Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
L.M.S.F | 31.augusts 2017, 14:25 | Komentēt | 1872 skatījumi

Sākusies pirmā treniņu diena!

Vakar komandas sapulcē tika sastādīts konkrēts šīs dienas plāns un katram iedalīti savi uzdevumi ūdenskrātuves iepazīšanai. Komandā valda labs un darbīgs noskaņojums, visi esam orientēti uz rezultātu.

Pirmā treniņu diena pagāja intensīvā darbā. Cēlāmies ap 6:00 un visu treniņam atvēlēto laiku veltījām, lai intensīvi pētītu šos nenormāli lielos ūdens plašumus. Amunds, Gatis un Igors sakāpa Finval, Konsantīns, Aleksandrs un Gints makšķerēja no otras līdzi atvestās laivas, bet Harijam un Raivim bija tas gods iemēģināt vienu no speciāli čempionātam sagatavotajām Volzhanka laivām.

Zivis ir! Arī mēs katrs pirmo reizi noķērām pa берш (lat.Sander volgensis), jeb Volgas zandartam, kas dzīvo tikai Kaspijas, Azovas un Melnās jūras upju baseina teritorijā. kaut kas līdzīgs zandartam tikai bez ilkņiem :) To te ir daudz, tāpat kā asaru, jautājums ir tikai par izmēru. Gatis tika pie laba mēra līdakas, bet Konstantīns noķēra smuku zandartu.

Vakarā sekoja oficiālā čempionāta atklāšana, kuru mazliet mēģinājām iefilmēt Facebook Live režīmā. Ejot tas nemaz nav vienkārši, un tomēr arī patīkamas emocijas, kad himnai skanot un Latvijas karogam plīvojot esam aicināti stāties ierindā! Jā! Mēs pārstāvam savu valsti! Atmosfēra ir lieliska, visi citu valstu sportisti izturas ļoti draudzīgi un rodas tāda sajūta it kā būtu satikuši senus paziņas. Acīmredzot kopīgas intereses spēj vienot pat, ja nerunājam vienā valodā.

Pēc oficiālajām uzrunām, vietējās varas vīru apsveikumiem un uzmundrinājumiem, tradicionālajiem priekšnesumiem un vakariņām, esam sanākuši kopā uz kārtējo sapulci, kurā jāapkopo visa šodien iegūtā informācija un rūpīgi jāizstrādā plāns rītdienai. Turpināsim ziņot.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager