Gint,
bļāviens,tātad arī man pienācis laiks apgraizīties...:)
Šalom Toni ! Nu ko Tu ? Kāds vēl bīstami ? Tu tagad man tā ka radinieks , atceries kad pēdējo reizi es uzliku Bulamoru , es teicu ka es pats lietot nevaru , jo sieva jāved uz operu ? Tad Tu kaltētas ļerpatas pulverīti arī ieriji māgā , tagad nekas vairs nav bīstami , Tu esi savējais , Tā ka droši brauc tik šurp .
Tas ir par rudeni Ziemā līdakas neķeru ūdošanu neatzīstu Tas arī viss
copespro...
...spriežot pēc nika -pašam bija jāzin ,nevis jāuzdod stulbi jautājumi...:D.
Tonis ...-par to kapakmeni man ar patika ,..,tāds labs kalambūrs ...
Bums
tu tads gudraks cilveks.
Vai tu nezini lidz cik gradiems jaatdziest udenim lai saktos lidaku barosanas ziemai?
Toni, gandrīz kā dzejā! :))
Gint, ņaa ,-pie tevīm bīstami ,-ar bulamoru sadzirdīsi,stobru pieliksi,naudiņu atņamsi , tur pat dārzā apraksi un kapakmeni bez uzraksta uzliksi...:)
Toni , nopērc lielu kasti , jo lielāku , jo labāk un brauc tik šurp , piekraušu to ar lielu kaudzi .
Recepte kabačiem vai gurķiem.
5 litru kastrolī sagriež gurķīšus vai kabačus
1 glāze eļļas[200g]
1 glāze galda etiķa
1 glāze cukura
100gr sāls
1,5-2 galvas ķiploku
3-5 burkānus
3 pākstis čilī piparus
visu sajauc un 8st zem sloga, gatavs lietošanai.
Ja ziemai-tad burkās un pasterizēt.
Labu apetīti.

Viņš tagad reti parādās kompis nomarazmatējies :DD
Brauc pie Ginta Pie viņa ir mailes Baltās -melhiora ievedīšu pirmdien :DD
Bumsi,
Tu te beidz par lavašiem un speķiem trīslitru burkās,...labāk kniedē 'mailes',man te nesen šaize sanāca,-nogrima visa kaste ar pričendāļiem...:)
es turu uz balkona grīdas Par palodzi tas tā iluzoriski ;DD

Nesen sieva atnesa no bodes lavašu /Armēņu neraudzētas mīklas pantoki-tā mēs viņus saucam/
Domājām sabūvēt laša rollus ,bet nesanāca.Lai pantoks neaizietu bojā netā atradu rezepti ,kā viņu izmantot savādāk.Rezepte ...
200 gr vistu sirdis
200 gr kuņģīši
150 gr cietais siers
6 iepakojumi lavaša
2 olas
Dilles
loki
Saulespuķu vai nrapšu eļļa
maltie pipari
sāls tie pēc garšas
Sirdis un kuņģišus izvāram līdz gatavībai, maļam vai blenderējam.Dilles un lokus sasmalcinam un liekam klāt
Sieru rīvējam uz smalkās rīves, liekam klāt masai, iesitam olu dzeltenumus, sālam, piparojam un labu izmaisam.
Lavašu griežam trīssturos vai kvadrātos: uz nogrieztā lavaša maliņas liekam izveidoto masu.Visu sarullējam cigārveidīgi un uzziežam virsū pāri palikušo olu baltumu
Pannu ar eļļu nokarsējam , liekam virsū sarullētos cigārus un cepam līdz zeltītai virsmai, kad gatavs ņemam nost un liekam uz salvetes lai tā nosūktu lieko eļļu.Sanāca cmuki un garšīgi
bumsi, tu tiešām turi saulē?
Šodien sagribējās sālītu speķīti -nāk aukstumi labākā zacene

Vispirms tirgū nopirksim svaigi kautas cūkās krūtiņu Es parasti ņemu lai speķis būtu vismaz 8 cm . Der cauraudzīte . Griežam gaļu gabalos 10x10 cm. Pēc tam katru no gabaliem apviļājam rupjajā sālī . Sāli nežēlojam. Jāatceras ,ka arī ādas puse ir jāapviļā.
Kad tas ir izdarītsи, liekam cieši gabalus burkā . Es izmantoju 4,5 litru burku ar lielo vāku.Burku noliekam uz palodzes Es vēl klāt pielieku ķiploka galviņu. Speķis būs gatavs pēc 2 dienām.

Tagad būs jāpiefiksē kāda atceļos uz apkopi paša lielākā no spolēm Apakšā ABU 501/salīdzinājumam/Protams ka šādiem zvēriem smērvielu patēriņš ir vismaz 4x lielāks :DDDD
:DDDDDDD Puvumus izgriez ārā
skatoties receptes sastaavdaljas - driizaak sanaak - recepte tiem, kam siltumniicaa veel naff sapuvushi tomaati:)