Es agrāk liku meža gaļu. Nekas burkā, Dieva dēļ, nav jālej. Man bija klāvs, kur varēja salikt 16 gab puslitra burkas. Burkā sabāž gaļu, sagrieztu apmēram gulaša lieluma gabaliņos, uz burciņu pustējkarote sāls, divas līdz trīs ķiploka daiviņas, mazais pipars 2-3 un viena maza lauru lapa, plus viena virca jeb lielais pipars. Visu sabakā burkā, aizvāko ar metāla vāku un klāvā iekšā. Kad klāvam vāku aiztaisa, caur ventili iepūš 2 atmosfēras un vāra uz ne pārāk liela uguns. Kad temperatūra uzkāpj 118-120 grādi, slēdz ārā, šajā brīdī atmosfēras katlā ir apmēram 4 atmosfēras. Tad slēdz ārā, nākamā dienā palikušas atkal 2 atmosfēras. Izlaiž gaisu un ver vaļā, labu apetīti. Lieki piebilst, ka klāvam bija piemontēts datčiks atmosfērām un temperatūrai. Tā darīju es.
Bumsi, es atkal par sava am blitkaam :):):), nu buutu laiks savaakt, gribu atkal divi dieni blitkai veltiit, pagaidaam, gan ezinu kur un kaa, bet gan jau ... :). Izgaajuso sestdien straadaaju ar mazaako no Silova blitkaam, ap 2,5-3 cm, bet normaalam asarim, tas parasti ir pa mazu. IEvediisi Spicee vai pie Agra ?????
Labadiena, Bum.
Man pagrabā mētājas vecs Mora (zils) urbis. Varētu būt uz apm 120 mm. Ar orģinālajiem nažiem tas neurba ne vella. Ko darīt. Vest ar vecajiem nažiem vai meklēt jaunus nažus un doties pie tevis. Tur man šķiet nažu leņķis pareizs jāliek.
Pagājušajā sezonā tu lieliski uztrini manu Moru. Plds.