Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Preiļu Novads | 27.septembris 2017, 13:27 | Komentēt | 1740 skatījumi

Noslēdzies Latgales čempionāts spiningošanā

Rudenīgi saulainā septembra nedēļas nogalē - no 23. septembra līdz 24. septembrim - Rušonas ezerā norisinājās Latgales 2017. gada čempionāts spiningošanā, kurā piedalījās komandas no Preiļiem, Daugavpils, Rīgas, Rēzeknes un Kokneses. Kopumā sacensībās startēja 45 dalībnieki.

Sacensību organizators Elgasts Dimants pastāstīja, ka pasākums bija izdevies. Abas čempionāta dienas visus lutināja ar saulaino atvasaras laiku, arī zivis ķērās labi, un sacensību dalībnieku lomos pārsvarā gozējās zandarti. Kvalitatīvs bija dalībnieku aprīkojums - gandrīz visām ekipāžām bija ātrgaitas laivas.

Komandu kopvērtējumā

1. vietu ieguva komanda “L-BAITS” no Daugavpils, kurā startēja Vadims Loginovs, Timofejs Škobovs, Aivars Teivāns un Aleksandrs Morozovs.

2. vietā ierindojās Rīgas pārstāvji – komanda “TRAKIE EŽI”, kuru pārstāvēja Juris Fjodorovs, Andis Miezis, Viesturs Burkovskis un Dmitrijs Meļuhovs.

3. vietā preilieši “SPIDIĻĶIS-PREIĻI” un komandas dalībnieki - Viktors Nikolajevs, Jānis Eriņš, Andrejs Vanags un Māris Moisejevs.

Starp ekipāžām

1. godpilno vietu izcīnīja “L-BAITS” pārstāvji Vadims Loginovs un Timofejs Škobrovs,

2. vietā – “TRAKIE EŽI” ar Viesturu Burkovski un Dmitriju Meļuhovu,

3. vieta daugavpiliešiem Aivaram Teivānam un Aleksandram Morozovam no “L-BAITS”

Ar čempionāta sponsoru atbalstu visi sacensību dalībnieki saņēma siltas brokastis un vakariņas, uzvarētājiem tika pasniegtas medaļas, kausi un dāvanas.

Sacensību dalībnieki pateicas čempionāta atbalstītājiem: SIA “Salmo”, z/s “Silmalas” , SIA “JS Products”, Riebiņu novada domei. Īpašs paldies par atbalstu Jānim Skrabānam!

Novēlam visiem makšķerniekiem veiksmīgus rudens lomus un uz tikšanos nākamajos čempionātos !

REZULTĀTU TABULA

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager