Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Visu rakstu lasīt Delfi.lv | 11.janvāris 2015, 12:30 | 14 komentāri | 5668 skatījumi

Māris Olte: Do svidaņja, gospoda!

Kā bijis - to labāk jūs redzat. Raidījumi, nakšņošanas mežā, tas, ko sev līdzi nes atpazīstamība… Tagad redzu, ka pats lielā mērā esmu noteicis virzienu, kurā mums iet. Iepriekš likās, ka valsts sabiedriskā televīzija ar savu raidlaika došanu saprot un atbalsta mūsu vilkto līniju, bet tagad skaidrs, ka tā nav.

Viņi godīgi atzina, ka šogad grib strādāt uz krievvalodīgo auditoriju un ka mūsu raidījumi kvalitātes ziņā viņiem ir pat ļoti pieņemami, bet notikumi pasaulē liekot radīt jaunu saturu, kas interesē krievvalodīgos. Acīmredzot kremļa kanāli pārāk labi masē mūsu zemes krievu smadzenes - TĀ VIŅIEM ŠĶIET!

Labi, tā ir LTV darīšana… Pag, bet es ar savu vīziju par mūsu nākotni esmu tas L! Visi tie, kas Like www.nomad.lv raidījumus arī ir šis L! Tie, kuri komentārus cep un man zvana, un pieprasa, lai šo stulbību tā neatstājam, ir tas L!

Kā to izdarīt? Iet manifestācijās un kaut ko skandēt vai lūkot rast citus ceļus pie savējie? Šobrīd mēs domājam vairāk par otro variantu. Es neesmu politiķis, un, ja TV vairs negrib manu L, es nesīšu to pats. Kur? To laiks rādīs.

Mūs valstij vajagot līderus. To skandina visur, bet tad, kad izklaides informatīvajā kanālā, kāds līdz šim ir bijis LTV7, divus alfa tēviņus izoperē bez narkozes – šķiet, tas ir kādu niknu mātīšu nedarbs, piesedzoties ar nestabilitāti Eiropā. Tautai neļaus redzēt, ka savā zemē ir iespējams būt laimīgam. Visvairāk apvaino tas, ka šovakar manā raidlaikā rādīs pārraidi, kas saucas "Norvēģijas daba". Man tas pasaka vairāk nekā jebkura seja pie jebkura galda. Tā ir TV bez L! Un pat bez 7 un ārpus kādas koncepcijas vispār!

Draugi, mēs atradīsim veidu kā tikties joprojām! www.nomad.lv nevar aizliegt dēļ pašizdomātu problēmu radītām kon(tra)cepciju maiņām. Ejiet dēt, mēs savu lietu turpināsim! Vien redzēt vienu bunti gudru kritiķu un TV analītiķu es kādu laiku negribēšu, jo jūs esiet izkrituši manā lojalitātes testā. Ar godu izmetāt pa logu, neparādot durvis, mūsu 15 gadu ilgajām iestrādnēm. Labs iemesls pamosties un pakasīt pautus (sānus)? Uz redzēšanos!

Visu rakstu lasīt: http://www.delfi.lv/news/comment/comment/maris-olte-do-svidanja-gospoda.d?id=45429080

 
 
[14] Komentāri | dilst | aug
 
krumujancis

Sveiks, Māri!

Pieļauju, ka mans nākošais teksts nav īsti par makšķerēšanas lietām, taču Latvijā manuprāt lielākā daļa dažādu lietu sāk iet stingri šķērsām. Sākot no Ukrainas lietām un beidzot ar copes lietām. Valdošie nepārtraukti paši sev šauj kājās. Ir jau daļēji saprotams, ka jāatdod milzīgais izpļekarēto līdzekļu parāds - tādēļ jau nevar ar Krieviju runāt skaidru valodu, ir jālaipo cik nu vien var, ka tik nu kaut kas netiek aizgriezts vai apgriezts.

Taču kāpēc jānoliek stūrī sava valsts copes lietās ? - par to var tikai domāt. Nav jau žurnālistu, kas veiktu izmeklēšanu par aktivitātēm sakarā ar MN pārskatīšanu - vai notiekošais patiešām ir vērsts uz copes lietu uzlabošanu, vai top jauns ienākumu postenis budžetam - sodi par makšķerēšanas noteikumu pārkāpumiem. Kaut kā tie miljardi taču jāievāc no tiem reņģu ēdājiem. Protams, atvainojos, ja kļūdos.

Par raidījumu - ir skumji, ka tā ir noticis. Arī pats pieturos pie viedokļa, ka nebija korekti šo raidījumu likvidēt, pašam un daļai sabiedrības tas bija interesants.

Ceru, ka nemetīsi plinti krūmos un atradīsi citu iespēju copes un dabas lietas parādīt par kreņķiem visiem dimantiem. Veiksmi!

11.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
abrakadabra

Raidījumu neviens nav likvidējis. Kāda starpība, kurā no valsts subsidētiem kanāliem rāda raidījumu? KĀDA? Tapat HD režīmā TV kanāli neraida un pēc kvalitatīva attēla jāiet internetos. Vai tad internetā nevar daudz vairāk apkarināties ar reklāmam, kā rezultātā iegūt vairāk kāposta no vairāk reklāmdevējiem, kas savukārt var novest pie kvalitātīvākiem raidījumiem (varēs algot lielāku komandu)?

Visus noderīgos krievu/amīšu video taču tāpat mēs sameklējam internetos un pārpublicejam saites savos portālos un sūtām saites viens otram epastos.

12.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Skabarga

Tā ir mūsu valsts problēma un tava sāpe ir niecīga pret visiem procesiem , kas notiek LV, cilvēki spiesti aizbraugt , zaudē darbu dažādu politisku spēļu un ,,pakaļā līšanas ,, Rietumiem, gribās tagad atkal mazliet Austrumiem, tāda jau mēs bauru tauta esam, kas neprot rīkoties ar tiem resursiem un iespējām , kas bijušas.

Kas liedz taisīt raidījumus krievu val. tev? :) Un nebūs te tik žēli jākauc ar apvainujumiem, ka tevi no ,,barotavas,, pastūma nost .

Un atbildod uz tavu virsrakstā minēto :

www.youtube.com/watch?v=UFUtDdgEYwk

13.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
murdelis

Es domāju ka tā Zaķusalas būvīte jāklapē ciet..tāpat neko jēdzīgāku kā pliekanos seriālus un gaudu gabalus tur neredz..15 min raidijums...15 min reklāma...

Vienīgais..nu gandrīz vienīgais,labais raidijums visplašākajai auditorijai...

Atradīsi kā mums parādīt ..un lai tie ......pakarās!

15.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Ak, vai... protams, es jūtu līdzi.

Bet ja mēs paskatāmies, kā te klājās pa šiem 20 gadiem - vienam ļoti ļoti līdzīgam pārim Latvijā: CSDD vadītājs Lukstiņš un TV žurnālists Timrots,

tad var aptuveni novērtēt, kas nav paveikts un kāpēc.

Puviens no galvas pirmkārt - neviens te nav veidojis mūsdienīgu Eiropas valsti, kas rūpējas par resursiem, kas tiek apsaimniekoti, attiecīgi nav bijis daudz ko jēdzīgu pastāstīt, izņemot piedzīvojumus dabā.

Protams, arī naudas daudzums vienā un otrā sistēmā ir nesalīdzināms. Bet CSDD ir modernizāciju līderis, un Zebra ir kruts raidījums, nez vai tam ar ķeras klāt?

15.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
juris.r

nu i gan liela bēda, kad TV laikmets iet uz grunti. tač neviens neliedz likt savus video iekš vimeo vai youtube kontiem. pats jau 5gadus kā TV nelietoju un esmu tikai ieguvējs. VISS nepieciešamais ir taj pašā youtubē vai vimeo, turklāt ja ļoti vajag ,tad ohota un ribalka un visādi discovery veidīgie tiek strīmoti pa labi un pa kreisi.

15.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
gradis181

Cienijamais Oltes kungs!Bijat labi iekartojies,uz musu rekina celojat un atputaties.Jus pilnigi neuztrauc ,ka izvaro Latvijas dabu, pat lobejat sos izvarotajus.

18.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
ruukiitis

Māri Olte, Vai lūdzu Jūs varat pats kritisku aci apskatīt savus pēdējo gadu raidījumus?

Bez zemtekstiem - Reklāmas laiks Televīzijā maksā naudu. Tas kas notika pēdējos raidījumos bija tematiskā reklāma ar Copes piesitienu.

1 milj. foreles - kādas firmas PR

Jebkāda makšķerēšana - firmas produkcijas reklāma.

Izbrauciens ar laivu - laivas un firmas kas to tirgo reklāma, Ehalotes reklāma utt reklāma.

Gandrīz ar nostaļģiju atceros kā, piedod ka uz - Tu, līdz ceļiem iebridis upē stāstīji kā tikt pie loma. Pēdējos gados tikai un vienīgi reklāma...

Latviešiem ir tāds teiciens, ar vienu šāvienu 2 zaķi, Proti ar to piķi ko TV dod nevar uztaisīt raidījumu, nu tad nākas piemeklēt iespējas, domājams ka mēs Skatītāji saprotam, bet kaut kādā brīdī tā trauslā līnija sabojājās.

19.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
jurists

... cilvēciski autoru var saprast, juridiski - ne visai.

20.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Skabarga

Patika šis citāts : divus alfa tēviņus izoperē bez narkozes – šķiet, tas ir kādu niknu mātīšu nedarbs, piesedzoties ar nestabilitāti Eiropā .

Un nobeigumā par PAUTU pakasīšanu - interesanti, ja jau viņš kā saprotu sevi pozicionēja par to,, Alfa tēviņu,, un izoperēja - tad ko beigās kasa ??? :)))

22.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
abrakadabra

Nekādīgi nevaru saprast to sūkstīšanos, ka copes raidījuma filmēšana ir dārga. Pieņemsim operātoram, montāžas režisoram, raidījuma vadītajam maksā 10 EUR/h un katram jāšancē 8h nedēļā. Uz 4 raidījumiem mēnesī tas ir 960 EUR. Smieklīgi. Tiešām Salmo, Ēsma, Ovija Pen, E-boat, Copes nams, Gandrs, lielie internetveikali, Gards, Normark, Gold Fish, Fishbon, laivu ražotāji, motoru pārdevēji nevar kopā samest, teiksim, 4x1000 EUR un cept katru nedēļu kaut vai četrus copes raidījumus ar četriem dažādiem vadītājiem un rādīt to visu Youtube (kaut vai apkārušies ar reklāmām līdz vēmienam)? Makšķerniekus pārāk neinteresē holivudas kvalitāte, bet gan skatāmo copes video kvantitāte. Ja kāds zinātu, kādus amerikāņu, krievu, japāņu sūdus par copi mēs Jūtūbā ar prieku skatamies...

23.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
opusums

Nu peedeejais Oltes raidijums bija Rapalas un sniega ragavas reklaama- galiigi nožēlojams un leets viņš bija.

29.01.15 Atbildēt | Ziņot 0
Frenks

Tasneģēlis Olte taču mūžā nav nostrādājis ne vienu dienu ! Visu laiku viņam ir izdevies apmuļķot dažādus sponsorētājus , kas sponsorēja viņa blandīšanos apkārt pa pasauli .Visai šai blandīšanai nav nekāda sakara ar viņa īsto specialitati - ihtiologs.Būtu labāk savus bērnus Ērgļos audzinājis !Tos viņš apmeklē ne biežāk kā Santaklaus .

25.02.15 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Frenk, negribi LMA iestāties, tur tādus gaida.

28.02.15 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager