atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

bums 05.09.11
Vakarā visiem aizsūtīšu Vēl ir 3 jaunas Palasīju daudz kas intresants:DD
Tiko no Usmas Vakardiena bija dāsna 24 zandartu copes realizētas lielākie paņemti :DD
šorīt vairs tikai atskaņas Sitienu bija daudz viens 1,6 kg tomēr uzrāvās /ākis vaigā-labi ,ka uzķeramajā tīkliņā palika / Mazie dunčeļi arī
piekopa klopēšanu Vakar smuki gūlās virsū un nostiepa šodiem knakstījās .
skiperis 04.09.11
Breks. Bučoties negribu, bet sailgojies esmu... kādas Tev vēl Buma receptes - UK mūsu zives neķerās. Par manu pasūtījumu Bums piemirsis, neapvainojos, darba daudz, arī man nav maz, un šodienas jūras cope nemaz neiepriecināja, tādēļ varu arī gaidīt...
Nazis 04.09.11
Pēc tādas grāmatas lasīšanas gribi negribi sēdēsi pie ūdeņiem un copēs!
Breks 04.09.11
ē, gastronomiskie izvirtuļi, a man grāmatiņas?
Please
breks@inbox.lv

Lūdzu!
mlg2 04.09.11
Bums
a man tik 2vas grāmatas:(
Nazis 04.09.11
Paldies! Tā jau ir izvirtību grāmata! tā ātri paskatijos, tas vienkārši liek siekaloties! ar laiku jāmēgina izbaudīt visas receptes!!!
Vēlreiz paldies!!! ;)
tinis 04.09.11
Nazis-es Tev pārsūtiju bums recepšu grāmatas.
Nazis 04.09.11
Bums- nereāli garšīgi pasākumi sanāk no Tavām receptēm! Varbūt arī man iešķiebsi kādu gudrību savākumu. Jau iepriekš pateicos. Mans e-pasts juris.valainis@inbox.lv
bums 03.09.11
Es Tev aisūtīšu 4 grāmatas tikai paies laiks kamēr pastam failus piesiešu ;DD
mmiezis 03.09.11
Bums!ĻOTI LŪDZU!MAN ARĪ RECEPTĪTES! pasts-miezismaris@inbox.lv. jau ieprieks paldies!
bums 03.09.11
Ar maili švaki jāmeklē ar daunrigeri Sāk intensīvi migrēt
bums 03.09.11
Vienu recepti varu pateikt uzreiz jo to mēģināju pats
Reņģe marinādē -it kā kas var būt vienkāršāks -bet izlasiet
500 gr reņģes
uz 1,5 glāzs ūdens
9% etiķi,cukur pipari sāls lauru lapa pēc garšas
Svaigas reņģes iztīrīt un sakārtot kastrolīti
Sagatavot karstu marinādi/9% etiķi,cukur pipari sāls lauru lapa pēc garšas/
Ar gatavo marinādi apliet sakārtoto zivi uz katliņa uzlikt vāku un ietīt katliņu avīzē vai pārklāt ar dvieli.
ļauj visam atdzist -tad nolej marinādi un pa jaunu uzkarsē un lej pa jaunu virsū uz reņģi šo procesu atkārto 3-4 reizes Vārītā marinētā reņģe gatava Pasniedz galdā siltu
gerks 03.09.11
kas usmā ar zandartiem uz mailīti vēl ķeras...
bums 03.09.11
Лучшие в мире блюда из рыбы - 2010
Grāmata par 2010 gada labākajām zivju rezeptēm
it sevišķi daudz ir karpveidīgo zivju recepšu.Parasti ar šim zivīm tāda mudrīšana vien sanāk -cepta -uz pannas ,duhavkā ,konservi un viss te ir dažādas fīčas
bums 03.09.11
Jezup man inbox met ārā šādu frāzi -Neizdevās validēt: jazepsr@inbox.lv.
bums 03.09.11
Блюда и кулинарные изделия из сельдевых рыб
Kā pareizi gatavot visus kulinārijas izstrādājumus no siļķes un viņas sugas zivīm Laba daudz ko nezināju.
jez_ups 03.09.11
Bumsīt!A recepšu grāmata jezupam naātgoja!Vot haļera inetrnets...

jazepsr@inbox.lv.
bums 03.09.11

Piektdienas zandarts iekš lecho ...:DD
kotu 03.09.11
man ar, lūdzu recepšu grāmatiņu :)))
kotu@tvnet.lv
paldies :)
bums 03.09.11
Man nākamnedēļ ir paredzēts brauciens uz Latgali Krāslava Daugavpils Aglon Atpakaļceļš ar pieturu Jēkabpili ,ja kādam ir interese par šupiņiem un bļitkām rakstiet uz PM varēšu piegādāt bez pasta izdevumiem :DDDDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs