atgādināt paroli atcerēties
 
 
Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Viss kas no Buma !

urmaas 17.12.12
Cik nu blogos var palasīties, tad tādu vietu tur netrūkst, tik cik naktsmājas normālas atrast..

Vari izmantot pie ezeriem esošos kempingus.Cenā neko daudz nezaudēsi.Tik pie visiem ezeriem šamo nav.Tāpat kā upēs.
kadmijs 17.12.12
Gan jau ka Bumam un NG ir kas līdzīgs barterim, ja reiz caur puķītēm min, ka cena demokrātiska.

Par vietu Zvedrijā kurp braukt ķert sapņu lomus, gan jau ka labāk ir vietas, kur to tūristu ir mazāk.....

Respektīvi, prom no visiem......

Cik nu blogos var palasīties, tad tādu vietu tur netrūkst, tik cik naktsmājas normālas atrast....

Kādreiz jau turp būs jaaizdodas kādu lašveidīgo paēsties....
urmaas 17.12.12
p.s.
Tas par šo komentāru.
atļauju Tev 3 x minēt cik man izmaksāja /ģimenei/5 cilvēki šis brauciens ...:DDDD vai arī uzzvani NG ,jo būsim kopā :DD

bums, 16.decembris 2012, 20:15
urmaas 17.12.12
Tad jau labāk braucu pie Tonis.Ja pierēķina Raivo izcenojumiem ceļu(prāmis+degviela,vai avio biļete) tad pie Tonis iespējams ka pat lētāk sanāk.Par cepumu pat nerunāšu! :D
daddy_j 17.12.12
cepenē vari likt kaut 270 grādus, burkā ar ūdeni vairāk par 100 grādi nedabūsi. A tikko parādās spiediens (autoklāvā), tā arī vārīšanās temperatūra ir augstāka.
laikam ja upašam pieleca - autoklāvā pašā spiediens ir leilāks kā burkā, kad tā sāk ''vārīties'' un tā nesprāgst... bet cepeškrāsnī aizvērtā burka uzsprāgs.... hmm.... jākarsē būs vaļējas burkas.. :)
Klausieties - varbūt stulbs jautājums.... Kāpēc to konservu karsēšanu nevar veikt cepeškrāsnī? Tagad jaunās modernās elektriskās cepeškrāsnis ar ventilatoru - uzstellē termometru uz 130*C un cepini cik vajag! Cik saprotu tad tajā konservēšanas procesā būtiska ir temperatūra un nevis spiediens!

P.S. Personīgi esmu cepis gaļu 85*C... jācep gan kādas 6 - 8 h , bet gaļa sanāk ideāla - sulīga un mīksta! Šito dzirdēju no kāda superrestorāna šefpavāra, kā labāko cepeša cepšanas tehnoloģiju!
Ediitis 16.12.12
Jankar, par pārbaudēm šoreiz ieteiktu vērsties pie santehniķiem- viņiem ir hidrauliskās preses ar kurām pirms apkures sezonas presē sistēmas- līdz 12 atm uzpumpēs par aliņu :):) Ja izturēs :):):)
Ja ražošanu plāno uzsākt- vari nopirkt, bet cena sākot no 120Ls- tikai sev dārgi! ;)
Vispār ar gaisu/gāzi vari pumpēt ar zemu spiedienu nu līdz 1atm lai saprastu vai nav noplūdes.
Tonis 16.12.12
Zviedri nedēļas beigās Rīgā rāda pat līdz -25,tikai trešdien vējš iegriezīsies no dienvidu puses,a varbūt arī neiegriezīsies...
raihs 16.12.12
Bik jau patramdīju(cik paspēju),bet gribas vēl! Un vēl,un vēl...:) Ledus šai nodarbei ir liels ienaidnieks:) Ļoooti liels!:)
micuks 16.12.12
Hehe, Raih, Tev arī nav miers mājās, gribās lielo, pumpaino zivi patramdīt :D
micuks 16.12.12
Visur, pie norvēģiem, pie krieviem.
Tonis 16.12.12
Kur ta tādas blēņas saskatījies?
raihs 16.12.12
micuks
No tavas mutes meteorologam ausī!
micuks 16.12.12
Hmm paskatījos tikko laika prognozes. No aiznākamās nedēļas jau sola +
bums 16.12.12
Tāpēc jau ari kombinēšu bleķi + mušu
Tonis 16.12.12
raihs,
ne visai precīzi,gaiš ir ap 5 h,cope ap 4h...
Bet pa tumsiņu var arī pavēdzeļot,ja gribās protams...
Tonis 16.12.12
Bumsi,
varu 'daložitj',ka uz vēdzelēm un asariem tavi bleķi tur strādā,bet tās sīgas un foreļes pagaidām ne īpaši uz to bleķi kāras,bet labprāt dzirdēšu no tevīm citas atsauksmes...
raihs 16.12.12
Ha,kāda nu tur tagad cope(es domāju Zviedrijā),ja gaišs "ot sili" ir tikai 2 stundas:) Tik vien kā lieliska laika pavadīšana Čagas Ķeņča lieliskajā kompānijā:)
bums 16.12.12
Atskaite sekos :DDD vēl jau ir laiks 26 starts

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs