Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
F/T Mad Butterfly | 24.septembris 2017, 22:34 | Komentēt | 1075 skatījumi

Sacensību vieta - Engures ezers

Ir aizvadīts Latvijas čempionāts spiningošanas divcīņā 2017. Sacensību vieta - Engures ezers. Tā kā šajā pasākumā komanda sastāv no divām ekipāžām, apvienojam savus spēkus ar Talsu komandu Romalds Ribuzuls, Mārtiņš Reks. Andrejs diemžēl arī šogad nevarēja piedalīties, tāpēc, kā mēs mēdzam jokot, no "fārmkluba" iekļāvām komandā Feldmanis Austris. Rezultāts mums ļoti labvēlīgs-arī šogad esam LV čempioni komandu vērtējumā un Renārs izcīnīja 1.vietu un čempiona titulu individuālajā vērtējumā. Mārtiņš no Talsu ekipāžas otrais individuāli,bet Romaldam diemžēl lidz bronzai pietruka pavisam pavisam nedaudz.

Bet nu mazliet par copi. Laiks solījās būt skaidrs un saulains, ar austrumu vēju,tāpēc uz līdakām lielas cerības nelikām. Tomēr līdz ar gaismu esam potenciālajās teritorijās un pirmajos metienos seko ņēmiens uz Savage gear mānekli un 2,8 kg zaļsvārce laivā.

Turpinām, mainam mānekļus, cenšamies atrast "atslēgu", dažas atrādās, ieceļam pa kādam zemmēram, bet pēc 1,5 stundām līdaku medības beidzam, laika ir maz un dodamies meklēt asari.

Pirmie spoti nedod to ko gribētos, tomēr šo to noķeram un loma svars lēnām,bet aug.Laika nav daudz, cenšamies neieciklēties uz vienu vietu un esam kustībā,lasam aktīvo asari pa ierastajām vietām. Izmērs nav liels,asaris pietiekami kaprīzs, paretam kāds 200-300gr, vidēji asari ap 100gr. Laiks iet uz beigām, steidzamies uz bāzi. Nosverot svari rāda ~9,7 kg. kopsvaru mūsu ekipāžai. Tā kā šajos mačos komandu vērtējumam var iesniegt tikai 5 kg zivju uz dalibnieku, (individuāli skaitās viss loms, arī lielāks par 5kg) esam izpildījuši plānu par 99%. Arī mūsu partneriem veicies ļoti labi, tuvu 9 kilogramiem kopsvars. Tālāk seko mešana mērķī, īsti vēl neesmu gatavs, bet mana kārta pienāk ļoti ātri. Mazliet esmu nobijies, jo ir diezgan sānvējš no labās puses, bet neko darīt-metu. Rezultāts necerēti labs - 80 punkti no 100 iespējamajiem, esmu reāli šokā. Arī pārējie dara ko var, gaidam kopvērtējumu.

O R I Ģ I N Ā L S

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager