Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Žurnāls Copes Lietas | 31.augusts 2015, 17:12 | Komentēt | 782 skatījumi

Plūmes brekšiem

Lai ar barības maisīšanu neņemtos pa laivu, kas ir diezgan sarežģīti, jo tad i trokšņu daudz, i barība tāpat pārbirst maisot, es visu sajaucu jau pie mašīnas.

Doma bija ķert ar ziemas/laivas fīderiem, tātad visa barošana tikai ar fīdera barotavu, sekojoši – kopējais zivīm iedotais apjoms būs neliels, bet barībai viņas ir jāsapulcina un galvenais – jāierosina apetīte. Tāpēc uz mums diviem, tātad 4 makšķerēm, nolēmu taisīt aromātisku, saldu vasaras paēdienu, tomēr kā jau upei un cerībā uz smukām zivīm veidot to smagu un duļķi netaisošu.

Tā kā nākamajā dienā arī bija paredzēta cope, es droši jaucu kopā trīs dažādas lietas: 1 kg Sensas Karpa, 1 kg Salmo Lielais Breksis un 1 kg Salmo Universālā (vienkārši šie produkti man paņēmās pirmie). Samaisīju un visu sadalīju divās daļās – vienu iebēru maisā, to aizsēju un noliku mašīnā rītdienai, otru salādēju spainī un pieliku klāt trešdaļu no 300 g paciņas Sensas Super Bremix sausā atraktora, un atkal kārtīgi samaisīju. Tad ņēmu pusizdzertu (ar aptuveni 500–600 g ūdens) negāzētā ūdens pudeli (jo mašīna nestāvēja pie upes) un ielēju tur apmēram trešo daļu no mazas pudelītes Sensas Attractix Plum un.....

Ar gardām receptēm Copes Lietu septembra numurā Normunds Grabovskis.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager