Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
pārpublikācija no fishing.lv | 25.novembris 2014, 14:45 | 1 komentārs | 960 skatījumi

Sākam gatavoties kārtējam pasaules čempionātam

Strauji tuvojas kārtējā ziemas makšķerēšanas sezona, tāpēc LMSF valdes loceklis un atbildīgais par zemledus makšķerēšanu Normunds Grabovskis atsūtīja savu redzējumu par Lavijas delegācijas sastāvu 2015.gada pasaules čempionātam zemledus makšķerēšanā, kurš nākamā gada februārī risināsies Somijā. Delegācija tiek plānota sekojošā sastāvā.

1. Raimonds Kinerts 2. Ivans Daņilovs 3. Māris Āriņš 4. Artūrs Baltais 5. Ainārs Eglītis 6. Normunds Grabovskis, treneris 7. Guntis Kārkliņš, trenera palīgs 8. Agris Ziediņš – komandas pārstāvis

Latvijas delegācijas sastāvā Normunds Grabovskis piedāvā iekļaut piecus labākos sportistus ( divi no tiem var pildīt arī trenera un palīga funkcijas) pēc 2014.gada čempionāta rezultātiem, papildus rezervē būs divi sportisti no pagājušā gada izlases - Ainārs un Artūrs, kuri iepriekšējā sezonā sevi parādīja kā lieliskus cīnītājus un kuru līdzdalība komandu tikai stiprinās. Pēc Normunda Grabovska prognozēm, šādam komandas sastāvam noteikti vajadzētu atgriezt Latvijas izlasi godalgoto komandu sarakstā.

PČ notiks Somijā, tas plānots 23.-29.martā. Ar informāciju, kas saistīta ar šo pasaules čempionātu, var iepazīties čempionāta mājas lapā.

Aktuāls jautājums mums visiem ir sacensību noteikumi latviešu valodā. Lai situāciju uzlabotu, izveidoju lapu, kurā ir aktuālā starptautisko zemledus makšķerēšanas sacensību noteikumu versija angļu valodā. Tie, kas zin angļu valodu, ir aicināti palīdzēt kaut vai ar atsevišķu paragrāfu tulkojumiem. Tie tiks izvietoti minētajā lapā.

Interesenti var iepazīties ar LMSF pasākumu kalendāra pirmo versiju. Pirmie precizējumi notiks decembra sākumā, kad FIPSed paziņos vairāku pasaules čempionātu norises konkrētos datumus. Kalendārā nav aizpildīta ailes ar organizātoru vārdiem, attiecīgi, visi LMSF biedri tiek aicināti izvirzīt savas kandidatūras pasākumu organizācijai.

 
 
[1] Komentāri | dilst | aug
 
aldeens

Kā tad bez Ritas?Neiztur konkurenci?

25.11.14 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager