konstatēta ķermena atdzišana līdz 32 grādiem un vēl citas veselības problēmas.

Sestdien laiva ar diviem makšķerniekiem apgāzās arī Burtnieku ezerā. Vienu no vīriešiem uzņēma tuvumā esošā laiva. 44 gadus vecajam vīrietim konstatēta ķermeņa atdzišana līdz 31 grādam. Otrs vīrietis pazuda. Makšķernieka meklēšanu glābēji turpinās svētdien.

 
 
[5] Komentāri | dilst | aug
 
poppers

Liepājas mēram Seska kungam būtu sen jau jāatbild tiesas priekšā par nolaidību, par no Z mola iekritušo cilvēku dzīvībām! Cik jau ir iekrituši? Man zināmi ir vismaz 5, bet gan jau ir vairāk! Tur gadus atpakļ zaudēja dzīvību talsinieks - invalīds Laimonis. 40 min mirka aukstā ūdenī, glābēji neriskēka lekt, jo lieli viļņi. Cilvēks nosala, turoties pie makšķerkāta! Toreiz no izdrupušā mola betona ik pa gabalam rēgojās armatūras! Kā var būt publiski pieejams mols bez jebkādiem glābšanas riņķiem un virvēm!!!??? Un jus, liepājnieki, vai jums nav labākas kandidatūras, pilsētas galvas amatam?

21.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Girts7

Teikts jau viss pareizi. Vajag riņķus un virves ik pa gabalam uzstelēt. Vienā vietā ir uzlikts tas neko nedod. Vajag vismaz ik pa 100 vai 200 metri. Bet tie kas krīt parasti ir Lietuvieši un galīgā folāā. Ja šādi turpināsies tad drīzāk aizligs iet virsū nevis ko izdomās drošībai. Liels plus būtu ja tur padežurētu un pasodītu tos, kas tos gružus mētā un atstā visu drazu.labi redzami uzrakstie lietuviešu valodā lieki teikt no kurienes tas nāk. Kautgan letiņu viens otrs nav sliktāki kas atstā visu.

30.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
poppers

Ventspilī ik pa laikam pašvaldības policija molu apseko. Tur nav ne dzērāju, ne nekārtību, ir glābšanas riņķi ik pa gabalam!

Visnespējīgākā rīcība ir aizliegšana.

31.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
urmaas

Poppers

Visticamāk būs kārtējā atrunāšanās par naudas trūkumu mola remontam un slēgs molu. Tā jau ir "pierasta" prakse iekš LV.

31.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
usis
usis :

tur tikpat efektīgi kā varkaļī , ar lielu blīkšķi un kūkām derētu ierīkot, nu piemēram ko?

pareizi - maksas miskasti.

31.10.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager