Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Liepājniekiem.lv | 22.janvāris 2018, 17:55 | 13 komentāri | 5455 skatījumi

Stinšu makšķerēšanas sacensības notiks jau šovakar!

Iepriekš neparedzamu laika apstākļu dēļ tiek pārceltas zemledus makšķerēšanas sacensības “Liepājas Stinte 2018”. Sacensības uz Tirdzniecības kanāla ledus notiks jau otrdien, 23.janvārī, no pulksten 18 līdz 22, portālam vēstīja Liepājas pilsētas pašvaldības administrācijas sabiedrisko attiecību un mārketinga daļas sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Čabikina.

Ņemot vērā objektīvo informāciju un laika prognozes, sacensību rīkotāji ir pieņēmuši lēmumu sacensības organizēt jau otrdien, tādā veidā tematiski ieskandinot tradicionālo pasākumu “Stinšu svētki Liepājā”, kas notiks sestdien, 27.janvārī, Juliannas pagalmā, Friča Brīvzemnieka ielā 7.

Sacensības tiek organizētas, lai popularizētu makšķerēšanu kā dabai un videi draudzīgu sportiska rakstura vaļasprieku, veicinātu makšķernieku savstarpējo saskarsmi un vienotību, kā arī prezentētu Liepāju un Liepājas ezeru kā lielisku makšķerēšanas vietu Latvijā.

Makšķerēšanas sacensības “Liepājas Stinte 2018” tradicionāli organizē Liepājas pilsēta sadarbībā ar SIA T&P “Sofijas laivas”.

Sacensību dalībnieki ar detalizētu informāciju var iepazīties www.sofijaslaivas.lv vai, zvanot pa tālruni 29339677 (Turaids Šēfers) vai 25126460 (Danis Meijers). Dalībai zemledus makšķerēšanas sacensībās vēl var pieteikties otrdienas laikā līdz sacensību sākumam.

Savukārt pasākums “Stinšu svētki” 27.janvārī no pulksten 11 notiks bez izmaiņām.

O R I Ģ I N Ā L S

 
 
[13] Komentāri | dilst | aug
 
Marfim

Nopietni? Darba dienā? Pirmdienā ievietot informāciju, ka sacensības rīt?

Kam šis pasākums ir parezēts?

22.01.18 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis

Varbūt pasākums paredzēts liepājniekiem? :)

un ikvienam, kurš var paspēt pēc darba laika beigām....

Es saprotu organizatorus, ir pārāk grūti palaist garām iespēju vienreiz izmēģināt, kādi šie mači sanāk, ja ir ledus. iepriekšējās reizes bija no krasta, vienreiz pat ar stagariem vinnēja.

ziemas mači vietās ar straumi un piejūrā - kā Noris saka, ir bizness ar dievu. Mēs vairs neriskējam ko tādu rīkot, par nervozu, lai gan popularizēšanai būtu noderējis.

Kurš netiek, atvainojos rīkotāju vietā, bet saprotiet, nākamgad atkal būs cita iespēja un cita klimatiskā situācija.

Un zini, Marfim, varbūt tevi tas sarūgtinās, bet es pirmajiem stinšu mačiem Liepājā palīdzēju ar nolikumu un padomiem, balstoties uz paša rīkoto mēģinājumu mazākā mērogā. Es to darīju tāpat vien, jo Liepāja tādiem mačiem manuprāt Latvijā ir piemērotāka, apkārt ir vairāk pilsētas. (ak vai, toreiz arī centies visko ļaunu iekomentēt un gudrot, ko es sliktu makšķerniekiem nodaru).

23.01.18 Atbildēt | Ziņot 1
Marfim
Marfim > Akmens_Viesis:

Akmens_viesi, tevi kāds ir pilnvarojis atvainoties rīkotāju vietā?

Neesmu mēģinājis un nemēģināšu organizēt makšķerēšanas sacensības uz ledus aiz viena iemesla, nevaru garantēt sportistiem droši vidi.

Man grūti spriest kas ir labāk, ka pasākums ir uz ledus, bet ierobežotam skaitam makšķernieku, vai no krasta visiem ... festivāls... man šķiet paredzēts visiem nevis tikai Liepājniekiem, iespējams kļūdos.

Kāpēc mani jāapbēdina tam, ka dalies ar savu pieredzi kā nevajag organizēt pasākumus, labāk ir mācīties no citu kļūdām, piemēram nav man tādas pieredzes ka manis organizētie nenotiek, bet Tev ir iekšas noraut sacensības pilsētas svētku ietvaros, pēc tam saņemties un ne tik plašas vairs, bet novest līdz galam.

23.01.18 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis
Akmens_Viesis > Marfim:

Es rakstu kā cilvēks, kurš vairāk ir organizējis ko pozitīvu, nevis tikai aprunājis citus. Tāpēc es varu paskaidrot grūtības, lai vairotu izpratni, ko nozīmē šādus mačus sarīkot.

23.01.18 Atbildēt | Ziņot 0
Marfim
Marfim > Akmens_Viesis:

Akmens_viesis organizējis tikai pozitīvas lietas, citi aprunā... laba reklāma, interesanti daudz uzķerās?

Atsķirībā no Tevis manis rīkotie pasākumi nav izgāzušies, tāpat kā tie kuru orgazniēšanā esmu palīdzējis un tie kuru rīkotājus esmu konsultējis.

23.01.18 Atbildēt | Ziņot -1
Akmens_Viesis
Akmens_Viesis > Marfim:

Sētas mačus garāžā labāk ir organizēt, piemaksājot Zvaigznem, un tā nav reklāma. Atslābsti tak, cilvēk.

24.01.18 Atbildēt | Ziņot 0
Marfim
Marfim > Akmens_Viesis:

Sētas mači garāžās ... pamēģini noorganizēt vismaz tādus, ja sanāks un nebūsi kārtējo reizi publiski pielējies padod ziņu.

24.01.18 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis
Akmens_Viesis > Marfim:

Nu re, bet visās jomās iegvelzt ko sagrozītu un apvainojošu vajag mācēt. Tikmēr atbrauca uz mačiem gan no Lietuvas, gan Ērgļiem, trollīt.

24.01.18 Atbildēt | Ziņot 0
Marfim
Marfim > Akmens_Viesis:

No Lietuvas tuvāk kā no Rīgas, no Ērgļiem atbrauca darba darīšanās. Tā top tavs fufelis vientiešiem.

Cik netika, tā arī neuzzināsim.

25.01.18 Atbildēt | Ziņot 0
Akmens_Viesis
Akmens_Viesis > Marfim:

Tika vairāk nekā plānots, beidz riet vienreiz.

Šī saruna iet pa apli, kā jau teicu - cilvēki izmantoja iespēju no ledus sarīkot, bija pelnījuši. Un es nepazīstu organizatorus, tas arī jāpiebilst, citādi sāksi vēl regulāri zāģēt arī viņus.

Tāpat Birkovs jaunas biedrības nesavāks. Vari censties te bezjēgā nomelnot citus, dibināt neko nedarošas organizācijas, tēlot speciālistu visās jomās, bet nesanāks. Aizraujoties ar manis apmelošanu, nepamanījāt, kā sarūk copmaņu skaits, vēlēšanās sabiedriski darboties un daudzas citas būtiskas lietas, kas makšķerniekiem un šai valstij nāktu par labu.

Vai cīņa pret licencēto makšķerēšanu bija tā vērta? Nē, nebija vērta.

25.01.18 Atbildēt | Ziņot 0
Marfim
Marfim > Akmens_Viesis:

Ja kāds no mums arī rej, tad tas esi Tu. Ne Tev ir sajēgas, kas notiek, ne izpratnes par procesiem, ne spēja uztvert lietas tādas, kādas tā ir.

Tu zini, cik bija plānojuši ierasties - nezini, tad uz ko balstīts tavs apgalvojums, ka tika vairāk? Lēmums ir tāds, kāds tas ir un ar to jāsadzīvo organizatoram, par tā pareizību jālemj pasūtītājam. Neesi ne viens, ne otrs, primitīvi uz šo centies paspīdēt ar izlikšanos, ka aizstāvi darītājus. Tas, ka nepazīti organizatorus, ir pierādījums tavai liekulībai, sanāk atvainojies to vārdā, kurus nepazīsti, ne tev kāds prasīja, ne spieda, zīmēties vajadzēja, lai rastos ilūzija par saistību ar šo pasākumu.

Kāds šim visam sakars ar jaunām biedrībām un Birkoviem nav skaidrs, kādās jomās man jātēlo speciālists, kuras ir nedarošās organizācijas un kas ir tie citi, kuri bezjēgā tiek nomelnoti - vismaz pašam tev ir skaidrs? Esi sarakstījis padomju laika labi skanošus, bet tukšus saukļus.

Ceru, ka CL portāla administrators man piedos, tavas vispārējās pakāpes aprobežotības apliecinājums ir centieni iegalvot, ka tevi kāds nomelno un no tā mainās procesi sabiedrībā.

Divus gadus MOSP netraucēti darbojas Zemkopības ministrijas padomē, no visiem padomes locekļiem 4 ir no MOSP. Citas organizācijas nav bijušas ne uz vienu padomes sēdi. Kas ir paveikts, vai vismaz ierosināts? NEKAS lūk tas ir nožēlojami.

Par MOSP patiesību ar tev nākas slēpt, lūk tas arī ir nožēlojami.

Cīņa pret licencēto makšķerēšanu, prasi, vai bija tā vērta. Pirmkārt, ja neesi vēl sapratis, nekādas cīņas nebija. Ir procesi, kuri tavam aprobežotam prātam nav saprotami un uztverami. Šajā gadījumā būtiskas bija divas lietas, saprast, kurš pārdodas, kurš aizstāv makšķernieku intereses un sakārtot licencēto makšķerēšanu, lai tā atbilstu sabiedrības interesēm.

Negaidu ka spēsi laukumu uztvert plašāk, pie tam esi izgāzies, gan jau ar laiku to sapratīs tie, kuri vēl to nav sapratuši, tāpēc arī nevari atļauties atslābt.

25.01.18 Atbildēt | Ziņot 0
rkvk1992

Kaut ko līdzīgu vajadzētu sarīkot ari "siltajos" mēnešos (Liepājas Līdaka 2018) Domāju ka diez gan daudzi būtu ieinteresēti.

23.01.18 Atbildēt | Ziņot 0
Bjorgvins

nevajag rieties.un parmest rikotajiem.dzeki dara ko var sados sarezgitos apstaklos.tadus dabas untumus ka soziem nu reti kad redz.te jau Dievs neko nevar saplanot,kur nu vel cilveks. tapec lai rikotajiem izdodas un dalibniekiem ne asakas.pats labprat piedalitos bet....es maz no ka dzive baidos,bet no plana ledus raustos.nu esmu tads lielizmera goblins,bisku ar to ledu japiedoma.varbut aiziesu paskatities.

23.01.18 Atbildēt | Ziņot 2
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager