Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CopesLietas.lv | 2.marts 2018, 17:39 | 2 komentāri | 3028 skatījumi

Ko mums piedāvā žurnāla marta numurs?

Klāt pirmais pavasara mēnesis – marts! Lai kā nu tas nebūtu, klāt arī liegums! Atceramies, ka līdz 30. aprīlim uz līdakām ni un ni! A meženēm liegums līdz 15.maijam!

Lai apstiprinātu, ka cope nav tikai vīriešu privilēģijas ar saukli - Uz priekšu Dāmas - redslejā - Ināra Koha! Arī intervijās daiļā dzimuma pārstāves! Egīls Zirnis ar zemledus copes cienītāju Santu Rozenlauku kuras moto – Galvenais izvilkt savu zivtiņu ! Otra Eiņa Asara devums rubrikai Viens no Mums ar Aļonu Vavilovu - CL.www zināmu kā Aloha –spridzeklīti un saulstariņu. Viņas moto – Ja esmu laivā – zivis būs! Guntars Lagūns atkārtojot visiem zināmu patiesību, ka makšķeres zivis neķer,ierāda kā no trīs lielajām lietām -mušiņkāta, spoles un auklas- nonākt pie montāžām. Agris Rudzāns atrāda divu posmu Latvijas zemledus makšķerēšanas čempionāta batālijas. Vai lasis ir fenomenāls Dieva sūtnis upē? Par to un kā pēc tipoloģijas dalās lašu ķērāji - Kārlis Goldmans. Retro copes tēmā savu roku labi iesitis Valdis Holbergs – šoreiz par Vectēva balalaiku. Krāšņā aprakstā par ceļojuma veiksmīgiem un neveiksmīgiem brīžiem dodoties uz Čīli pēc Nekurienē mītošajiem čavičiem – kingiem jeb lašiem - Jānis Legzdiņš. Oskars Braņevs Pašu rokām – parāda kā no balsas koka Māris Kārkliņš gatavo voblerus. Sākot no koka klucīšiem līdz bīstamiem, košiem izaicinošiem zivķērājiem! Krišjānis Lisovskis par Plēsoņām un dzelžiem! Kurš bīstamāks! Inventāra lauciņā Guntars Netenbergs par trīs pīto auklu gigantiem Varivas, Sunline un YGK. Par to kas slēpjas zem dīvainajiem burtu salikumiem uz kasetes. Un tad lirisks marta piesitiens Arvis Ančevskis izaicinājis uz atklātību 12 traku/azartisku copmaņu sievas! Tad nu no viņām - 12 atklāsmes brīži par TO!!! Protams - balva par Mēneša Lomu! Copes Prognožu kalendārs un labi piedāvājumi Lasītāju kartes īpašniekiem! Ne asakas!

 
 
[2] Komentāri | dilst | aug
 
belijs23

laba intervija, jau izlasīju

03.03.18 Atbildēt | Ziņot 0
ZivjuZaglis

aloha, super! ;)

03.03.18 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager