Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CopesLietas.lv | 7.novembris 2017, 20:08 | 7 komentāri | 4264 skatījumi

Šomēnes žurnālā Copeslietas Nr.225;

Kāds copmanis vēl skumst pēc vasaras siltajiem vakariem, kāds cits par spīti drēgnajiem vējiem, tieši tagad – novembrī, dodas savas sapņu TĀS meklējumos. Ņemiet līdzi novembra CopesLietas, jo šomēnes Guntars Lagūns viesredaktora slejā novēl visiem turpināt ķert savu makšķernieka laimes izjūtu! No viņa arī uzzināsim, kā gājis PČ mušiņmakšķerēšanā Slovākijā. Par Romaldu Ribuzuli klīst nostāsti, ka pirms sacensībām viņš līdakas piesien, jo kā gan citādi var izskaidrot 40 kausus un citus veiksmes stāstus – lasi intervijā. Ko Normunds Grabovskis sarūpējis Daugavas brekšiem, pusdienpiedāvājumā izmantojot savas sevišķās receptes. Novembris ir īstais vēdzeļu laiks – Einis Asaris par slepenajām vēdzeļvietām un to, kā izmantot Tiroles nūjiņas. Pirms doties uz ūdeņiem, ieskaties Copes ABC, kur Mārtiņš Babris atgādina tviča pamatus. Copes vieta pārstāvēta ar Liepājas ezeru, kur zivīgākās vietas savā kartē atzīmē Jānis Briedis. Ir vienkārši TOP 10 un ir izdzīvošanas TOP 10 – par šo otro mānekļu topu stāsta Kārlis Goldmans. Zivīm ir acis, to zina visi, bet kā tās redz? Leņķis, krāsas, kontrasts – par to Guntars Netenbergs. Savukārt Valdis Holbergs atklāj, kā ar vienu inventāra komplektu var gūt sekmes dažādos copes veidos. Par to, kā Alūksnes ezeru saveda kārtībā, kā norisinās cīņa ar maliķiem un kā atjaunojas resursi - par visu to intervijās ar aģentūras ALJA un Valsts vides dienesta cilvēkiem Gunārs Klēģers. Karpu Lietās Aivars Rudzinskis nointervējis bronzas medaļniekus Iļju Ibatuļinu un Vitāliju Nečepurenko. Uzzināsi, kā trīs minūtēs līdz svilpei dabūt malā divpadsmitnieci. Šoreiz arī ar humora piesitienu Otomārs Plekste par to, kādi dārgumi var pieķerties Sudrabezerā. Un, protams, atrādīti arī mūsu Favorītkonkursa uzvarētāji un neatlaidīgie Gada Loms 2017 dalībnieki. Ne asakas!

 
 
[7] Komentāri | dilst | aug
 
poppers

Ļoti aizskaroša, neētiska replika no Jūsu puses, dzeltenās preses līmenī. Jau nožēloju, ka sniedzu interviju !

08.11.17 Atbildēt | Ziņot 0
rio.
rio. :

Romald,nevajag tak visu vienmēr saprast tiešā tekstā,katrā ziiņā man personīgi tāda doma pat neradās.JA šis būtu" Latvijas Vēstnesis"tad varētu šādi padomāt:).viis tak ir ok.

08.11.17 Atbildēt | Ziņot 5
Flakais

Romald, es to sapratu kā humoru un nekā citādi...pašu interviju gan vēl neesmu lasīji. ;)

08.11.17 Atbildēt | Ziņot 4
Vits
Vits :

Nevietā Jūsu kreņķis ;) . Tas tiešām nelasās nedz aizskaroši, nedz neētiski. Pārspīlējums, kā mīta noliegums ;) .

08.11.17 Atbildēt | Ziņot 3
NG-NG

Vecit, labak tev i nezinat ko par tevi tauta stasta :)), bet tu smaidi un ej talak :)), lai citi ari šita “piesien” :)), pietam oraktiski jebkura udeni :))), viss ir OK

08.11.17 Atbildēt | Ziņot 4
poppers

Paldies par biedrisko atbalstu! Palika labāk. ;)

Sāp jau gan, ja tu visas uzrādītās zivis esi noķēris sacensību laikā un ka tā var aprunāt, bieži pat tie, kas nav piedalījušies...

08.11.17 Atbildēt | Ziņot 1
Vits
Vits :

Kā mušotājam, prieks par Lagūna rakstu. Lai gan neesmu maču fans, atradu noderīgas atziņas. Šo izlasīju 'neatejot no kases', bet izskatās, ka numurs izdevies un būs ar ko 'nokaut' vakaru. Tā turpināt!

08.11.17 Atbildēt | Ziņot 3
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager