Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CMS | 10.jūlijs 2017, 15:54 | Komentēt | 1876 skatījumi

CMS Feeder Kauss 2017. Atskaite

Jau ceturto gadu Carnikavas novadā notiek ikgadējs makšķerēšanas pasākums un divus gadus tiek rīkots CMS FEEDER KAUSS, kas tradicionāli notiek Zvejnieku svētku ietvaros.

Sacensībās pieteikušies 32 dalībnieki, aprīkotas 3 zonas – A,B,C, un 32 sektori. Starts 09-30. Sacensību ilgums 5 stundas. Jau pirmā stunda liecināja, ka zivs būs un daudz, kā arī sagaidāmi „bonusi” ko pierādīja CMS biedrs Māris Rasmanis, kurš izvilka breksi 1,705 kg pirmajā metienā. Pārējie dalībnieki cīnījās par to, kam būs vairāk „galvas”, pliči no 100 gr līdz 400 gr, kā arī breksēni līdz 600 gr. Tuvāk trešajai stundai pienāca brekši no 800 gr līdz 1,300 kg, kas mācēja noturēt zivi, tas arī uzvarēja savās zonās pirmajā sacensību dienā. A zonā ar svaru 5,210 kg, uzvarēja Garifs Bogdanovs, B zonā ar svaru 8,615 kg, uzvarēja Sandis Stikāns, C zonā ar svaru 8,145 kg, uzvarēja Andžs Daugavietis. Kopā no trīs zonām dalībnieki savilkuši 65,920 kg.

Otrajā dienā izloze saveda kopā trīs pirmās dienas uzvarētājus vienā zonā, kas liecināja par to, ka cīņa par pirmo vietu būs ļoti interesanta. Zivs iepriecināja ar izmēru, sugām, aktivitāti, atlika tikai paņemt to. Visa uzmanība B zonā trīs līderiem, bet tur konkurenci sagādāja iepriekš trīs gadu uzvarētājs Jānis Muciņš un vēl viens CMS pārstāvis Arnis Blankenfelds-Blankfelds. Otrās dienas rezultāti salika visu pa nopelnītām vietām. A zonā ar svaru 7,230 kg, uzvarēja Edgars Špels, B zonā ar svaru 8,655 kg uzvarēja Sandis Stikāns, C zonā negaidīti uzvarēja Maksims Beļakovs ar kopējo svaru 5,145 kg. Kopā no trīs zonām dalībnieki savilkuši 85,365 kg.

Pēc rezultātu apkopošanas tika noskaidroti CMS FEEDER KAUSS 2017 uzvarētāji, kā arī papildus balvu ieguvēji. Tradicionāli Carnikavas Makšķerēšanas Skola apbalvo vecāko dalībnieku - Boriss Cibuļskis 74 gadi, kurš parādīja labu rezultātu 10 punkti un 11-12 vietu kopvērtējumā. Katru gadu mūsu sacensībās piedalās dāmas, un mēs vienmēr to novērtējām un apbalvojām Natāliju Bezzubovu 15 punkti kopvērtējumā.

CMS FEEDER KAUSS 2017 ir jauna tradīcija, apbalvot Top 10: 10 vieta, 9 punkti - Juris Āboliņš, 9 vieta, 9 punkti – Māris Rasmanis, 8 vieta, 8 punkti – Maksims Beļakovs, 7 vieta, 7 punkti – Sergejs Grečenkovs, 6 vieta, 6 punkti – Garifs Bogdanovs, 5 vieta, 5 punkti – Edgars Špels, 4 vieta, 4 punkti – Filips Savkins, Pirmais trijnieks un sacensību uzvarētāji: III vieta, 4 punkti - Arnis Blankenfelds-Blankfelds CMS TEAM, II vieta, 4 punkti – Andžs Daugavietis, I vieta Sandis Stikāns CMS TEAM. CMS sadarbībā ar SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centru" izveidoja jaunu nomināciju par lielāko kopējo svaru, kuru uzvarēja sacensību kopvērtējuma uzvarētājs Sandis Stikāns CMS TEAM. Nominācijā „Lielākā Zivs” 1,705 kg breksis, uzvarēja Māris Rasmanis CMS TEAM. Prieks par to ka jau ceturto gadu pēc kārtas uzvarētājs ir mūsu biedrības pārstāvis!!!

Biedrība „Carnikavas Makšķerēšanas Skola” vēlas pateikt lielu paldies par atbalstu SIA „VIKOTRANS” un personīgi Sergejam Novikovam, pateicoties jūsu atbalstam „CMS FEEDER KAUSS 2017” nodrošina balvu fondu. OK COPE makšķerēšanas veikals Jelgavā, Pētera iela 1, un personīgi Krišjānim Lisovskim, par sagādātām balvām no MAVER. Restorāns „Alus Arsenāls” un personīgi Ērikam Karnilovičam, par vērtīgām dāvanu kartēm. SIA „Piebalgas Alus” un personīgi Oskaram Liepiņam, par labāko Latvijas alu un kvasu mūsu dalībniekiem. Mūsu informatīvajam atbalstītājam, žurnālam „Copes Lietas” un personīgi Initai Naglei, par žurnāla „Copes Lietas” abonementiem mūsu uzvarētājiem. SIA "Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centram" un personīgi Miķelim Peisniekam, par Top 10 krekliem un J.M. speciālo kausu. Carnikavas pašvaldības iestādēm: Carnikavas sporta centrs un personīgi Robertam Raimo un Arnim Rozītim, par administratīvo nodrošinājumu. PA „Carnikavas Komunālserviss” par operatīvo palīdzību sacensību vietu sakārtošanā, SIA „Leste” un personīgi Aldonim Lukinam, par operatīvo palīdzību sacensību vietu sakārtošanā.

Paldies, Jums visiem!!!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager