Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CopesLietas.lv | 8.maijs 2018, 13:51 | 2 komentāri | 2781 skatījums

Šomēnes žurnālā CopesLietas

Sveicam ar līdaksezonas atklāšanu! Maijs rit pilnā sparā. Arvis Ančevskis jau ievērojis tradīciju un 1.maijā copējis parādes formā – uzvalkā, greznots ar tauriņu, latvjuzīmēm rotātā laivā. Pirmais viņam pieteicās asarītis, bet ne par to stāsts – galvenais ir lepnuma izjūta! No Arvja šomēnes – foreļupju takas, kā iejūgt upi, lai tā izpilda grila funkcijas, ko uzrāda emociju dopinga tests – tas viss atraktīva sarunā ar Jāni Vītolu jeb willow! Egīls Draudiņš viesredaktora slejā aicina skatīties uz copi caur sportisko prizmu.

Aktuāls jautājums vienmēr ir ūdeņu saudzēšana un darbs pie tā, tāpēc Andris Akmentiņš stāsta par to, kā notiek Usmā. Egīls Zirnis sarunājas ar rakstnieku Valdi Rūmnieku – metru garš ālants un 20 kilogramīga līdaka – tas ir stāsts bērnu grāmatiņā vai īstenība?

Mārtiņš Babris dažādās svara kategorijās iztirzā džiga tehniku, piedāvājot komplektus un praksē izmēģinātas kombinācijas. Normunds Grabovskis par sev tuvo fīdertēmu, testa formā piesakot jaunu spēlētāju – Feeder Concept Distance. No 15.maija varam ķert salates – par meženēm Kārlis Lapiņš. Kur trīs, bet kur var ņemt piecas – par kāzusiem uz robežas, kad divu valstu noteikumi vienā upē kardināli atšķiras – vēl visi vimbu ūdeņi nav aizskrējuši – Einis Asaris.

Specifisks, uz līdakām orientēts inventārs Savage Gear – skaidro un atrāda Guntars Netenbergs. Ingus Dukaļskis par maiju kā savu mīļāko un rezultatīvāko līdaku mēnesi. Par vēsajiem ūdeņiem un kur meklēt zaļsvārci, metru aiz zāļu joslas vai citur – izlasi – uzzināsi!

Vientuļais vilks Māris Klauze par foreļupītēm un C&R – kas tas ir: panaceja, slima suņa murgi vai saprātīgs nosacījums. Intervija ar rokeri un copmani Juri Valenieku – gan par to, ka samu vēderā var atrast bebrus un pīles, gan par nesakārtotajiem copes noteikumiem, gan moču lietām. Un – tam tam tadāāā!!! Veram vaļā jaunu konkursu! Simtgades loms. Un, protams, gaidām tos, kam jau jāsaņem balvas par padarīto!

 
 
[2] Komentāri | dilst | aug
 
osco
osco :

Kas notiek ar piegādi šomēnes? Jau 14.06.18, bet daudzi vel nav saņēmuši žurnālu!

14.06.18 Atbildēt | Ziņot 0
CopesLietas.lv

Sveiks! Jau parīt jābūt pastkastītēs. šomēnes ilgāk drukājās, jo sagatavojām CL 20 gadu jubilejas Jūnija-Jūlija dubultnumuru. Biezu un skaistu ;) un tas prasīja ilgāk laika kā ierasts.

19.06.18 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager