bums
02.09.12
zogs
02.09.12
Nu tā laika papīrenes rajons Lielupē bija izcila vide dzīvajai radībai pats par sevi :D:D:D
bums
02.09.12
Es jau kādreiz šo basņu biju stāstījis :DD Slokā ,kad vēl paiīrfabrika funicēja ,praksē kā jaunā maiņa bija atsūtīti vjetnamieši pirmais gājiens viņiem bija uz Lielupi Tad arī sākās jandāliņš Gliemeži uz šaru - lasīja spaņņiem vārija ēda gan jēlus gan šmorētus -pēc 2 dienām Slokas CPK kopuška bija nopļūtījusies ne pa jokam Visus aizfīrēja uz infekcijas slimnīcu Ar to arī gliemežu šmorēšanas epopeja Slokā beidzās ;DDD
bums
02.09.12
A jopcīt :DD jūs no tiem gliemjie jau pēdiņas neesat notirinājuši ?? ;DDDD
Fugu
02.09.12
Mūsu pašu karavīri apmācībās kad atrodas vairākas dienas mežā,ēd sliekas un daudz ko citu,tas takā vairāk isdzīvošanas prakse. Vardes...nu manā galā šodgad varžu ir ĻOTI maz,tā priekš manis būtu tiešām delikatese :D Un esmu 100% pārliecināts ka vislabākā recepte priekš varžu pagatavošanas būs eļļā,kā kartupeļus frī...kraukšķīgās varžu kājiņas,specijas var piemeklēt,eksperimentēt ar tām.
Wiking
02.09.12
Fugu, ja gribi eksotiku, pamēgini naktstārpus!
Saķer, uz diennakti ieliec traukā ar biezpienu, cep eļļā!
... ņammī :)
Saķer, uz diennakti ieliec traukā ar biezpienu, cep eļļā!
... ņammī :)
Ivars1703
02.09.12
Kamēr Bums nav un par gliemjiem esam parunājuši varbūt pāriesim pie vardēm. 2 pasules kara laikā vāciešiem ir bijuši super konzervi no vardēm. Mums ja kas tās zaļās vardes ir pietiekoši. Varbūt kāds zina labu rezepti.
Fugu
02.09.12
Man liels aplauziens...2mēnešus atpakaļ šie tur vēl bija...tagad,nav neviena! Vāki ir,tukši,bet gliemju pašu nav. Žēl...biju aizbraucis vēl uz divām ūdenstilpnēm,tukšums.
ScorpionZ
02.09.12
Fugu
Es ar pie upes sēžot esmu domājis, kā būtu ja šmās pamēģinātu pagatavot, atturēja vien receptes nezināšana un lielais čakars.
Ja izdomā pagaršot, dod ziņu kā garšoja un ar receptīti, kā gatavoji, ar padalies...
Es ar pie upes sēžot esmu domājis, kā būtu ja šmās pamēģinātu pagatavot, atturēja vien receptes nezināšana un lielais čakars.
Ja izdomā pagaršot, dod ziņu kā garšoja un ar receptīti, kā gatavoji, ar padalies...
Fugu
02.09.12
O,atradu...freshwater clam recipe :)
Atliek tikai salasīt un uzgatavot :))
Atliek tikai salasīt un uzgatavot :))
krupits
02.09.12
Fugu: - ir tie gliemji ēdami, indīgi noteikti nav :) Protams jautājums cik tur tā ēdama viņā ir, un kā pagatavot:)
P.S. pats esmu tā teikt "jaunības laikos" uzkodis viņus, liec ugunskurā uz karstiem akmeņiem virsū, viņš pats atveras vaļā, kājiņa ir ēdama, tikai tur nekā daudz nav:)
P.S. pats esmu tā teikt "jaunības laikos" uzkodis viņus, liec ugunskurā uz karstiem akmeņiem virsū, viņš pats atveras vaļā, kājiņa ir ēdama, tikai tur nekā daudz nav:)






