Jā , tikai nevaru saprast kā to zakusku var gatavu dabūt .
Labs un gards Mēģināju savu gan Zariņvalda zakuska mirovogo značeņija :DDD
Tā ir no sērijas Daiwa Saltiga vai arī citas analogas

Valdi , vai varētu lūdzu , sīkāk no tās vietas kur sākās par tiem katliņiem un šķīvjiem , galīgi nesapratu kas un kur ir jākarsē , līdaka vai eļļa un kurā vietā šķīvī vai katliņā , kur kurām jābūt ? Gala produkts izskatās gan varen labs .
Vēl viena lieta un atgādinājums kungiem kuri vago sālsūdeņus -spole obligāti jāpārbauda pēc katras sālsūdens peldes vai ari pērkat spoles ar nerūsējošā tērauda gultņiem -tās ir spoles ar indeksu From saltwater ....
Dzelzi -misiņa karūsiņu sagataves ir Rīt uzbūvēšu :DD Lai bračkam nenokož uzdāvini garāku pavadu:DDD
Man lielas pārdomas viesa Suzuķa dzesēšanas sistēma Tieši modelim kurš nāca pasaulē no 2006 līdz 2009 gadam Uzskatu ka ūdens sūkņa jauda vai pareizāk teikt ražība ir zem katras kritikas Šodien pat nācās izteikt skarbākus vārdus Suzuķa pārstāvjiem ...:DD No 2009 gad sūkņa lāpstiņas jau ir 6 segmentiem un ir izveidota vizuāla ūdens cirkulācijas kontrole-strūkla Tāpēc sāku darbu pie šādas labas lietas izveidošanas savā dzineklī :DD
Vēl stulbums šim dzinējam ir tas ka atplūde ienāk blakus izpūtēja sprauslai Tāpēc veidojās iekšējs spiediens kurš arī apgrūtina ūdens cirkulāciju Palasot atsauksmes par šo dzinēju -vājais punkts ir tieši dzese it sevišķi pie max braukšanas ātruma -tendence pārkarst

Punktā 1 jāizveido ūdens noplūdes kontrols caurums un punktā 2 jāuztaisa slēgums lai izplūdes gāzes nemaisītos pa kājām
Un sanāk šāda laba manta....

Līdakām ir šāda laba recepte.....
.... Līdakas fileja 2.kg Sīpoli 1.kg Esence 3.ēdamkarotes normālas Sāls pēc garšas Rupji malti melnie pipari daudzums receptē.... Saulespuķu eļļa Fileju ,bez nevienas asakas un ādas,sagriež 1 reiz 1cm kubiņos un ne lielākus,sīpolus arī sagriež smalki un to visu katlā sajauc,tad pievieno sāli un ļoti nikni sajauc ar roku visu saspaidot lai sīpoli ar fileju riktīgi sakožas tad uzlej esenci un atkal ļoti rupīgi sajauc bet jau ar karoti jo esence roku sakodīs :))) un vāku virsū uz 15-20 min lai ievelkas.... Tad ņem nelielu katliņu un apmēram, atkarībā no šķivja lieluma, 100-150 ml ielej eļļu un karsē kamēr sāk kūpēt,tas liecina par vajadzīgo temperatūru ,kamēr katiņš silst uz šķivja uzliek plānā kārtā gatavo masu un un viducī ieber nelielu kaudzīti piparu un tad rūpīdi visu pārlej ar karsto eļļu tā lai tā tiktu uzlieta katram gabaliņampie šā procesa jābūt ļoti uzmanīgam jo karstā eļļa uz šķīvja vārīsies lejot,un tad vēl apmaisa un liek burkā un tā kamēr vis gatavs,katreiz uz šķīvja paliks lieka eļļa ko vienkārši izlej ,šis receptes daudzums ir apmēram 6 porcijas uz lielā šķīvja.....LABU APETĪTI....

Līdakām ir šāda laba recepte.....
Līdakai ir savādākaas rezeptes Šāda rezepte domāta visām karpveidīgajam :DD
Sveiks Bum,
Par to zivs recepti .... vai šāi var gatavot arī piem breksi, līdaku vai asari (ignorējam asaku lietu).
Vēlreiz par tām svina bumbām-man vajadzētu diametrus 2,5cm ,2,9cm un 3,2 cm. Ja liela jezga,varētu iztikt arī bez mazākā izmēra. Pa 10gab no katra. Tikai paskaties,kā novietotas tās "cilpas"-man noteikti vajag tieši tādu izvietojumu. Nu un protams-baigi,baigi izturīgas-lai nav ne mazāko variantu pārlūzt vai atnākt vaļā. Vēlreiz links:
http://baiadelpescatore.it/products?utf8=%E2%9C%93&keywords=verticale
Murgs Viss atkarīgs kāda eholote un kas nosprādzis :DD
Toni -pļac -tā nojātus štrumus vienā maisā neesmu redzējis Abiem Shekspīriem gultņi sapūdēti abām spolēm kopā jānomaina 6 gultņi X 5.70 ls= 34.20 ls + darbs 3x2=40 ls ar kapeikām Vai rentējas ? Par to naudu es Tev dabūšu labu darba zirgu ;DD Abu Garcia gultņus nomainīju Tikai tāpēc ,ka tā ir Garcia Viens gultnis 3.70 otrs 5,20 = 8,90 + 3= 11.90 ls par Garcia Tica- nav vainas tika ja ir jālabo kāja lūzums tas tas būs gatavs uz trešdienu
Abiem Shekspīriem ieliku b.u gultņus vismaz nav noķīlēti -Ja sadomāsi mainīt līdz tam varēsi copēt /to ar pr bremzi iesaku reanimēt / Shekspīram ar pakaļējo bremzi nerentējas -nogurusi.Gaidu zvanu ,ko darīt ar Tica ? Visu kuli ar spolēm ievedīšu Bruņiniekos Ja sadomāsi par Tica -atstāsi veikalā
sveiks Bums ;nosprāga eholote,vai vari ko līdzēt.
Būs labi nomazgā rūpīgāk no marinādes Zivs paņem cik tai ir nepieciešams :DD
Baigi labais apraksts;) Es šorīt lūkošu kas sanācis....kad tik nebūšu pārsālījis:D Es jau visu darīju reiz divi;)
Vabuļa -cieš gardi viss sanāca noņēmu smeķi Filejiņām asaku naf-pazuda ...:DD