zive09 tā jau vēl neesi pateicis kur tad īsti dzīvo?Kur tad lai zin paķert?
Kur tad var dabūt sliekas? Veči tad sakat, ka var doties uz līci droši?
Ta ka dodat zinu ludzu :) Busu pateicigs
domāju ka vairāk uz līča pusi tev jāskatās...
un jurkalnē es tos garšigos lucīsus varu mēģināt kert ar panākumiem? jeb vini vairaak ir liicii?
Ja kads ir kas sesdien var paķert un dalisies labprat pievienotos
ta jau ir,par gaumi nestrīdas..:)
Gaume gaume, katram cilvekam savi uzskati ..Kas tew liekas draņķis citam delikatese
Par to vārīšanu pienā-tā jau mūsu veco zvejnieksievu recepte.Pašam īpaši netīk....Tas viss tikai gaumes lieta,man salakas arī tikai garšo tikko ceptas,kamēr karstas ja vien nav etiķa marinādē.
copmani ieceko vestules sew :)
Laikam jau neiespejami,kadu sarunat uz copi kas padalitos ar saviem copes rikiem gribetu luciti pakert :) Bet nesmu ziemas copmans un neko iepircis neesmu
par to vārīšanu piena,manas domas dalās man personīgi rauj uz augšu:) ar to kūpināšanu ziemā piekrītu ka ir čāpīgi,un ja vēl ir maz tad tas galīgi garām,ar sviestu arī garšigi:)
Kūpināt ir jēga vasarā,ziemā viņi priekš kūpināšanas ir par plānu.Tas pats kas ar buti.
Šodien čoms stāstīja,ka viņa čoma čoms :) vakar esot uz Kauguru ledus labi novilcies lucīšus.Esot iz vilcis arī vienu spožo.Cik nu taisnības...Bet par to gatavošanu - man garšo sviestā sacepti:P un ja ir mazie,tad var vārīt pienā.
zive 09-vajag vārīt iebarošanai vislabāk šķeltos zirņus nevis pelēkos. vislabāk likt uz āķa mazos lucīšus tos var dabūt ja noķer kādu luču mammu
lucīši exelence ir kūpināti mmmm......:) var ari cept,palasi forumos,tur būs receptes,protams ka vari ari uz zirni-jāeksperimentē,un būs ok:)
A uz pasu zirni tad jau ari var kert,kurs brauks lucisos brivdienas ?? Ka jūs vinus pagatavojat
nja,ir izvēle-vai cemerē,vai kacini..:) e'd viņi tiešam visu,sīkos gliemzīšus un vel sazin ko..:D rīmas:p