Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Modris Račiks | 16.aprīlis 2018, 14:56 | Komentēt | 1441 skatījums

Fox Travel Cup 2018. Bronzas atskaite

Pašam galīgi to negaidot sanāca jau pirmajos šā gada reitinga mačos Fox Travel Cup 2018 kāpt uz pjedestāla!

Pirmkārt dīķa forele nav mana disciplīna, otkārt startēju ar upes inventāru un niecīgu skaitu dīķa vobleru. Nolikums uzrunāja mani ar to, ka nav atļautas gumijas! Dalībnieki ļoti spēcīgi, astoņi leišu sportisti (ja pareiz sapratu tad Yarie Team un viņi arī sponsori), kā arī letiņi, ar pieciem no TOP 6 (pēc 2017.g. reitinga) sportistiem un šīs sporta disciplīnas PATRONU Kristiānu Godiņu priekšgalā. Formāts 4-šūpiņš+4-voblers ļoti pievilcīgs. Pirmo cīņu (kā izrādījās ar uzvarētāju Juri Fjodorovu zaudu 2-5, kontaktu ar zivi ļoti daudz, bet ir tā kā ir.

Tālāk par izbrīnu pašam seko trīs pārliecinošas uzvaras pretiniekus atstājot sausā. Pusdistance garām un pēc šūpiņu kaujas atrodos 5.v. ar 9 punktiem no 12, un sāku jau sapņot par fināliem :) Pirmajā iegājienā ar vobleriem burtiski sagrauju leiti ar 5:0 un vuss... iezogas pašpārliecinātība, un tālāk seko negaidīts zaudējums un divi niči bez zivīm... Par laimi palieku 6.v. (lai tiktu finālā vajadzēja TOP 8) un 1/4 pretī man stājas Sergejs Makreckis (3.v. pēc dueļiem), kurš pirmajā tūrē ar šūpiem uzvarēja 4 no 4 dueļiem.

Pienāk klāt viens ļoti labs sportists KK personā un jokojot saka, NU MODRIS TUT TEBE VSJO I ZAKONČITSA. Es nav mierā un sakauju lupatu lēveros ar 4:0. Pusfinālā pretī atkal Juris. Līdz 1:1 ejam līdzīgi, saprotu, ka tas kurš pacels otru būs spēris platu soli fināla virzienā, bet ničs der tikai Jurim, man obligāti vajag otru zivi. Juris paceļ otru... kā saka "Ko tu stipram padarīsi", man tikai kontakts ar zivi un viss. Apsveicu Juri un cīņa par bronzu būs ar Kristiānu (2.v. pēc dueļiem).

Jau pirms starta iezogas doma, ka viens no mums šodien būs bēdīgs, koka medālis laikam ir pati sāpīgākā vieta sportā. Viss sākas ļoti labi, 6. minūtē tieku pie zivs ar šūpiņu, bet visu cieņu Kristiānam, 30sek pirms vietu maiņas arī viņš tiek pie zivs. Man neder 1:1 un sākas uztraukums. Atceros uz ko Kristiānam bija kontakts, un pēc neilgas domāšanas izvēlos it kā pareizās krāsas MUKAI vobleri ar dziļāku iegrimi. Kristiānam uzreiz zivs, bet izlec no ūdens un atsprūk. Nostrādā hokeja likums "Neiemet tu, iemet tev" un nākošajā metienā es ar minēto vobleri tieku pie bronzas foreles!

Pēdējo minūti skaitu pa sekundēm galvā, protams pēc svilpes izlaužas arī emocijas! Neliels prieks arī, ka sanāca izvilkt visvairāk zivis (19) no visiem dalībniekiem.

P.S. Paldies Aldim Sproģim un tiesnešiem par labi noorganizētiem mačiem!
P.S.2 Paldies Ernestam Dinkam par fantastiskām bildēm!
P.S.3 Paldies Uģim Circenim par 20 komponenšu foreles zupiņu!
P.S.4 Paldies sponsoriem par bagātīgo balvu klāstu!
P.S.5 Paldies Kasparam Zvaigznem ar kundzi par bronzas voblerīti!

o r i ģ i n ā l s

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager