Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CopesLietas.lv | 2.maijs 2011, 15:01 | Komentēt | 684 skatījumi

Papes jūrmalā notiks makšķerēšanas sacensības „Pūķaraga loms 2011”

7. maijā Kurzemes jūrmalā pie Papes dabas parka notiks Pūķaraga atpūtas kompleksa organizētās makšķerēšanas sacensības „Pūķaraga loms 2011”, uz kurām aicināti visi makšķerēšanas cienītāji.

Pasākuma mērķis ir popularizēt makšķerēšanu jūrā no krasta. Spēkošanās notiks starp komandām, kur katrā komandā būs pa diviem dalībniekiem. Sacensības izvērtīsies īstā makšķerēšanas maratonā, jo starta šāviens tiks dots 7. maija plkst. 9.00 (komandu ierašanās un reģistrācija notiek līdz 8.00), bet beigu signāls plkst 17.00– makšķernieki varēs ķert zivis un baudīt spirgto jūras gaisu visu dienu. Rezultātu paziņošana un apbalvošana notiks no 17.00 līdz 18.00. Jāņem gan vērā, ka sacensības var tikt atceltas gadījumā, ja būs pārāk lieli viļņi un jūra skalos krastā ūdenszāles.

Makšķerēšanas sacensībās „Pūķaraga loms 2011” ir savi noteikumi, kas dalībniekiem būs jāievēro, lai nodrošinātu godīgu cīņu. Katra komanda drīkstēs izmantot kopumā četras makšķeres, kas katra aprīkota ar diviem āķiem. Pēc sacensību starta makšķernieki varēs iebrist jūrā, un katrai komandai paredzētā sektora platums būs 20 metru. Zivju ēsmai nedrīkstēs izmantot nēģu kāpurus, kā arī lomā nedrīkstēs paturēt zivis, kuras mazākas par noteiktiem izmēriem (lasim – 60 cm, taimiņam – 50 cm, ātei un vimbai – 30 cm). Pēc sacensību beigām uz lomu svēršanu jāierodas ar tīrām, smiltīs nenovārtītām zivīm. Dalības maksa no komandas – 15 Ls (sīkāk ar nolikumu var iepazīties www.pukarags.lv).

Atpūtas kompleksa „Pūķarags” dažādi brīvā dabā rīkotie pasākumi jau kļuvuši par ikgadēju pavasara sagaidīšanas tradīciju. „Pūķarags” Papes dabas parkā vai tā apkārtnē iepriekš organizējis gan pārgājienus, gan putnu vērošanas dienas, gan minigolfa turnīrus un kaitbordistu sacensības.

Par sacensību norisi un iepriekšēja pieteikšanās: A. Sprudzāns 26393092

Par naktsmājām: Inta 28378625

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager