Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
L.S.M.F | 31.jūlijs 2017, 14:49 | 4 komentāri | 4625 skatījumi

LV čempionāts spiningošanā no laivām 3.posms un noslēgums

Pēc spraigas cīņas šajā nedēļas nogalē noslēdzās trešais, pēdējais un izšķirošais posms spiningošanā no laivām, kas jau vairākus gadus tradicionāli notiek Daugavā pie Kokneses.

Kā atzīst paši portisti - šis posms bija sevišķi grūts un sarežģīts - plaša akvatorija, kuras ūdenslīmeni nemitīgi regulē HES saskaņā ar savām vajadzībām, zivis kūtras un apātiskas, lai gan laika apstākļi nekādus papildus pārbaudījumus nebija uzlikuši un turējās normas robežās.

Jau treniņos galvenais vadmotīvs skanēja "nekas neķeras!" un arī sacensībās gan pirmajā, gan otrajā dienā vairākas ekipāžas izbrauca krastā bez neviena ieraksta sacensību protokolā, tostarp vietējie, kuri ūdenstilpni pārzina labāk par visiem.

Sezonas līderi Eboat Fishing Team arī trešajā posmā parādīja stabilu un pārliecinošu sniegumu, saglabājot savas līderu pozīcijas un posma ietvaros atkal savācot zelta un bronzas medaļas komandu vērtējumā, un zeltu individuāli, aiz sevis 2. vietā atstājot Konstantinu Kravčenko un Aleksandru Goļicinu no Stream, un 3. vietā Kārli Goldmani un Egilu Draudiņu no Lucky John, kas šajā posmā ieguva sudrabu komandu vērtējumā.

Visbeidzot intriga ir noslēgusies un 2017 gada čempioni spiningošanā no laivām noskaidroti! Var teikt, ka pārsteiguma moments zināmā mērā izpaliek, jo Eboat Fishing Team ar savu pārliecinošo sniegumu visos trīs posmos tikpat pārliecinoši "paņēma pjedestālu" arī kopvērtējumā, tikai šoreiz zeltu un sudrabu gan komandām, gan individuāli, kur tikai ar viena punkta starpību Amunds Liepiņš un Gatis Zariņš kāpa uz augstākā pjedestāla pakāpiena, un turpat sekoja šī gada sezonas saskanīgākais tandēms Armads Ērglis un Kaspars Holms, bronzu atstājot Stream komandu vērtējumā un Kārlim Goldmanim un Egilam Draudiņam no Lucky John, individuālā vērtējumā.

Harijs Raciborskis, LMSF valdes loceklis, atbildīgais par disciplīnu "Spiningošana no laivām": "Vispirms gribu apsveikt šī gada uzvarētājus gan individuālā, gan komandu vērtējumā! Labs dabs vīri un medaļas godam nopelnītas! !

Šis gads ir parādījis, ka līmenis šajā disciplīnā joprojām turpina augt, vairs ne tik daudz aprīkojuma, cik profesionalitātes un meistarības ziņā. Lielākajai daļai dalībnieku ir ļoti labs aprīkojums, kuru protam izmantot arvien prasmīgāk un gudrāk, līdz ar to netiek lieki tērēts laiks un vairāk uzmanības veltīts informācijas un copes apstākļu efektīvai analīzei, kā rezultātā arī rezultāti ir labi.

Makšķerēt prot visi, tikai makšķerēšanas sportā veiksmes faktoru diemžēl nu nekādi nevar izslēgt, kā piemēram, šajā posmā Konstantinam Kravčenko uz džigu pieķērās smuka meža vimba, ko gribēdams sacensībās nenoķersi. Ļoti labs sniegums šogad Eboat Fishing Team, kas paradīja, ka ar cītīgu un neatlaidīgu komandas darbu var panākt uzstādītos mērķus un pārliecinoši kāpt uz pjedestāla pēc godalgām visos posmos un attiecīgi arī kopvērtējumā.

Esmu gandarīts par šī gada sacensību norisi un to, ka mums ir nākušas klāt jaunas ambiciozas komandas, kam viss vēl priekšā. Tāpat LMSF un sacensību dalībnieku vārdā gribu pateikt lielu paldies šī gada LČ atbalstītājiem un sponsoriem NESTE, Eboat.lv un SALMO.

Tagad svarīgs uzdevums ir izlases izveidošana startam Pasaules Čempionātā, kas notiks Krievijā no š.g. 2-3. Septembrim Konakovā, Volgas upes Ivaņkovskoje ūdenskrātuvē. Par izlases sastāvu informācija sekos."

Teksts: Evita Zeiļa, Foto: Armands Ērglis

R E Z U L T Ā T I

 
 
[4] Komentāri | dilst | aug
 
otinjsh

Kaut kas neticams!! Šitie un vel šādi. Ehhh, uz kuru pusi pasaule griežās?

31.07.17 Atbildēt | Ziņot 3
shturmann

Kapec nerakstat kadas zivis un cik svera komandas nokera?

31.07.17 Atbildēt | Ziņot 0
kraft

Izlasi kārtīgi, linkā ir pieejams detalizēts protokols ar katru ekipāžu zivīm, skaitu un izmēru!

31.07.17 Atbildēt | Ziņot -1
shturmann
shturmann > kraft:

Paldies ;)

21.09.17 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager