Nu jau man 4 gadu ir spro fiideri! ideaali,suudzeeties nevar!
pareizi Dresden saka,nav jega taupit uz taadu lietu un nopirkt kkaadu slotas kaatu,ko vairums arii izdara! tas jau vairaak nebuus fiideris un tu nevareesi izbaudiit to copi un to kaifu!
Ja gadijuma gribesi kert ar pito,iesaku uz spoles rekina neekonomet!Norm spole varetu maksat ap 30-40Ls...
Fideri nem 3.90m un test lidz 110gr,cenas uz fideri varetu but 35Ls un uz augsu.Nav jegas ekonomet 10Ls,labak panemt dargaku un izbaudit kaifu no copes!
No pieredzes varu teikt Salmo labu fideru neesmu redzejis.Maver,Spro,Shimano,Banax ....tie nebus slikti.
to dzhi;Tu pieminēji stiklašķiedru,vai pa tām cenām ko minēju jau ir kāts ar citu materiālu un jā jā tād kāds tas būtu? Un varbūt varētuieteikt kādu konkrētu firmu un vietu kur to var iegādāties,par spoli tas pats?
Labvakar,esmu šajā sadaļā daudz ko salasījies,šis tas skaidrs šis tas nē.Varbūt kāds varētu man ieteikt kādu kātu,spoli,auklu(ar ja iespējams sīkāku aprakstu par katru) iegādāties kā iesācējam,ne no lētā gala ne no biezā kaut kur pa vidu.Cik palasījis esmu izklausās diezgan aizraujošs copes veids,tādēļ arī intresējos.Jau iepriekš paldies.
Dzhi, iet runa par konkrētu barības modeli breksim. Putras bāzi irdina ar sauso barību (nemitrina) un liek ledusskapī. Briešanas process palēlinās. Nākošā rītā ļoti laba konsistence, smaržo garšīgi. Pie ūdeņiem var pievienot kādu sauso atraktoru (ja ir velme). Mirtināt vairāk nevajag, jo ļoti viegli var piebeigt klimpā. Man stradāja labi. Galvenais, ka samazinās loriņu skaits, kas jāstiepj uz upi:)
kola Interesantakais ka ta gatava bariba kuru liec klat,katru reizi iebarojamo padara savadaku.Man labi panakumi bija sajaucot ar karpu baribu,sanak liela frakcija,breksim loti garso...
4 devas udens,1 deva miezu putraimi,1 deva spraukumi,1 deva malta kukuruza.
Verdosa udeni ieberam mieza graudus,varam 3 min.Pec tam nogriezam uguni,pieberam spraukumus,kartigi samaisam un atstajam zem vaka lai uzbriest,aptuveni 10 min.Pecak pieberam kukuruzu,apmaisam un laujam atdzist.
Atdzesetai putrai klat pievienojam gatavo baribu,samitrinam pec vajadzibas...