Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
pārpublicēts no Fishing.lv | 7.novembris 2014, 14:26 | Komentēt | 559 skatījumi

30.oktobrī notika kārtējā LMSF valdes sēde

Dienaskārtībā bija H. Raciborska un M. Bērziņa atskaites par Latvijas komandas līdzdalību un rezultātiem pasaules čempionātos Francijā un Itālijā. Ja karpu makšķernieku komandas starts bija neveiksmīgs, kam par iemeslu bijuši ļoti nelabvēlīgie vietu izlozes rezultāti, spiningotāju iegūtā 6. vieta komandu vērtējumā tika atzīta par augstāko Latvijas izlases sasniegumu šajā sezonā.

Valde apsprieda arī sagatavoto 2015.gada sacensību kalendāra projektu. Ievērojot to, ka vairākās disciplīnās starptautiskā federācija konkrētus PČ datumus paziņos tikai decembra sākumā, tika pieņemts kalendāra 1.variants. Tuvākajās dienās tas tiks noformēts un publiskots ar domu, ka decembrī to varēs atjaunināt ar dažiem precizētiem datumiem. Kalendārā vēl nav fiksēti organizātori, tāpēc valde gaida, ka pieteiksies biedri, kuru gatavi organizēt kādu no minētajiem pasākumiem.

Valde izskatīja arī jautājumu par makšķernieku aktīvu decembra sākumā. Tika pieņemts lēmums to sarīkot 12.decembrī, par atbildīgo nozīmēja Agri Rudzānu. Pie tam atklāts palika jautājums par formātu - vai rīkot pasākumu tikai LMSF biedriem, vai piebiedroties A. Maldupa idejai un iesaistīties līdzīgā bet plašākā Zivju Fonda pasākuma organizācijā. Galīgais lēmums tiks pieņemts pēc ZF kārtējās valdes sēdes novembra beigās.

Dažādos jautājumos valde apmainījās ar domām par iesaistīšanos ZM konsultatīvās padomes darba grupās, par Latvijas izlases gatavošanos PČ zemledus makšķerēšanā Somijā, par atseviškiem nolikumiem, aktualizēja nepieciešamību atjaunināt starptautisko noteikumu tulkojumus visās disciplīnās, kā arī noteica, ka nākamā valdes sēde notiks 12.decembrī.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager