Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Žurnāls Copes Lietas | 1.decembris 2015, 15:24 | Komentēt | 1229 skatījumi

Sacensību gads

Kas attiecas uz mūsu mušiņmakšķernieku sporta gaitām, esmu lasītājiem nedaudz parādā, jo neesmu pastāstījis, kā tad šī gada sacensībās ir veicies.

Par Latvijas čempionāta pirmo posmu Pededzē un pasaules čempionātu esmu jau rakstījis, tāpēc tagad īsumā pastāstīšu par pārējām trim gada lielākajām sacensībām – Lietuvas atklāto čempionātu un Latvijas čempionāta pēdējiem diviem posmiem.

Jāsaka, ka šogad mums, mušiņniekiem, bija tik daudz maču kā nekad. Es un Māris Eglītis pat pamanījāmies piedalīties veselos piecos, ieskaitot pasaules čempionātu. Meklējam katru iespēju, lai trenētos. Interesanti – esmu paskaitījis, ka šajā gadā tikai mušiņmakšķerēšanas sacensībām (skaitot tikai tiešos treniņus un startus) esmu veltījis vairāk nekā 20 pilnas dienas, kas, manuprāt, ir ļoti daudz. Tas viss, neskaitot mušu siešanu, ekipējuma sagatavošanu, sacensību sagatavošanu, apkopošanu, aprakstīšanu. Diez kas nav, kā teiktu mani draugi makšķernieki. (Tikai, lūdzu, iztiksim bez salīdzināšanas ar citiem – normālajiem – sporta veidiem…)

Sākšu ar Lietuvu.

Vairāk Guntars Lagūns Copes Lietas decembra numurā.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager