Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
L.M.S.F | 30.augusts 2017, 14:34 | Komentēt | 2073 skatījumi

Latvijas izlase ceļā uz PČ Spiningošanā no laivām

Tas brīdis ir klāt! Mēs - šī gada Latvijas labāko spiningotāju izlase - dodamies ceļā uz Pasaules Čempionātu Spiningošanā no laivām, uz Krieviju, Konakovo pilsētu Tveras reģionā.

Visi priekšdarbi paveikti - dokumentu kaudzes sakārtotas, ekipējums sagatavots, noskaņojums komandā lielisks! Kāpjam divos auto - FordRanger un Toyota Hillux, aizmugurē pieāķētas FINVAL un Traker laivas - un 900km ceļš var sākties!

Startēt Krievijā ir liels izaicinājums un uzdrīkstēšanās, tomēr ticam, ka esam gana prasmīgi, zivi noķert mākam, analizēt informāciju un izdarīt pareizos secinājumus protam, arī tehniski esam labi nodrošināti un par sevi pārliecināti.

Vēliet mums veiksmi, kas šajā sporta veidā ir ļoti svarīga komponente, visādi citādi darīsim visu, kas mūsu spēkos, lai Latviju pārstāvētu godam!

Paldies Salmo Fishing Latvija un eboat.lv bez jums mēs nebūtu tik smuki! Paldies Amber Broker Baltic, kas rūpējās, lai mēs, mūsu auto, mūsu laivas un ekipējums būtu apdrošināts! Paldies Alter Marine Latvia par Lowrance tehnisko nodrošinājumu! Un visbeidzot - paldies Zivju Fondam!

Vēl tikai pēdējā uzpilde mūsu enerģiskākā atbalstītāja Neste benzīntankā un aiziet! Gāzi grīdā!!!

Papildināts 31.08 Sākusies pirmā treniņu diena! Vakar komandas sapulcē tika sastādīts konkrēts šīs dienas plāns un katram iedalīti savi uzdevumi ūdenskrātuves iepazīšanai. Komandā valda labs un darbīgs noskaņojums, visi esam orientēti uz rezultātu

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager